Ще стане ли Слави Трифонов лидер на партия? Едва ли, защото...

Влезеш ли в политиката, хората постепенно те намразват, смята Росен Петров
18 сеп 2017 10:45, Петя Славова
140

След референдума на Слави, дойде ред и на заявката на шоумена за влизане в политиката.

"Дори и апостол Павел да слезе с останалите апостоли и да влезе в парламента, нищо няма да се промени. Имаме нужда от коренна промяна на политическата система. Трябва да се реализират модерните идеи като директна демокрация, базов доход и прочее", отбеляза журналистът Соня Момчилова.

Още по темата

Според нея, както и според телевизионния водещ и бивш депутат Росен Петров, Слави Трифонов няма да оглави директно партия, а по-скоро ще подкрепи някого.

"Влезеш ли в политиката – обратното броене започва. Постепенно хората те намразват. Едно е да питаш защо минималната заплата е 300 лева, друго е да създадеш условия тя да стане 1000 лева. Основният ни проблем е, че нямаме качествени кадри", посочи Петров в студиото на "България сутрин".

Но Момчилова категорично отхвърли твърдението, че в страната ни липсват кадърни и мотивирани хора, които да подобрят или променят политическото статукво.

"Имаме хора и не е вярно, че материалът е лош. Лош е материалът на политическия Олимп. На път за него хората много се променят. Слави има една сериозна банка кадри. В България има поне 121 човека с висок морал и мотивация за промяна – колкото е нужно за мнозинство в парламента", подчерта тя пред Bulgaria ON AIR.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако слезе апостол Павел, той първо ще научи хората да не дават на кесаря божието. А на кесаря ще каже да не го иска, защото не му принадлежи. Т.е., ще освободи множествата от идеологическия контрол на държавата и ще ги помоли да живеят свободни, както Бог ги е създал. А не чиновниците да им проповядват "ценности" и да им монополизират образованието. И когато те останат свободни, ще станат невъзприемчиви към манипулации и трудни за лъгане. Днес всеки иска да използва протестната им мощ и толкова.
127
8
 
9
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До *** народ СТЕ ,Я кажи колко от победителите в "Гласът на България", продуцирано от Трифонов са издали песен, след като са били на финала на формата? Дори имената им не знаеш! Сравни с финалистите в продуцирания от Халваджиян "Екс Фактор". Прочети какво казва Мариана Попова. Защо е така? Защото Трифонов е ***,алчен,нагъл,лицемерен, стиснат ***,който още от "Ку-Ку" паразитира на гърба на доста по-талантливи от него хора! Екранният му образ е само грим!Ясно ли е,*** народ СТЕ !
126
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРИ ПЪТЕ СЕ СПЪВАТЕ В ЕДНА И СЪЩА ТИКВА, СЕГА СЛЕДВА ТОЗИ КАПОТ.
125
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно с тия режисьори и сценаристи на чело, Трифонов ще ни поведе към светлото бъдеще и ще изкорени злото и ще смени елита! Само не знаем кой ще плаща обяда?!
124
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България никой не прави това което може,а гледа в чинията на съседа! Още един, който ще оправи България! Вестникарски герои колкото искаш!
123
12
 
7
 
! Отговори
прост народ сме преди 6 години
слави криел данъци.бил селянин бил къв ли не.абе *** първо проверете колко данъци плаща и на колко хора е помогнал. чалгар бил и какво от това ,неможе да пее каквото му харесва ли ? по *** народ от нас не е имал и никога и няма и да има. бойко мутрата или всички останали които са там откраднаха милярди и ние ги търпим. пак гласувайте за тях обикновените хора пак ще се мъчат и ще се чудят от къде да вземат заем да покрият другия. ТВЪРДО ЗАД СЛАВИ ЗА ПО ДОБРА БЪЛГАРИЯ.
122
9
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
До Кърт Кобейн,И с каква компетенция Трифонов и сценаристите му ще създава правосъдие?Свестни закони се пишат от способни и принципи ЮРИСТИ(Лозан Панова,Христов Иванов, Радан Кънев), а не от чалгари, футболисти и вулгарни май.муняци! ЯСНО!Първо поучи, прочети какво са казали и написали умните хора(Трифонов не е от тях!) и тогава опитай да мислиш на база знания! Ако пак не става и не стига знанието, стани бакшиш и не се занимавай с несвойствени неща като мисленето!
121
2
 
