Борисов се хвали: Доходите скочиха! Дойде ли празник – 1 млн. българи се изнасят!

Има стабилност, ръст на икономиката, спад на безработицата, изброи още той
302
Борисов се хвали: Доходите скочиха! Дойде ли празник – 1 млн. българи се изнасят!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов се похвали с ръст на икономиката и спад на безработицата при откриването на 73-тия международен панаир в Пловдив.

"40 държави, над 600 фирми с 30% повече площ има на тазгодишния технически панаир в Пловдив", отчете той и допълни, че е показател за икономическата, финансовата и политическата стабилност в страната.

Според него именно тя дава възможност на индустрията да се развива, ръстът на икономиката да гони 4%, безработицата да спадне на 5% и да има огромен фискален резерв, нулева инфлация и бюджетен излишък.

Според него, ако държавниците са умни, всичко ще се развива така, както трябва.

Борисов припомни още, че по данни на Евростат с 11% е нараснал ръстът на доходите от началото на годината.

"А и то си личи, особено като дойде празник, се вижда, че по 1 милион българи се изнасят да почиват навън. Виждате стотиците хиляди автомобили, където се движат", каза още премиерът.

Той отбеляза, че в държавата ни усилено се строи, като се започне от Пловдив до Варна и от Бургас до Русе.

"Огромни пари се дадоха за образование, включително и за Пловдив, за училища и детски градини. Пътят Пловдив – Асеновград се строи, локалите се изграждат, пробивът се движи също добре, по думите на кмета и на областния управител", добави още Бойко Борисов.

Въпреки че разгледа експонатите на панаира, премиерът не преряза лентичката при откриването на изложението, а остави това на министъра на икономиката Емил Караниколов, кмета на Пловдив Иван Тотев и областния управител Здравко Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не те е срам Борисов да се подиграваш с бедния народ! много крадете, от всичко, най-много от народа
191
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако има все още в България обективни социолози нека от коментарите тук си извадят извода колко "много добре и щастливо живее българина при нарастналите доходи" , а дали ще имат куража публично да кажат оценката си?
190
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-лошото е, че герберската шайка по всички градове, села и паланки свикна на лукс и висок стандарт покрай лесните пари за разпределяне и за да поддържат този стандарт след 2020, ще трябва да озверят милицията отново да бие и да окървавява по площадите.
189
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOVA NE SA BALGARI ,TOVA SA SOFIANCI.
188
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В София може и да са скочили, в провинцията не са мръднали.
187
0
 
12
 
! Отговори
galfon преди 6 години
spri da zablujdavash horata.beh na gosti vav vidin i vidqh kakqv genocid pravish tam.horata mi kazaha,4e tehni deputati sa se sreshtali s teb,za da govorqt za pomosht za opravqneto naraiona,na koeto ti nai-naglo si otgovoril,4etozi krai si go otpisal.to ima omraza ,no tova nadminava vsi4ko.razbrah,4e horata shte iskat referendum za otdelqneto ot bg.
186
1
 
22
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
Хвърянето на всевъзможни реплики от този чичо, нямащи нищо общо с българската действителност, вече даже не може да ни ядоса. Ако не беше трагично, щеше да е смешно. Прогресиращи в доходите си, са неговите ***, които първи ще се обърнат срещу него, когато падне отвисоко. Ей, чичо, хора има не само на жълтите павета!
185
24
 
4
 
! Отговори
Жожоба преди 6 години
Ма4кай, Бойко, народът е с теб!
184
2
 
27
 
! Отговори
123 преди 6 години
Др. Борисооф, голям *** си. Жалко, ако не беше трагично. За сведение на твоите апологети от 2009 г. бюджетната ми заплата е увеличена само с 90 лв. За времето на оплювания Станишев за 4 г. с 250 лв. В своите изказвания говориш едно и също увеличил си ражданията, намалил си катастрофите по пътищата, потекли са парите от ЕС, строиш пътища и магистрали. А дали е така? Всичко е цъфнало и вързало но само за герберите кръговете от фирми около тази група. Колко народ избяга в чужбина заради теб.
183
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бръчков, ти в кой катун живееш?
182
2
 
26
 
! Отговори
eve1 преди 6 години
Като го слушам наш Бойко се сещам за една самозабравила се леко побъркана кралица,която беше казала на народа си-,,Като нямате хляб яжте пасти"
181
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво боко мачкай червените боклу.. а този милион на границата не са българи а марсианци дошли специално да създават опашки..
180
3
 
35
 
! Отговори
винаги истината преди 6 години
Стабилна държава - вярвате ли му ? Хаос , убийства , безпаричие , кражби , корупция , беззаконие ...... спокойствия и лукс при елита , тревога и страх в народа
179
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ostavka na tova pravitelstvo nai kasno do kraq na oktomvri. Zatvor za kradcite na Plevneliev i Borisov. Kapitalat e na Bulgaria, a ne na GERB i na Peevski
178
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този живее в друга виртуална реалност заедно с ПлефнелиефПрости му боже за глупостите, които говори.И бежанците бягат от неговата стабилност и замогване
177
5
 
32
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
Жалък демагог и т.панар !
176
2
 
28
 
! Отговори
редник преди 6 години
Пълно е с фирми , дето по документи имат 3-4 работника на договор и 40-50 на хонорар ,ама всеки ден по 10 часа бачкат ! Собственика на фирмата нарича тези 40-50 души "обслужваща класа " дето лае по него ,а себе си , умен и трудолюбив българин ! Който не е съгласен с него е комунист !
175
0
 
40
 
! Отговори
бесен преди 6 години
Изнасят се защото е по-евтино, а е по-качествено. А доходите - да вашите със сигурност скочиха! Моите не са мърдали докато си бил на власт!
174
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все същите глупости! Единствената разлика е в това, че вече не събира лентички. Навярно защото няма къде да ги държи след като ги събираше "на всеки километър" от магистралата.
173
0
 
27
 
! Отговори
ДА преди 6 години
До СТРАНДЖАТА"Всяко негово действие доказва, че той не е никакъв политик... - ДЪРЖАВНИК е.."СМЕХ!!На коя държава,бе!?Тая,дето я няма ли!?Прав си значи!