Беновска бърка в чантата... глас от НСО-то: Готови за действие!

Президентът Плевнелиев нарежда на охраната: Вземете й микрофона
Обновена: 18 яну 2017 15:48 | 18 яну 2017 15:48,
350

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
23
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевнелиев през целия си президентски мандат правеше фелацио на кенийския мюсюлманин Хюсейн Обама и на дъртия унгарско-еврейски рептил пионка на ЦРУ-то, Дьорд Шорош/ Джордж Сорос. Дано сега Тръмп и Путин се разберат къде да го пратят на заточение, в Сибир или в Саудитска Арабия при обрезаните араби.
198
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На тая физиономията и е такава , че сега може да си извади медицинско, че е бита от службите, ха,ха. Циркаджийка и всичко друго , но от журналистиката е много далеч.
197
8
 
20
 
! Отговори
Хахахаа преди 7 години
Една жена говори на друга но другата я пазят муахахахах
196
20
 
13
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Руските дупедавци , ПАК ги стопираха ....ха,ха,хаааааааааааааДобре ,че охраната си е на мястото!)Беновска , носела бомба в чантата си.....и пачка презервативи.за след интервюто
195
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИСТИНАТАБраво на Попова! А на лудата женица - лечение по реформата на Москов и лекарства от аптеката на Марешки! Толкова добре се справят, че лудите влизат да буйстват на такива места!
194
27
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха Браво на Беновска! Това *** заслужава развалено яйце или домат, а не ябълка.
193
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 262Е, тя пък на Радев толкова елегнтно му я подхвърли, че оставаше и да не я хване. там не беше замерване, а подмазване... пардон - подаване :)
192
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До да"и къде точно е замерването с ябълка,че не го видяхме :)))))-------------------То добре, че не се случи, защото рефлексът на Роско не е като на Радев!
191
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе откъде се пръкнаха толкова смрадливи слуги на Кремъл? И в края на краищата Канал 3 е новата ТВ7, но КОЙя ли е новата Бюрекова?
190
0
 
16
 
! Отговори
To6 преди 7 години
Няма да коментирам бившия президент. Но има един политолог ли, социолог ли Гълабарски, който по Канал 1 прави такива плонжове, че ?????? Защо бе човек, защо ?????
189
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЧовек има два проблемни периода;1/Тинейджърството-неконтролируем прилив на хормони2/Климактериума(менопаузата)-липсата на хормониИ през двата периода творят глупости без да си дават сметка.Като ги гледам тези две дами-те определено не са от първата категория!!-----не мисля. Верно че Беновска има повече тестостерон от Плевнята, но тя не излиза от вкъщи без някой да й заплати. Тука няма емоции, това е наредено и заплатено
188
5
 
16
 
! Отговори
С преди 7 години
Ама тази госпожа журналистка ли е?Сигурно има някаква грешка...!
187
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИСТИНАТАЧовек има два проблемни периода;1/Тинейджърството-неконтролируем прилив на хормони2/Климактериума(менопаузата)-липсата на хормониИ през двата периода творят глупости без да си дават сметка.Като ги гледам тези две дами-те определено не са от първата категория!!
186
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НСО трябваше да изведе Беновска и Плевнелиев навън, да се разберат като жени.
185
3
 
8
 
! Отговори
Васо преди 7 години
А бе Тракиец смири се малко. Недей крещя. И ние сме божем русофили, ама умерени. Пък крадци има и сред русофилите и русофобите. Племето ни е такова.Тракийско-славянско-прабългарско.Р. Ралин имаше стихче по този повод.
184
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 245Ееее, нямаше начин и тази мъдрост да не се появи!
183
2
 
8
 
! Отговори
ужас преди 7 години
Българската "демокрация".......................
182
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи, евреите ни искат земята. Не руси, не турци. Та евреите са основата на терористите срещу законната власт на Цар Борис-трети
181
12
 
12
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 7 години
ОТГОВОР,ТРЯБВА ЛИ ДА СИ В ОКОВИ,И ДА СИ ДЕМОКРАТ,ВИЦЕТО ГО СЛОЖИ В МАЛКИЯ СИ ЖЕНСКИ КЪТ,ТОВА Е РАЗЛИКАТА,ЗАЩО ТЯ МОЖЕ ДА ОТСТОЯВА ДЛЪЖНОСТТА СИ, А НАШИЯ НАСТРОЙВА ЕДНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ ДРУГА ЧАСТ,НИМА ПЛЕВЕЛА НЕ ЗНАЕ, ЧЕ ИМА РУСОФИЛИ В БЪЛГАРИЯ,НИМА ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ТОВА,И КАК ЩЕ НИ ПРЕМАХНЕТЕ,ТОВА ЛИ ВИЕ ДЕМОКРАЦИЯТА,ДА БЪДЕМ ВЪВ ВАШИТЕ ДОЛНИ *** ***.НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ ТОВА НЕ ДЕМОКРАЦИЯ,ТОВА Е ДЕМОНКРАДАЦИЯ,КРАДЕНЕ ДО ДУПКА.БЕНОВСКА Е ГЕРОЙ ТОВА Е .
180
9
 
33
 
! Отговори
annybody преди 7 години
До ИСТИНАТАБенковска е със сериозни психически проблеми, повече или по-малко мнозина от нас ги имат, по-лошото е, е че само някои от нас вдигат такава врява около себе си и създават смут - е, най-доброто за такива като като нея е - МЪЛЧАНИЕ. Би било добре Канал 3 да се досети, че е крайно време да я пенсионира - по болест, ТЕЛК-а все ще намери вратичка и за нея.