Борисов се хвали: Доходите скочиха! Дойде ли празник – 1 млн. българи се изнасят!

Има стабилност, ръст на икономиката, спад на безработицата, изброи още той
302
Борисов се хвали: Доходите скочиха! Дойде ли празник – 1 млн. българи се изнасят!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов се похвали с ръст на икономиката и спад на безработицата при откриването на 73-тия международен панаир в Пловдив.

"40 държави, над 600 фирми с 30% повече площ има на тазгодишния технически панаир в Пловдив", отчете той и допълни, че е показател за икономическата, финансовата и политическата стабилност в страната.

Според него именно тя дава възможност на индустрията да се развива, ръстът на икономиката да гони 4%, безработицата да спадне на 5% и да има огромен фискален резерв, нулева инфлация и бюджетен излишък.

Според него, ако държавниците са умни, всичко ще се развива така, както трябва.

Борисов припомни още, че по данни на Евростат с 11% е нараснал ръстът на доходите от началото на годината.

"А и то си личи, особено като дойде празник, се вижда, че по 1 милион българи се изнасят да почиват навън. Виждате стотиците хиляди автомобили, където се движат", каза още премиерът.

Той отбеляза, че в държавата ни усилено се строи, като се започне от Пловдив до Варна и от Бургас до Русе.

"Огромни пари се дадоха за образование, включително и за Пловдив, за училища и детски градини. Пътят Пловдив – Асеновград се строи, локалите се изграждат, пробивът се движи също добре, по думите на кмета и на областния управител", добави още Бойко Борисов.

Въпреки че разгледа експонатите на панаира, премиерът не преряза лентичката при откриването на изложението, а остави това на министъра на икономиката Емил Караниколов, кмета на Пловдив Иван Тотев и областния управител Здравко Димитров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
19
 
! Отговори
натювец преди 6 години
Ние ша са бийме на страната на нату.С прашки по тиквата.
151
0
 
15
 
! Отговори
до Странджата преди 6 години
Я ми кажи къде му е работодателя и кой.Това с мързела и успеха, го има само в нормалните общества.Като те гледам колко често си тук трябва да не ядеш по твоята логика.Физически са ми минавали 100-200 тона през ръцете за 12-16 часа.За протокола.
150
4
 
29
 
! Отговори
23 преди 6 години
Седалгин нео този месец го купих на двойна цена!Данък смет в Стара Загора е два пъти по висок от данъка на апартамента!И там се очаква "нова методика"!Морето и балкана ги забравих напълно,не ползвам градски транспорт,защото не мога да го плащам с учителската си пенсия.Специалист съм по "къде е най-евтино"!? И този пожарникар седнал да се хвали-що за наглост!Храним се с венци-няма пяри за протези.Наглеците са тук и са ГОРЕ!Хайде Слави,действай!Ще те изберем!Вярвам,че имаш човешка чувствителност
149
1
 
38
 
! Отговори
Аз преди 6 години
А защо не каже нещо за инфлацията? Мамят ни с някакви годишни отчети за 1-2% инфлация, а с просто око се забелязва инфлация от 10-15% на много потребителски стоки. Едно кафе през 2007 беше 40 стотинки, сега гони два лева. Как става това за 10 години с 2% инфлация?
148
23
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
До БЪЛГАРКАТАНедей да гледаш неговия доход... - той работи здраво, а ти си мързелива и доходът ти няма да скочи... - радвай се, че те търпят на работното ти място...
147
1
 
22
 
! Отговори
Не зная, честен сьм преди 6 години
Пази боже, ако те има,... Прибери при себе си този откачен другар, т.к. гн. Борисов и не пази от такива изро......
146
14
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
"До още колко дни оставаНе бройте колко лакърдии е пуснал пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!"...--------------------------------------------------------------------------------------------Борисов и Меркел остават партньори и следващото десетилетие...
145
2
 
25
 
! Отговори
още колко дни остава преди 6 години
Не бройте колко лакърдии е пуснал пожарникаря! Бройте още колко дни остават на режима на пожарникаря!
144
2
 
