ГЕРБ за Габрово - претопляне на стара манджа! В партията - единни!

Цветанов категоричен, че вицето Дончев не е в роднинска схема
5 окт 2017 14:30,
111
ГЕРБ за Габрово - претопляне на стара манджа! В партията - единни!
Снимка: архив "Булфото"

От ГЕРБ определиха новите обвинения на БСП за скандални назначения в община Габрово като "претопляне на стара манджа" и умишлено отклоняване от важните теми за България.

Цветан Цветанов заяви, че ако Томислав Дончев бе назначил брат си, докато е бил кмет на Габрово, тогава от ГЕРБ щели да бъдат съгласни с левицата.

"Томислав Дончев е в изпълнителната власт и от 10 години живее в София. Неговият брат е останал да живее в Габрово. Ако Томислав Дончев го бе назначил, когато беше кмет на Габрово, щяхме да сме съгласни с всички тези твърдения, щяхме да имаме отношение", коментира Цветанов и настоя, че вицепремиерът не назначава в общината.

"Партия ГЕРБ се учреди през декември 2006. Всички от ГЕРБ преди това не се познаваха. Нормално е като станем приятели през тези 10-11 години някой да се обърне към някой приятел и да го покани като кум", продължи Цветанов.

Още по темата

Все пак той каза, че са възложени проверки за всички структури на ГЕРБ, за да бъдат изчистени подобни случаи, ако има такива.

Според депутатът от ГЕРБ Николай Сираков вече са излизали подобни нападки от левицата в община Габрово и засегнатите са завели дела и са ги спечелили.

"Вземат се факти, които са факти - кой с кого е съученик, кръстник и кум и оттам нататък се пришиват лъжи. Това, което те изнесоха за Габрово, е претопляне на стара манджа. По време на предизборната кампания на предните избори извадиха същите лъжи", обясни Сираков.

Цветанов бе категоричен и че няма разделение между парламентарната група и премиера Борисов. По думите му твърденията на левицата, че има разцепление и бламиране на премиера са стар сценарий. Той посочи и че от левицата имало и подготвен сценарий за разкол между него и Борисов.

"Това сме го слушали от 2008, откакто се разбра, че ГЕРБ има потенциал да управлява. Тогава започнаха да говорят -  Цветанов ще вземе партията на Борисов, Борисов ще изгони Цветанов", припомни вторият в ГЕРБ.

"Няма разминаване с позицията на парламентарната група и с позицията на премиера. Има обаче парламент, парламентарна група, която има своя живот. Има също изпълнителна власт, Министерски съвет, който също има своя управленски живот. От тази гледна точка има разделение на властите. Всяко едно ключово решение сме го съгласували с Бойко Борисов", заключи Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
20
 
0
 
! Отговори
Тези преди 6 години
Ако разбираха от управление,щяха да знаят ,че лоялността и контрола са най -важните компоненти!И най-добрият специалист,избран с конкурс,така може да те изпързаля,че свят да ти се извие!Затова,Др-ко ***,карай в лоялното платно,главно е Заето!
32
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Партия ГЕРБ се учреди през декември 2006. Всички от ГЕРБ преди това не се познаваха. Нормално е като станем приятели през тези 10-11 години някой да се обърне към някой приятел и да го покани като кум", продължи Цветанов."Скрийте го тоя човек, че ви излага допълнително.Кой кого не е познавал, бе? Във властта от 75 години са все едни и същи хора и отроците им. Айде няма на кого да ги предавате тези номера! Балами не останаха.А младите, които не помнят кой какъв и къде е бил,ги няма в България.
31
2
 
39
 
! Отговори
НЯМА НИЩО ТАЙНО преди 6 години
То тук не го пише, но в Габрово широко се обсъжда и въпроса за назначенията на любовниците.Споко, всичките са на високи доходни постове.
30
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАКА Е ЦВЕТАНОВ, СТАРА МАНДЖА. В ГАБРОВО МНОГО ОТДАВНА ГЕРБАРИТЕ КРАДАТ СЕМЕЙНО. НШЩО, ЧЕ Е В СОФИЯ ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ. КОЙТО И ГАБРОВЕЦ ДА ПОПИТАТЕ, ЩЕ ВИ КАЖЕ, ЧЕ ТОЙ Е ИСТИНСКИЯТ КМЕТ НА ГАБРОВО.А БИВШИЯТ ДЕПУТАТ И СЕГА ОБЛАСТЕН КООРДИНАТОР НА ГЕРБ (СОБСТВЕНИК НА СЕРВИЗ) СТРОИ ГОЛЯМА КЪЩА НА ГИРГИНИТЕ (курортно село на 8 км от Габрово).
29
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои седнали да се кахарят.Ми що така, бе хора?То беше очевАдно още като "спечелиха" третия мандат, че така ще бъде.
28
0
 
