Борисов се хвали: Доходите скочиха! Дойде ли празник – 1 млн. българи се изнасят!

Има стабилност, ръст на икономиката, спад на безработицата, изброи още той
302
Борисов се хвали: Доходите скочиха! Дойде ли празник – 1 млн. българи се изнасят!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов се похвали с ръст на икономиката и спад на безработицата при откриването на 73-тия международен панаир в Пловдив.

"40 държави, над 600 фирми с 30% повече площ има на тазгодишния технически панаир в Пловдив", отчете той и допълни, че е показател за икономическата, финансовата и политическата стабилност в страната.

Според него именно тя дава възможност на индустрията да се развива, ръстът на икономиката да гони 4%, безработицата да спадне на 5% и да има огромен фискален резерв, нулева инфлация и бюджетен излишък.

Според него, ако държавниците са умни, всичко ще се развива така, както трябва.

Борисов припомни още, че по данни на Евростат с 11% е нараснал ръстът на доходите от началото на годината.

"А и то си личи, особено като дойде празник, се вижда, че по 1 милион българи се изнасят да почиват навън. Виждате стотиците хиляди автомобили, където се движат", каза още премиерът.

Той отбеляза, че в държавата ни усилено се строи, като се започне от Пловдив до Варна и от Бургас до Русе.

"Огромни пари се дадоха за образование, включително и за Пловдив, за училища и детски градини. Пътят Пловдив – Асеновград се строи, локалите се изграждат, пробивът се движи също добре, по думите на кмета и на областния управител", добави още Бойко Борисов.

Въпреки че разгледа експонатите на панаира, премиерът не преряза лентичката при откриването на изложението, а остави това на министъра на икономиката Емил Караниколов, кмета на Пловдив Иван Тотев и областния управител Здравко Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
31
 
! Отговори
Йовков преди 6 години
Колко мъка боже...
171
28
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Всяко негово действие доказва, че той не е никакъв политик... - ДЪРЖАВНИК е...
170
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 178Пич, ще ме прощаваш, ама нали се сещаш, че не само висококвалифицираните трябва да се хранят и живеят що годе сносно. Има свестни хора, които не могат да станат учени, те пък имат своя принос и старание към обществото. Е, те да умират ли? Нали ако всички са специалисти, няма да *** къде да се наядеш, или кой да ти изчисти канала? В нормалните държави, и миячът на чинии може да отизе на почивка със семейството си!!!
169
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Дойде ли празник 1 млн. българи се изнасят!"Както си я подкарал, тези българи ще се изнесат не само за празника, а завинаги. Но това е далеко от съзнанието ти.
168
2
 
30
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 6 години
Ръста е огромен.........................при патриотите . Вече са улегнали милионери . Не крякат и не подскачат .
167
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И още по-голяма щета да вярваш на глупостите на Путин.
166
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заглавието от горе: Доходите нараснали,народа просперираОт съседни статии: България рай за инвеститори : Индия инвестира 55 милиона в БГ.равносметка ---------------------------------------------------------- : Ние сме по добре от Швейцария бре!Реалност: Текущата минимална пенсия - под 100 евро, текуща мин. заплата 235 евро, дори мигрантите от гладуваща Етиопия не искат в БГ.ИЗВОД: ПРОПАГАНДАТА ВИ КАЗВА ЧЕ СТЕ СИТИ И СТЕ ДОБРЕ !
165
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ББ къде живее??? Какъв разтежение, какви 5лева??
164
1
 
39
 
! Отговори
редник преди 6 години
Така е ! Българите се изнасят ! Като се замогнат ,малкото останали в БГ, и те ще се изнесат ! Българи в България вече няма да има !
163
0
 
26
 
! Отговори
до само Костов преди 6 години
благодарение на Костов станахме милионери, само че не в долари ами на обезценени от хиперинфлацията левчета.
162
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ниската минимална заплата е причината за ниските доходи.Минималната заплата трябва да се вдигне.
161
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"" Борисов се хвали: Доходите скочиха! ""..................Бойко безспорно е най-малко вредния управленец ... при едно социалистическо управление нещата биха били по-зле, но ако Бойко се успокоява при тази миграция и смъртност и всеобща бедност ... значи края на Герб е скоро.
160
1
 
33
 
! Отговори
ined преди 6 години
То ако наистина бяха скочили доходите и останалите 5 милиона щяха да се изнесат, че да си починат и те малко от Бойковата мутра.
159
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много нарасна тази заплата чак мисля през балкона да пусна някоя пачка.
158
21
 
6
 
! Отговори
само Костов преди 6 години
само Костов увеличи заплатите! Оттам нататък аз не съм разбрал за такова нещо!
157
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъжната картинка е факт. Обслужващата класа лае срещу средната. По цял свят е така. Обслужващият персонал обвинява държавата, другите, съдбата си, но никога СЕБЕ СИ за ниските си доходи. Именно заради непризнаване на грешките, винаги ще е обслужващ персонал. Примирете се, огледайте се в новите автомобили около себе си и се самозалъгвайте до края на живота си, че са на крадци и на връзкари. Никога няма да проумеете, че проблемът се крие в самите вас. Пазарна икономика. Нужни сте й.
156
2
 
27
 
! Отговори
манджата преди 6 години
До СТРАНДЖАТАМного здраво работи.Ама не по полето ана плажовете.Загорел е като печена тиква.
155
3
 
30
 
! Отговори
ХАХА преди 6 години
Скочили доходите!На кой!?На държавните служители!Скочиха и НАПаджиите да проверяват.Ама пак -кой?!Не фирмите с над 100000лв в касите,а дребните фирми,че от тях най-лесно могат да скубнат и последните им пари!Глей ние да не скочим,че ще ти се види тясна Банкя!
154
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако си човек на партията може и да са скочили доходите но за обикновенните не са скочили.
153
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доходите растат, това е факт. Защо? Редица чуждестранни компании инвестират у нас заради евтината работна ръка. Често се "крадат" кадри за по-високи заплати. 6-години след като завърших университет заплатата ми е скочила четворно и към днешен момент плащам близо четирицифрени данъци на месец. Всички образовани хора около мен са с тази съдба. Който навремето го мързеше, сервира бира в бирариите из центъра на София или мие коли. Висококвалифицираните специалисти са търсени навсякъде.