8
 
! Отговори
месара преди 6 години
славчо политик . тоя виц продуцентите му да го развият , а Радков да го разкаже .
120
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този 50 годишен Слави защо изглежда колкото 80 годишен? Наркотици? Това ли е новият месия?
119
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майка ми казваше,че само *** се спъва два пъти в един и същи камък. Спънахте се веднъж в Симеон Сакскобугготски и 3 пъти в Б.Б. Сега искате да го направите за 4 път.Виденов,Костов и Станишев не са в тази група,защото въпреки провала им,те са политици а не Месии,за каквито се представят другите.Разберете,че Месия няма. И ако само лежите и чакате някой да ви оправи,наистина ще ви оправят..."Спасяването на давещите се е дело на самите давищи се" Може да е грозно,но е истина.
118
3
 
14
 
! Отговори
Той, преди 6 години
Слави Трифонов няма смелост да се занимава с реална политика.И няма авторитета на достоен политик.Човек величаещ в шоуто си мутрашките времена,опростачвал с чалга поколения,подигравал се ехидно на всеки който не му е угоден лично и кланящ се на Доган и обръча му от фирми,самия той укриващ доходи в офшорки-няма как да не се провали в политиката.Той вече се е провалил и на екран-остана му само старческото озлобление, че не е номер едно.Е,няма и да бъде.
117
11
 
6
 
! Отговори
Кърт Кобейн преди 6 години
Моето лично мнение е, че ако Г-н Трифонов влезе в парламента, може да не се промени кой знае какво, но поне ще има малко повече правосъдие. Да не забравяме все пак, че всеки го прави поради някакви интереси!
116
1
 
12
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
При положение, че медиите са на БКП-ДС олигархията, а "материалът" в мнозинството си е изключително *** и се поддава на манипулациите им, тези 121 свестни, компетентни и съвестни изобщо не могат да стигнат до парламента!На овчеглавият народ му дай гласува за селски тарикати - прости и нагли популисти!
115
7
 
21
 
! Отговори
Людмил преди 6 години
КАКВО СВЪРШИХА ПАРИТЕ ОТ СКУЧНОТО МУ ПРЕДАВАНЕ И СЕГА ВСИЧКИ СМЕШКОВЦИ РЕШИХА,ЧЕ ЩЕ СТАВАТ ПОЛИТИЦИ. ДОКАТО ШОУМЕНИ СТВАТ ПОЛИТИЦИ ТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА ДА СЕ ВДИГНЕ.
114
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кандидат мераклияУчиндолският циркаджия е син рогач.
113
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Трифонов и Росен Петров ???Двама души с очевадни ментални проблеми,които в нормална държава,щяха да получаавт пенсия и да имат личен асистент. Тук са политици и спасители.Няма надежда.
112
2
 
19
 
! Отговори
Смях 2 преди 6 години
За тия дето ми сложиха минуситеАло другарете застреляни офци без история, я кажете вашият гологлав измамник ей така отново ви спретне същото номерче и да кажем преди следващите избори се покрие за 4 месеца уж в болнични и се появи на следващия ден след изборите, вий мамини хубавци кво ще речете тогава. Ще си посипете ли косите със пепел, едва ли, като виждам колко сте прости.
111
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слугата ще вдига бунт срещу господарите си.И хората му вярват.Бедни,бедни народе,защо не умря преди 500 г ?
110
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото.....Слугата е научил много добре уроците от господаря си Краля-Слънце.Ако нещата се получат,ще каже : Аз, Аз,Аз, Аз.....Ако се объркат : "Ония са виновни,те не ме слушат,аз дори не съм депутат"Колко пъти вече, слушате за добрия Бойко и лошите министри ?Всичко хубаво в държавата се дължи на добрия Бойко.Той ви спасява и от лошите министри : Трайчо,Дянков, Хр. Иванов, Т. Танев и т.нАко не е той-живи сте умрели.
109
8
 
25
 
! Отговори
Смях преди 6 години
Гологлавия измамник, първо трябва да обясни къде се кри цяло лято.4 месеца ни вест ни кост.