34
 
! Отговори
те го знаят преди 6 години
Така става с всяка партия която преяжда с власт и не може да контролира своите членове и лидери по места,а и когато приема куцо и сакато и им дава власт.
27
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партийо любима!Ти права си, когато съгрешиш дори!Гьонсурата тебе водикъм нашия победен строй!Горе - долу така беше!
26
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гербист от класа и тонкатаЩо не се вземете двамата, па и да се поевнет :))
25
0
 
14
 
! Отговори
Beitul преди 6 години
Naznacheniata sled publichno obiaven i realizan e-konkurs li sa?!
24
35
 
5
 
! Отговори
гербист от класа преди 6 години
Мачкай Цецо, мачкай. На този *** народ това му трябва, зада разбере къде му е мястото и ние ще му го покажем къде е. Не трябва да се позволява да ни държат сметка какво сме били правили, а да се подчиняват трябва. Като се каже на народа да скача, той трябва не да умува, а само да попита: Колко високо?
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива са хората подтискани от майките си, нямат нищо зад кожата си, не усещат никакви угризения да ти каже нещо днес, а утре да каже че няма такова нещо. малко по-нататък в живота си искат да стават политици, демек фурнаджийски лопати. Факт, на всички ни е ясно как се назначава работник, чрез връзки. Всеки работи за някого
22
40
 
2
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Мачкай другарите Цецо,мачкааааай.Ех какъв кеф ми е да гледам България как се развива под управлението на ГЕРБ вече много години.Повече никога власт за комунистите русофилистични.ЕС,НАТО,САЩ,далече от Руското *** и накрая БАТ ви Бойко победоносеца да ви го монтира четвъртит мили другари.(:(:
21
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един колега от друг сайт беше написал съвсем правилно, че показването на това лице по медиите лекува от запек.
20
0
 
42
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Цецо е завършил ВИФ и влиза...случайно в политиката,както случайно ментора му Боко става Главсек на МВР с пожарникарска...закалка и след това случайно го избират за кмет на Софето заради снажната му...осанка и буйния перчем и се...втурва смело в...политиката.Сега случайно Цецо дава...оценки от всякакъв род,от президент до кумгейт,суджукгейт и още други...гейтове.Това явно го е учил въфф ВИФФ,да не се огъва пред...никакви трудности и да спазва...девиза: Напред,кръгом и пак...напред(никога назад)
19
0
 
38
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Стара но вмирисана! Искаш да кажеш че престъплението има давност? Кажи го в европарламента.
18
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да обясни как 1 км на бул дондуков струва 7 млн и как кръговото на лъвов мост струва 40 млн ?герберските суджци надебеляват с 30 процента от всяка поръчка без печалбата на строителя
17
0
 
38
 
! Отговори
за старата манджа преди 6 години
Демек вече е топлена ама на вас *** от ГЕРБ не ви пука.Ами като е стара защо не я изхвърлихте пустата манджа, че да нямат сега за какво да ви хапят БСП-арите.Ама то наистина ако си изхвърлите всичките "стари манджи" няма да има от къде да крадете, няма и да има кой да трепери от вас и да гласува от страх за вас
16
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наглостта герберска няма край.
15
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия скоро не са ли обирали някоя мандра или склад за суджук.
14
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ВАС ПОЛИТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ В ГЛАВИТЕ ВИ СА САМО ПАРИ И ДАЛАВЕРИ ! ЗАТОВА ЗАТЪВАМЕ ВСЕ ПО-ВЕЧЕ ,ЗАЩОТО ВСЕ СТЕ НЕНАЯЛИ СЕ !