Партизан за бой се стяга! Нинова зове напусналите БСП да се върнат

Ново правителство в това НС – обречено, категорични са социалистите
17 дек 2016 13:00, Красимир Ангелов
126
Партизан за бой се стяга! Нинова зове напусналите БСП да се върнат
Снимка: БТА

Нека напусналите БСП се върнат в нея, имаме мисия да променим България и живота в нея, нека да го постигнем заедно!. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на заседанието на Пленума на БСП, който се провежда днес.

Още по темата
По време на събранието Нинова предложи на Националния съвет да обсъди общо обръщение. "Днес повече от всякога пред социалистите стои важната задача да поемем отговорността за извеждането на страната по друг различен път", каза тя, цитирана от "Фокус", и покани в името на общите цели напусналите партията социалисти да се възстановят членството си в БСП.

"Ново правителство на Бойко Борисов, Реформаторския блок и Патриотите е обречено още преди да бъде създадено, то не може да има дълъг живот", посочи Нинова. Според нея ако се състави нов кабинет  това няма да е по волята на българския народ.

"Народът ги изгони през вратата, сега те се опитват да влязат през прозореца", коментира още Нинова и продължи: "Кога за пореден път Бойко Борисов се отметна? Вчера, в Брюксел", визирайки признанието на премиера, че може да има нов кабинет в рамките на това НС.

Нинова подчерта, че БСП продължава с подготовката за предсрочните избори и определи “столетницата” като единствената алтернатива.

Лидерът на БСП призова за промяна в партията, която да даде повече власт на хората, а не на елитите и да се разговаря за мандатност на председателя и на представителите във властта. Тя изрази уважение към хората с опит, но отбеляза необходимостта за обучение на младо поколение политици социалисти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 103: Помъчих се да разбера каво всъщност искаш да кажеш, но на това което си написал, не може да му се хване нещо смислено. Вижда се само, че си забравил да изключиш Caps Lock на клавиатурата.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Невероятно! В събота и неделя тук няма платени *** и коментарите, както и оценките са съвсем логични и заслужени, за разлика от тези през седмицата.
87
2
 
5
 
! Отговори
очаквано преди 7 години
скоро ще се хванете за гушите червени търтеи такива май си намерихте майстора с Корнелията Нинова
86
5
 
11
 
! Отговори
Ицо преди 7 години
Не зная какво зове и какви ги чертае г- жа Нинова,но почвам да си мисля че тя хал хабер си няма какво се случва
85
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЛЕДАХ В СЪБОТА РЕХАВИТЕ И ЗЛОБНИ ИЗЯВИ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРЕ- И В СТАРИЯ И НОВИЯ ПЪТ- ЛИЦЕМЕРИЕ В ИЗОБИЛИЕ- ИМА МИЛИОНЕ ИМА ГЕРГОВ И СИЕ- НЕМА МИЛИОНЕ- ИМА САМО ПРИКАЗКИ ЗА МИЛИОНЕ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ- ГЕРГОВЦИ БЕХА МНОГО СВАНАТИ ГОСПОДИ КОЛКО МЪКА ИМА ГОСПОДЕ ПО НОВИЯ ПЪТ- КАК ША СЪ ВАРВИ- А ГЕРГОВ, НИНОВА, ГЕЧЕВ- БЪЛГАРИЯ ВАЗЕ ГЛЕДА А АЗ СИ ЗНАМ ТЕГЛЯ СИ ПАРИТЕ В ДЕНЯ НА ПРЕВОДА- ЗАЩО ЛИ- ДА СИ СПОМНИМ 1997 Г ГЕЧЕВ ЗАМ МИНИСТЪР И НАД 1000% ИНФЛАЦИЯ А МОЯТА ЗАПЛАТА 12, 37 ЛВ
84
14
 
5
 
! Отговори
емигрант преди 7 години
Единствената алтернатива е БСП всеки трябва да го разбере .защото единствено те ще са по близо до народа .разберете че герб не се имтересува от обикновения гражданин на републиката.
83
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До кулчанинСпоред мен са я избрали заради опита, който е натрупала, докато за кратко е оглавявала външнотърговски дружества и ги е приватизирала.Кой знае какво са намислили да присвоят, ако успеят да спечелят изборите, но да се надяваме, че това няма да се случи!
82
2
 
12
 
! Отговори
кулчанин преди 7 години
Хората от БСП в Кула са Миковисти.Те казват,че БСП без другарят Миков начело е като шопска салата без сирене,кашкавал,домати и краставици.Само единият лютив кромид лук.Повечето от тях вече не искат и да чуят за такова БСП и казват,че няма смисъл да се водят по акъла на Корнелия Нинова.И си е вярно,че Нинова с Миков не може да се мери!Няма какво да се направи-БСП явно върви към разпад!Нарочно я избраха за да опустоши партията.
81
5
 
