По човешка хипотеза: Патриотът с Heil Hitler остава в МО?

Каракачанов: Длъжен съм да защитавам служителите на министерството!
169
По човешка хипотеза: Патриотът с Heil Hitler остава в МО?
Архив: Булфото

Военният министър Красимир Каракачанов даде да се разбере, че може да не уволни Иво Антонов, служителят в Министерството на отбраната, чиято снимка с хитлеристки поздрав обиколи социалните мрежи. 

Вчера стана ясно, че премиерът Бойко Борисов е поискал отстраняването му, а това е в правомощията на военния министър. Ден по-рано министър-председателят уволни зам.-министъра на регионалното развитие Павел Тенев заради подобна снимка хитлеристки поздрав.

Още по темата

Днес Каракачанов припомни, че вчера, когато се разгоря скандалът, той бе в Брюксел за среща с шефа на НАТО.  

"Разпоредил съм още снощи заместникът ми да го извика и да му иска обяснение. В този момент служител Антонов получава сърдечна криза, повикана е линейка, стациониран е в кардиологичното отделение на ВМА", обясни днес Каракачанов. 

Той беше категоричен, че няма да му иска обяснения, докато е в криза, защото това би било ненормално. 

На въпроса дали съществува хипотеза да не уволни Антонов, министърът обясни, че "съществува хипотеза да се държим като хора". 

"А не заради една евтина новина и обслужвайки една етническа партия да предизвикваме здравословни проблеми, а недай си Боже и нещо друго в един служител. Аз съм длъжен да защитавам служителите на това министерство", каза Каракачанов. 

"Представете си, ако го бях уволнил. И с този служител се случи нещо. Кой носи моралната отговорност? Кой ще погледне жена му и децата му? Айде стига простотии!", каза още министърът. 

Той попита и по какъв член от кой закон той може да уволни Антонов, който е държавен служител. Каракачанов припомни и че снимката му е била отпреди 10 години. 

"Всички в живота си ли сме били светци, не сме бъркали или не сме правили грешки и не сме имали младежки емоции и увлечения ли? Заради които след десет или двайсет години някой  ще ни ги размахва?", попита министърът. 

Каракачанов съобщи, че Антонов е служител от 18 години във военното министерство. Той бил с отлични атестации от различни министри, бил инициатор и на държавната политика за възстановяване на войнишките паметници. Каракачанов попита лидерката на БСП Корнелия Нинова кога е искрена. 

"Кога БСП разбраха, че сме фашисти? Когато Корнелия Нинова обяснявяше още преди предизборната кампания, че може да направи правителство само с Обединените патриоти не знаеше ли, че сме фашисти? Айде стига с тия евтини политически номера. Аз разбирам, че мечтата й да спечели изборите и да оглави правителството не се сбъдна, но трябва да има някакъв морал в политиката", каза Каракачанов. 

Той обвини ДПС, че те са инициатори на кампанията срещу Иво Антонов и го обясни с факта, че патриотите са им отнели възможността да разпределят порциите на държавната хазна.

6541 гледания   |  Още видео


169
Още от
Напиши коментар Коментари
94
2
 
2
 
! Отговори
;) преди 4 месеца
До Анонимен 70
Нещо не схващаш, точно обратното - въпросният артист се подиграва с параноята която хората имат срещу немците! Това сега прилича на подобна параноя, но аз мисля че е обмислена акция за да се махнат ОП. Глобалистите(болшевишки наследници) не ги дишат. Но някои се връзвате.
Виж Don't Mention the War! - Fawlty Towers - BBC
93
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма подходяща сламка, но все трябва да се хване за нещо или да подава оставка и президента да връчва нов мандат.
92
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
подходяща сламка няма! марешки е подсъден за побой, дпс и дост са осъдени терористи и убийци, за бсп и герб дори няма какво да се говори - всички знаем кои са бащите и майките на днешните политици и откъде имат парите си. на нас ни трябва скандинавски социалисти, английски консерватори, немски съдии и италианска полиция, от ония с автоматите. съмнява ме, че дори и румънците ще се оправят в нашата каша.
91
3
 
9
 
! Отговори
Един преди 4 месеца
Представям си Адолф Айхман на процеса в Израел. Изправя се и казва: "Ами, ние се пошегувахме". Израелският съд изпада в неконтролируем смях, прощават на Айхман, купуват му къща в Тел Авив и прекратяват всички процеси срещу нацисти обявявайки ги за "шеговити". Издигат паметник на Фюрера, А, Зиг Хайл става официален поздрав в Израел. Хората се шегували...какво пък толкоз? Нациските поздрави са престъпление в Австрия, вие тук ги защитавате?!? СРАМ И ПОЗОР!!!!!!
90
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Скоро ще има обединен фронт срещу обединените фаш...Патриоти.
89
3
 
