Гейове, алкохолици, наркомани... Кой кой е в НС? Марешки пита

Не за пръв път той критикува поведението на някои депутати
72
Гейове, алкохолици, наркомани... Кой кой е в НС? Марешки пита
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Хомосексуалисти, алкохолици и наркомани в парламента – декларирайте зависимостите си! Този призив отправи лидерът на "Воля" и зам.-шеф на НС Веселин Марешки от парламентарната трибуна.

Не за пръв път той критикува поведението на някои от депутатите.

"В сградата на Народното събрание излизат от определени места кълбета дим, цигарен дим, някъде мирише на алкохол, в определени лица пък се забелязва употребата на наркотици и упойващи вещества", упрекна Марешки още в първите дни от живота на 43-ия парламент.

Още по темата

Тогава той дори предложи да извика подвижна лаборатория, която да следи за чистота на въздуха „откъм цигарен дим и алкохолни пари и на психическата устойчивост на депутатите от намесата върху психиката им на упойващи психотропни вещества и наркотици".

А днес поиска освен декларациите си за конфликт на интереси, народните избраници да декларират и хомосексуалните си зависимости.

"Няма да допусна откровен хомосексуалист да ме пита имам ли право да бъда някъде", скочи той, но отказа да уточни кого визира и да назове имена.

Веселин Марешки обаче е категоричен, че трябва да е ясно кой депутат воден от какви зависимости гласува за определен закон.

"Цинизъм е такива хора да се подвизават във властта в това число и в парламента и да ставаме за смях като стане ясно, че имаме осъдени депутати. Призовавам ги да декларират и да напуснат тихомълком Народното събрание", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Ееее, Марешки, то ако трябва да да се декларират зависимости, то има и една камара други такива, като зависимост към хазарт, зависимост към ***, към подкупи, зависимост към крадене...хахахааа, май последната е най-широко разпространена сред хората с власт в МС, НС, държавни агенции, кметства и общини...хахахаха
52
0
 
3
 
! Отговори
кво стаа преди 6 години
Ами крадците и айдуците, тях къде ги забрави?
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Звучи правдободобно. И какво от това. "Лъжата вече е обиколила света, а истината все още си връзва обувките"
50
0
 
10
 
! Отговори
Марешкииии! Гледа ли преди 6 години
ТV-новините?Нови Искър!Чу ли как патят хората там? Знае се кой тараши нощем къщите и дворовете им! И камерите са ги заснели! Но законите са такива, че полицията не снема отпечатъци, ако стойността на откраднатото не надхвърля определена сума!Хората открито заявяват, че вече дори не пишат жалби, защото знаят, че МВР бездейства!Съдействай за:- Промяна на законите, закрилящи ПРЕСТЪПНИЦИТЕ;- Разрешение да се притежава оръжие и да се използва за защита, когато престъпник влезе в дома ти!
49
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой кой е в НС? Неграмотни гейове,алкохолици,чейнчаджии,наркомани,клептомани, рекетьори, наркотрафиканти,контрабандисти,комарджии,потомствени национални предатели, продажници, международно и партийно организирани престъпници, некадърници,хора със скоп.ени мозъци и обикновена партийна ***,всички работещи вече над 30 г срещу заплащане за УНИЩОЖАВАНЕТО НА БГ-ДЪРЖАВА И НАРОД в изпълнение на изготвения от АОСУ-икономисти,финансисти и прочие хамп.арцуняни план "РАН-ЪТ"!!!!
48
0
 
6
 
! Отговори
Нено преди 6 години
Общо взето това се вижда от поведенческия психопрофил там - пълни пердета за благоденствието на българския народ, типично за много некачествен матрял с неясен произход
47
1
 
20
 
! Отговори
Да бе! преди 6 години
Марешки излезе чиста вода ненапита! Иначе е прав.
46
1
 
21
 
! Отговори
АМАн от крадци преди 6 години
От около 6 000 000 българи над 3 000 000 са пенсионери над 2 000 000 са деца и безработни А издържаните с ограбвани пари от народа са над 900 000 ..Освен тях над 10 000 000 000 живи лева се ограбват за нагло престъпни тежко корупционни ненужни и канцерогенни обекти вкл водни цикли..
45
2
 
19
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 6 години
Цялото МВР и спец служби сега ударно тероризират Народа в интерес на две до пет фамилии максимум подават от Витоша настръхнали..НАпомняме че МВР и службите както и другите НАГЛО ПРЕСТЪПНИ МИНИстерства и ведомства се издържат САМО От ограбвани милиарди от бедния оставен без доходи народ.
44
0
 
12
 
! Отговори
Затворете НС преди 6 години
Докато нямаше такъв НАГЛО ПРеСТЪПен Орган ползван за УЗаконяване на тежко терористични проекто решения и подобни Външния дълг намаля.Парламента Цачева бе ползван за ударно прокарване на нагло престъпни проекто решения .Всички те са НЕЗАКОННИ.
43
1
 
16
 
! Отговори
Край преди 6 години
Точно така всички изброени от Марешки трябва да се борят с мажоритарната система защото тя ще вкара мутрите в парламента. То сега премиера е от СИК ама вие много внимавайте че с мажоритарните избори Слави Трифонов ще ви вземе държавата и Учиндол ще ви стане столица, а химна ще ви стане "Тъкала Донка престилки". ХААА ХА.
42
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако говорим за Холандия, то там половината са гейове, наркомани и алкохолици. Другата половина са мургавели, които им продават горните удоволствия.Но нали искаме да сме като европейците, трябва да ги следваме във всичко.
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВОДЕЩИЯТ ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ - ПИТБУЛА, ВЕЧЕ ВНЕСЪЛ ПРОЕКТО-ЗАКОН ЗА СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА НАРКОТИЦИ. Така де, иначе все трепери да не го хватан.
40
0
 
12
 
! Отговори
Язе преди 6 години
До ВасилевТочно тези който си изредил работят за чужди господари. БГ не е Холандия и тук все още е срамно да си признаеш, че си гей. Ако някой политик го направи край с политическата му кариера. Същото е и с алкохолизма, наркоманията и подкупността. Това са все обстоятелства едни чужди сили да де държат на каишка и да ти нареждат как да гласуваш.
39
0
 
12
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Гейове, алкохолици, наркомани... Кой кой е в НС? ---------------Добавям, че това все са "клиенти" на МВР и Бърза помощ!
38
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Магарешки е 3 в 1 от изброените.
37
0
 
18
 
! Отговори
куката преди 6 години
Марешки, ами крадците и айдуците къде ги остави? Нищо не пречи п..алите, пияндетата и пр. пасмина да си крадат на воля!
36
0
 
21
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Интересно е с какво се друсат! Не ми се струва да е само пушене на трева!
35
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
крадеца вика : - дръжте крадеца !
34
0
 
31
 
! Отговори
Симо от Смочево преди 6 години
Има и един убиец, депутат от ГРОБ Гоце Делчев- титанът на мисълта и духовноста Гамишев.... Потулват му делото за убийство на пътя в село Копривлен, вече няколко години...