9
 
! Отговори
буйко преди 7 години
Остава още 2 концесийки за 50 години-златодобива в Трънско и летище София и могаспокойно да са пофаля,че сичко съм съсипал!
80
7
 
6
 
! Отговори
айден байден преди 7 години
И *** да е министър преЦедател,по-малко ще вреди на България от настоящата скица.
79
3
 
14
 
! Отговори
И още преди 7 години
При сините Корнелия оглави две външнотърговски предприятия -"Техноимпекс" и "Техноимпортекспорт".В правителството на тройната коалиция, под крилото на Станишев, тя става не само зам. министър на икономиката, но оглавява също така "Булгартабак Холдинг" и "Международен панаир"-Пловдив (през соца на този пост беше братът на ремсистката Лиляна Димитрова!)А ние се смеехме на това, че билетопродавачка от Пазарджик е станала посланик в Люксембург! Е, Корна от село Крушовица я сложи в малкия си джоб!
78
3
 
17
 
! Отговори
Корне, моме Корне, преди 7 години
Твоят призив поражда въпрос:Ако сините отново спечелят някои избори, ти пак ли ще станеш седесарка?Кажете бе, форумни колеги, кой катапултира 28-годишната мома Корна от село Крушовица, Врачанско, та през 1997 г., само с 2 години трудов стаж оглави едновременно две тлъсти хапки (Техноимпекс и Техноимпортекспорт) точно когато предстоеше приватизацията им?И не спирам да се чудя, как само 7 години по-късно не я беше срам да кацне при червените? И стана зам. министър!
77
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При кой да се върнат др. Нинова, при червените милионери Гергов и Кирил Добрев ли? Или при ботокса Красимир Янков? Или при Петър Курумбашев? Докато не си смените ръководството няма да се върне никой.
76
4
 
10
 
! Отговори
баба НИНА преди 7 години
НАРОДНИЯ СЪД НЕ Е СЪЗДАДЕН ОТ КОМУНИСТИТЕ, А ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ НА ОТЕЧ.ФРОНТ ,ПО РЕШЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПОБЕДИТЕЛИ НАД ФАШАГИТЕ.ТЪЙ ЧЕ АКО СИ ФАШАГА НЕ МОГА ДА ТИ ПОМОГНА.ТЕ ОГРАБИХА ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ОТ НАРОДА В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 45 ГОДИНИ.ВИЕ НЕ КРАДЕТЕ КОМУНИСТИТЕ,ВИЕ РАЗРУШИХТЕ ВСИЧКО СЪЗДАДЕНО ОТ НАРОДА И ОРГАНИЗИРАНО ОТ НАРОДА,КАЗВА СЕ НАРОДНО СТОПАНСТВО , А НЕ КОМУНИСТИЧЕСКО СТОПАНСТВО,ИЛИ ПЪК РЕФОРМАТОРСКО СТОПАНСТВО.АЗ ДЕЛЯ ХОРАТА НА ЛОШИ И ДОБРИ,А НЕ СПОРЕД КРАДЛИВИТЕ ВИ ПАРТИИ.27 Г.БАСТА.
75
3
 
12
 
! Отговори
Комунист преди 7 години
И да спечелите пак ли ще изптатите полицията със свалени пагони и номера също и онзи с бялата маска да бият протестиращите
74
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да кажете ,вие сте си доказани мафиоти!Не са ли от вашата партия най-големите капиталисти.От комунисти с едно салто и се превърнахте в капиталисти. А не тръгна ли от вас чумата-далавера с цял един народ. Вие показахте как се прави далавера и тя е издигната в култ вече 27 г. Всички властващи до сега са бивши ваши членове,/и Костов и Бойко и Цачева/защото на вас чипът ви е крадлив.Вие сте си търтеи по природа и жалко ,че 89 г.не ви натириха отвсякъде.Сега България щеше да е цвете без вас
73
1
 
16
 
! Отговори
бай Иван преди 7 години
Абе другарко *** къде ще ни караш,за 30 години Вие толкова народ прекарахте,че незнам как си вярвате още,няма кой да се хване на твойта въдица вече,защото и те не ставаш вече,бабата ми забрани да те гледам вече.
72
1
 
19
 
! Отговори
Комунист преди 7 години
Какво е да си партизанин днешно време ? Отговорът е мафиот !
71
2
 
12
 
! Отговори
Комунист преди 7 години
Кои са убийците и грабителите по време на Народен съд?Защо не са осъдени по време на демокрацията?Защо ЕО ги защитава ?
70
1
 
25
 
! Отговори
Кольо преди 7 години
Тази не е с всичкия си.Кой да се върне в партията -убиец. Да де бабичките и старците, където си хвърлят парите от балкона. Или внуците-неразбрали, че БКП-БСП са лъжци-***.