6
 
! Отговори
патриот преди 4 месеца
Нацисти не сте, воеводи не сте, министри не сте няма как да бъдете с 3% избиратели. Oсвен да въртите опашка пред Copocoидите за нещо ставате ли изобщо.
88
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Оставка точка по въпроса
87
5
 
3
 
! Отговори
До 70 преди 4 месеца
Снимката в музея е пълна пародия, трабва да си кьорав за да не го виждаш! Колко на сериозно е снимана и другата, дали не е подпийнал и какво му е било в главата - от къде знаеш? Границата между диктатура и демокрация силно се размива когато някой започне да знае по-добре, какви са намеренията и мислите зад делата на другите хора. Така се катурваме обратно в болшевизъм - амо някои само това си знаят! То глобализмът май такива форми започва да придобива.
86
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Боко се хвана за неподходящата сламка. Удавник е.
Сега вече никой няма да иска да се коалира с него. Леки съмнения имам за Марешки, но и той навярно е усетил на къде вее вятъра.
Мирише на върнат мандат.
85
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ами и на слепите вече стана ясно, че се правят всячески ходове само срещу патриотите, за да може дпс и бпс да се наместят да управляват с герб. филмът е вече режисиран някъде и в момента ролите се изпълняват. щях да го приема, ако за последната седмица бяха извадили 50 подобни снимки на политици и служители, но от всички партии. не че съм бил фен на каракачанов, но като гледам каква отрова се лее, май са настъпили някого по мазолчето.
84
4
 
8
 
! Отговори
Патриот преди 4 месеца
Какво друго да се очаква от човек като КАРАКАЧАНОВ. Първо предизборни лъжи че ще подкрепи пенсийте. Сега ще защитава фашистите.
83
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мдам, толкова от Каракачанов. Дори и някога да ми е бил симпатичен, такива изказвания не могат да се правят. Да, тъжно е за жена му и децата му. Но престъплението си е престъпление. Нацизмът е идеология, която е заклеймена от цяла Европа (да не кажа целият свят). Няма обяснение за подобни снимки и няма как човекът на тях да работи в държавна структура на висока позиция. Просто няма. Но разбира се, това си е моето мнение.
82
5
 
8
 
! Отговори
rnad преди 4 месеца
Какви патриоти сте, без грам морал, захапахте шлифера и какво?
81
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Мечтата и била да спечели изборите"
А твоята мечта Каракачанов се сбъдна;)
Доста детски шегички и доста незряло за хора с претенции да управляват Каракачанов!Щом като този селски Бек ти е мил, си го дръж в МО.Но да му ставаш защитник под някаква шеговита форма?Повтаряш и признаваш казаното от Симеонов-майтапчийски снимки.А щом е майтапчийска работа то може да се сравни с английската комедия.Само че тук това е държавата!
80
1
 
3
 
! Отговори
Народа стадо оффчо преди 4 месеца
Като гледам крадидиотичния фронт яко затролват хахааа..чудят се кви простотии да пишат!!!
79
1
 
4
 
! Отговори
до 73 преди 4 месеца
Не знам какво ме прави чаршафът, но аз не съм заместник министър.
За два дни двама глупаци и от една и съща партия. Да не говорим за вицепремиера с "богатия" си цветист речник, който се разхожда със самочувствието на истината, справедливостта и правото - симеонов.
Щом са във властта, да са по-добри от нас -управляваните, а те не са.
Има морални норми и не правя компромиси с такива постъпки.
Не са деца.
Ние - също.
Не стига, че сме подложени на геноцид, а ще търпя неуравновесени случайници!
78
1
 
6
 
! Отговори
до 75 преди 4 месеца
виждам, че си питал каракачанов къде намерил служителя си. ами то си пише в статията - служителят е там отпреди 18 години и се е издигал в службата си покрай 25 предишни министри. в едно министерство има поне 3000 човека, като дойде нов министър, не взривява сградата и не уволнява всички, а когато си от 1 седмица на нова работа, обикновено все още се запознаваш със структурата, хората и приемаш отчети от предните. правилният въпрос всъщност е към всички предни министри от всички правителства.
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ха сега да видим кой кого ще потопи.Патреотете ГЕРБ или ГЕРБ патреотете.Най-вероятно заедно ще отидат на дъното.
76
3
 
6
 
! Отговори
Гюнтер преди 4 месеца
Пратете го в Усрайна,там са на почит нацисти, фашисти и такава сволоч...
75
3
 
4
 
! Отговори
Един преди 4 месеца
До Анонимен
Както го каза- правят те убежденията ти, действията ти. Слагането на бял чаршаф и брада е ДЕЙСТВИЕ. Значи си част от това. Осмиване се прави, както Чаплин във "Великия диктатор"-ето това е сатира. Ама, да отидеш в музей и да правиш нацистки поздрави, си е ачик-ачик фашизъм! Ти шегувал ли си се така? Аз защо не съм се шегувал така? Ами-защото не сме такива хора. Ето това е правилният отговор! Въпросния с кризите-вънка от правителството!!!Сега! СЕГА!!!!