34
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 6 години
КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ КУЧЕТАТА/НАРОДА/ СИ ЛАЯТ. ВСЕКИ САМ ЗНАЕ СЕБЕ СИ. ДА ДОЙДЕ НА МЕН ДА КАЖЕ ЧЕ МИ СКОЧИЛ ДОХОДА. А АЗ ЩЕ ПОИСКАМ ДА ВИДЯ НЕГОВИЯ ДОХОД. ТОГАВА ЩЕ ПРАВИМ СРАВНЕНИЕ.
143
0
 
29
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Абе баце, то не е ядрена физика!Имаш си Северна България, правиш една хидромелиорация от Дунав ,строиш 5 завода за консервиране на суровината и заливаш света с БИО-ЕКО храна !Че ще ти излезе и на цената на 5 км магистрала.Ама трябва да продава чужденеца на българина ,а не българина на чужденеца.
142
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bravo drugaru borisov ti si scheker arkadasch
141
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В училище ни казваха, учете се, залягайте над учебниците за добър успех за да станете студенти. Като студенти същото, е, вече по-различно, професорите не отказват 300 кинта в книжката. Но преди да влезеш в СУ беше постижение. Учеше се много, курсове, кръжоци, диспути и т.н. Кой наистина учил днес управлява?Никой. Аз Батко с една детска книжка, полуграмотен, без един чужд език, дребен бандюга от СИК, слуга на Маджо и Маргините, премиер, решава съдбите на 5 милиона.Да се учи или ходи в групировки?
140
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Борисов е МНОГО ЗАБЛУДЕН ЧОВЕК ПО НЯКОЙ ПЪТ МУ СЪЧУСТВАМ ЗАЩОТО СИ ВЯРВА.СЕГА НАПРАВО СЕ ПЛАША ГОВОРИ НЕЩА КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ИСТИНАТА.Нарастналите доходи ги Изяде в Пъти Инфлацията и Увеличението.Пример Билетчето от 1 на 1.60 60% Винетката от 67 На 97.28% стоките от първа необходимост от30%до 200%.Това е Истината а не Стътмистиката.
139
1
 
22
 
! Отговори
Кретен преди 6 години
До Кой е в ЕС?Винаги си е било така. В момента строителите въобще не искат да работят по трудов договор и да плащат осигуровки. На месец взимат някоя и друга хилядарка. Не се осигуряват нито за пенсия, нито здравно. После олеле. Ама пенсията ми е малка. И "умниците" дават пенсии на индивиди без осигурителен трудов стаж и увеличават само минималната пенсия. Е, няма да остане нито един *** да плаща осигуровки на реален доход. Защото това се оказва глупаво. Да живеят шмекерите.
138
2
 
47
 
! Отговори
прованс преди 6 години
Скочиха доходите на софиянци и работещите в София! Именно те се изнасят по празниците и задръстват шосетата! Оня ден в събота показаха отгоре как изглежда празна столицата! Господин Борисов, в провинцията доходите не са мръднали от 460-500 лева. Нашите мили работодатели не искат да плащат. Но, София не е България!
137
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кличко ,говори ли говори ,но народа трябва да е беден,държавата срината ,а суровината продадена.И да не забравяме,етноса да е доволен.
136
1
 
21
 
! Отговори
риторично преди 6 години
До АнонименДа пратим Инспекцията по труда в Каспичан на проверка, да видим дали се спазва Кодекса на труда и изобщо спазват ли се законите. Тя и една акушерка работеше 24-часови смени, ама превъртЕ и сега е в затвора от много работене.
135
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко, събуди се, трябва да ставаш работа.
134
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Останаха ли още българи, които да вярват на тоя примтив и патологичен лъжец ?!?
133
17
 
10
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До анонименНе четеш ли новини. В София не съм чул някой да хвърля 10-15хил.лева джобни пари на ало изманик. В провинцията си е ежедневие. "Бедстващи" пенсионери ръсят пари като за последно??!!!