Нинова извади ген. Шивиков от листата на БСП в Пловдив

Местните социалисти го били наредили на пето място, но отпаднал
77
Нинова извади ген. Шивиков от листата на БСП в Пловдив
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Бившият командир на карловската бригада ген. Димитър Шивиков отпада от кандидат-депутатска листа на БСП за област Пловдив, съобщи "24 часа".

Още по темата

Той е бил на пета позиция, но по решение на председателя на партията Корнелия Нинова е изваден от листата.

А иначе лично тя подписа с генерала споразумение за сътрудничество между "Позитано" 20 и представляваната от него Конфедерация гражданско общество.

Ген. Шивиков, който е бивш началник на 61-ва механизирана бригада в Карлово, бе обвинен през януари в длъжностно присвояване на чужди вещи на обща стойност 10 225 лева, като за улесняване на това на 22 август 2010 г. е извършил и документно престъпление.

Шивиков бе кандидат за кмет на Карлово на последните местни избори.

От червената централа в Пловдив обясниха, че водач на листата сега е бившият депутат от 43-ия парламент Георги Търновалийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
3
 
! Отговори
Антоанета Иванова преди 7 години
Г-жо Нинова, аз като бивша членка на БКП и сега вече БСП, с всеки изминал ден виждам как столетницата загива. Назначават се само наши хора, които са послушковци. Този генерал има предявени обвинения от 2 години насам, а вие чак вчера ли разбрахте за тях? На всеки здравомислещ човек му е ясно, че някой ви е казал да го направите или по-точно заповядал. Лично за пръв път в живота ми аз НЯМА да гласувам за вас и партията! Или пълна промяна в устава и кадрите или си заминавате като партия.
67
1
 
2
 
! Отговори
ОСМАН преди 7 години
АКО ТОЗИ ШИВИКОВ ИМАШЕ МАЛКО АКЪЛ НЯМАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ С БСП.АМИ НАПРИМЕР С НОВА РЕПУБЛИКА.
66
2
 
2
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До Марешки100 пъти по-лошо!
65
3
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До ХамлетАко искаш да те лъжат в очите и да ти крадат стотинките от джоба, гласувай за най-капиталистическата партия БСП, но с камара от лъжи за "социална политика".
64
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откога поздравът в БСП е хайл? Другарко Н. ще оставите ли някой генерал и в българската армия или всички дружно ще скочат в политиката?
63
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
То всички са другари!То Др. Станишев, то Др.Костов, то Др. Меди Доганов, то Др. Бойко, то другар до другаря! Също, като в онази реклама с главен герой Стоичков на който са му дали репликата "Ми то край няма"! Само уж Царя не е "Другар", ама и там не се знае!
62
2
 
4
 
! Отговори
до Хамлет преди 7 години
Моля ти се само не за БСП.Иначе след това ще трябва като румънците да скачаме по площадите и да мерим сили с полицаите.Та после Анна Витанова да казва,че я болели ръцете.
61
3
 
9
 
! Отговори
голю босев преди 7 години
Нинова с хитлеристки поздрав. Изумен съм. БСП да не е станала национал социалистическа партия.
60
3
 
9
 
! Отговори
Генади преди 7 години
Ало, другарко Нинова, Шивиков нямаше ли дела и на 17.02, когато го представихте публично? Или някой Ви е дал пари? Или е станал нещо неудобен? Кажете истината веднъж. Типично женско същество, което си мени мненията постоянно. Кой ще иска такъв човек да стане премиер? КОЙ?
59
3
 
13
 
! Отговори
az преди 7 години
хахаха Бившия шеф на НАП Пловдив -Търновлийски хахахах,явно милионера си е платил а генералчето не е. Нали щаха да са нови лицата? Какво прави бивш шеф на НАП окрал милиони в листата?????
58
4
 
14
 
! Отговори
Жална майка БеКъПе преди 7 години
Радвам се, че с всеки изминал ден тази псевдо партия става все по-голям цирк! Обещават, лъжат и мажат! Дори медиите ги взеха на подбив. Без тях в управлението ще ни е по-добре! Колкото пъти са били тези кръвопийци в управлението все сме били в батака. Закривайте. Сложете край на мъките на българския народ като разформировате това подобие на партия. Без вас ще ни е по-добре
57
1
 
6
 
! Отговори
cCc преди 7 години
Заедно за успеха на България казват всички политици но накрая какво излиза народът беден и още беден но политиците почти всички станаха милионери.Народът нека пак да гласува и да е по щастлив.
56
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерала си замина само генералският "жезъл" остана в ръцете на г-жата с лъжата
55
5
 
9
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
Еййй,не корето толкова много Корделка - какво толкова ?! Вдигнала мерника на един гене рал,а в днешно време колко му е да бъде очернен и зачеркнат един човек?! Много й е къса мярката на Корделка,ама като си покаже зъбките отсега бая народ ще си каже - от туй дърво *** не става! И тя ще си остане само едно ... дърво ,а гласоподавателите ще я ... отсвирим! Това е положението! А тя,засега,си плюе наляво и надясно,само и само да вдига ... шум?! Горкана Корделка! Изтъкана от лъжи и уйдурми! Срам!
54
6
 
15
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 7 години
Тази лъже най много от всички до сега.Партизански отряди ли ще прави ,че събира *** и генерали ,за лапачите разбирам все ще трябва някои да жаба и за нея .
53
10
 
12
 
! Отговори
Antonio Recio преди 7 години
БСП= комунисти, турци, роми.... Долу червените уууууууу
52
8
 
12
 
! Отговори
Сланинката преди 7 години
А въъй, пак рокади по върховете на една умираща партия. В този парламент 4-ти, а в следващия ви няма! Край на БКП!
51
8
 
14
 
! Отговори
партийно събрание преди 7 години
Горкият генерал....Той завалията бил честен преди няколко дена......Нинова отново се оплете. Бас държа, че след изборите ,ако победят БСП-то, този ще е първи за министерско кресло. ПОсле де ще му мислим.....Пусто и дърво неокастрено......Ако се развърти......червените *** ще им падат главите, но......НЯМА ДА СЕ РАЗВЪРТИ. Това са само сънища. Хайде , модераторчета! Трийте. Това можете.
50
8
 
14
 
! Отговори
Гошо от почивка преди 7 години
Даваш пресконференция за листите си - журналисти, медии, телевизия всичкото в кюпа. След два дни ново двайсет. Евтин ПР др. ***. Къде ви отиде новото лице на партията? Май паричките на някой се указаха по-важни от обещанията. Да смята българския избирател дали може да ви вярва. Аз лично не бих гласувал за вас! А колкото до генерала - в България не си ли невинен до доказване на противното? Като го представяхте нямаше ли обвинения? Не ви е дал пари ли какво? Хайде при синчето ви!
49
7
 
12
 
! Отговори
Yes преди 7 години
Корупцинелия хвана корумпирания генерал - много малко краде.