ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи

Ако желае политическа криза – да го каже ясно, зове Тома Биков
299
ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи
Снимка: Булфото

Румен Радев явно не е президент на всички българи и по-скоро заема страната на опозиционната БСП, която го издигна за надпревара за "Дондуков" 2, смятат от ГЕРБ.

Още по темата
"За нас е притеснително, че възгледите му съвпадат с тези на БСП, защото той трябва да е президент на всички българи, след като е избран за държавен глава", отсече Тома Биков, след като Румен Радев отчете първата си година на власт.

Според него президентът трябва да е равно отдалечен от всички политически сили, защото в противен случай прави груба политическа грешка, ако се позиционира на страната на опозицията. "Практически той подкрепи мотивите на БСП за вота на недоверие и ако той желае политическа криза, да го каже ясно и да каже с какво ще се подобрят нещата", призова Биков.

Според него Радев по-скоро бил направил отчет на свършеното от управляващите в страната, отколкото на собствената си дейност през изминалата година. "Редно е един отчет да е за дейността на този, който го дава, а Радев каза какво всички останали са направили или не са направили, докато той е президент", обвини Биков.

Гневната реакция на ГЕРБ Радев провокира с това, че направи критичен поглед върху българската действителност. "България е в критичен момент от своето развитие", каза той на специална пресконференция. Радев нарече Българското председателство на Съвета на ЕС амбициозно, но обясни, че то не трябва да суспендира демокрацията и да е алиби за бездействие по болни за страната теми.

Президентът похвали макроикономическите показатели на държавата, но и предупреди, че те не могат да скрият липсата на чужди инвестиции и обезлюдените райони в страната.

Според държавния глава на този фон стабилността на държавата е тържествен марш на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"За нас е притеснително, че възгледите му съвпадат с тези на БСП, защото той трябва да е президент на всички българи"Тъй ли, я ми посочи кога възгледите на ГЕРБ и Роско Паляка са се разминавали?
215
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов- министър-председател на мафията, не на България.
214
22
 
7
 
! Отговори
Джендър преди 6 години
Здравейте,другари и приятели комунисти!
213
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президентът рано или късно ще разбере къде е мястото му.
212
3
 
24
 
! Отговори
гост преди 6 години
Уви ГЕРБ няма за какво да бъдат оценявани ......
211
4
 
26
 
! Отговори
ууу преди 6 години
До ХвалбиНапълно естествено, след като правителството е про-брюкселско и антинародно, какво искаш? На някои тук коментиращи явно не им харесва липсата на угодническия сервилен тон на предишното мекотело.
210
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте другари! Слава на БКП! Отново виждам надежда в Нинова и в Радев да ни изкарат от ЕС и НАТО и да отидем там където ни е мястото!В Евразийския союз!Идваме си у дома!!!Всички дй се стягаме да гласуваме за тях!!!
209
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко президент на ЕС
208
37
 
12
 
! Отговори
Радев=бай Тошо преди 6 години
Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се връщаме много много назад
207
0
 
5
 
! Отговори
koi beshe? преди 6 години
hahahaha
206
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А да не говорим, че гербавия избор за президент - Плевенлиев, ако изобщо беше президент, то не беше на България... Сегашния поне е интелигентен и поне е Президент на БЪлгария.
205
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четвърто половата шефка на БЕСИПЕ Анита Мейзер пак е палувала с делтапланериста
204
5
 
26
 
! Отговори
Тома Травестиков преди 6 години
Нека следващите президентски избори да те номинират теб за президент от ГЕРБ, ДБГ, РБ или от която партия ще си вече!!! Тогава ще разбереш, колко много те харесват хората та дори и от твойта партия.
203
7
 
45
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Браво на момчето. Говори винаги каквото му кажат от ГЕРБ иначе ще умре от глад. Кой сте Вие господине избран с 10000 гласа в някое село? Президента е избран с поддръжката на милион българи. Вие може единствено да му завиждате и да говорите това което Ви кажат.
202
3
 
44
 
! Отговори
Джендър Тома Биков преди 6 години
Ето пример за триполов политик!!! Смени три партии докато се добере да парламента!!! Това е едно-една (Тома Биков) недоразумение в живота си не е направил нищо друго освен да се мазни и лижи гъзЪ на някого, за да получи някакви пари. Направо им се чудя на гербаджиите не ги ли е срам от този и как гласуват за него.
201
6
 
49
 
! Отговори
33 преди 6 години
Този гербаджийски фукльо,дето за пет пари работа в живота си не е свършил,докога ще се повизава по медиите?Пълен въздух под налягане!Там има няколко такива к,пелета,които са изтъкани от злоба,пълни с отрова "демократи".Пълен б,***!
200
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Toma Bikow - Кмет на район "Надежда" на 32 години и сегашно биде на ГЕРБ!
199
9
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До ЦинизъмЗнам, тегаво ви е! Живата е несправедлив, но пазете си нервите!
198
12
 
4
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До 211Много горчилка се е събрало в бедната ви душица!
197
5
 
37
 
! Отговори
Хохохо преди 6 години
Ами 2 милиона гласуваха за Радев, това означава ли че на БСП електората е двойно по-голям, кажете бе тиквите?