ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи

Ако желае политическа криза – да го каже ясно, зове Тома Биков
299
ГЕРБ с оценка: Радев президент на БСП, не на всички българи
Снимка: Булфото

Румен Радев явно не е президент на всички българи и по-скоро заема страната на опозиционната БСП, която го издигна за надпревара за "Дондуков" 2, смятат от ГЕРБ.

Още по темата
"За нас е притеснително, че възгледите му съвпадат с тези на БСП, защото той трябва да е президент на всички българи, след като е избран за държавен глава", отсече Тома Биков, след като Румен Радев отчете първата си година на власт.

Според него президентът трябва да е равно отдалечен от всички политически сили, защото в противен случай прави груба политическа грешка, ако се позиционира на страната на опозицията. "Практически той подкрепи мотивите на БСП за вота на недоверие и ако той желае политическа криза, да го каже ясно и да каже с какво ще се подобрят нещата", призова Биков.

Според него Радев по-скоро бил направил отчет на свършеното от управляващите в страната, отколкото на собствената си дейност през изминалата година. "Редно е един отчет да е за дейността на този, който го дава, а Радев каза какво всички останали са направили или не са направили, докато той е президент", обвини Биков.

Гневната реакция на ГЕРБ Радев провокира с това, че направи критичен поглед върху българската действителност. "България е в критичен момент от своето развитие", каза той на специална пресконференция. Радев нарече Българското председателство на Съвета на ЕС амбициозно, но обясни, че то не трябва да суспендира демокрацията и да е алиби за бездействие по болни за страната теми.

Президентът похвали макроикономическите показатели на държавата, но и предупреди, че те не могат да скрият липсата на чужди инвестиции и обезлюдените райони в страната.

Според държавния глава на този фон стабилността на държавата е тържествен марш на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
40
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една година вече длъжността пиар на президента е вакантна и неофициално я заема жена му, облича го с костюм и папионка и го води за ръчичка по моловете, развежда зеления чорап по улиците като панайрджийска мечка. Тотална излагация на тия две недоразумения, смях и за лелката Импексова, която ги лансира, като преди това ги накара да се оженят.
195
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тома Биков, Яне Янев, Спас Гърневски ,Антон Тодоров и плеада други от яростни критици на ГЕРБ и лично на Бойко и Цветан, сега са най верните им защитници. "Добър ден" да ми кажат, няма да им повярвам. Безсрамници!
194
5
 
42
 
! Отговори
Даола преди 6 години
На кои точно българи е министър председател Бойко Борисов ? На шепа облагодетелствани.
193
3
 
32
 
! Отговори
пуш кин преди 6 години
Похвалата и клеветата приема равнодушно.И не спори с ***.А това не е малко за един президент.
192
40
 
10
 
! Отговори
Ай сиктир бе! преди 6 години
*** - президент! Най-новия филм на БСП (третополови) пикчърс! В главните роли Ал Бънди и селската му пръчка, която ходи с вълнени рокли на Виенски балове по чужбината!
191
34
 
8
 
! Отговори
Часовникар преди 6 години
Колкото и да го хвалите вашия президент - не става човекът и това е ! Виж,жена ми по става,а и вестникарите все за нея пишат ?! Това не е ли показателно ?! А Нинова може да си приказва колкото иска - ние знаем,че тя истини не казва :)))
190
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Томата Биков да го каже - преди врагът сега острието на ГЕРБ - как да му верваш на такъв човек?
189
30
 
10
 
! Отговори
Цинизъм преди 6 години
С какви очи ни чете морал срещу корупцията парашутист и марионетка на рубладжийската партия БСП, именно която създаде и наложи у нас сегашния руски корупционен модел ?
188
40
 
11
 
! Отговори
Президент преди 6 години
Това е първия ни демократично избран президент,така явно следвайки партията която го е поставила. Той дори не си прави труда да прикрие,че служи на БСП,Русия и специалния gender-русофила,а не на всички българи!
187
7
 
35
 
! Отговори
Данте Алигиери преди 6 години
..то се видя на изборите на кого е президент..може само да се плюнчят разни биковчета и все осталная ***...
186
5
 
26
 
! Отговори
истина е преди 6 години
Един придворен шут си замина ,а този ще е следващият !!
185
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е крадците от всички партии да напълнят затворите!
184
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да пази България и Русия!!!
183
10
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберите да се махат тия крадци и некадърници.Румен Радев е достоен президент на всички българи.Не е като смешника Р.П. който за малко да обяви война на Русия.
182
2
 
11
 
! Отговори
Малко.... преди 6 години
Нали това е целта на занимаянието на пожарникаря-президент,но първо да стане президентска република,защото властта на сегошния президент е бутафорна и без никакви възможности.С това се затваря цикъла.Следващият пост-светец.
181
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТА - но явно ти харесва Министър председателя да носи червени чорапи и червена партийна книжка в джоба до сърцето?
180
20
 
3
 
! Отговори
Жалко… преди 6 години
Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...
179
6
 
38
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
Като се има предвид, че ГЕРБ са партия на много по-малко българи(избрани от 1147283, в сравнение Радев е избран с 2063032 гласа), а въпреки това управляват и пишат закони, е по-добре да си мълчат!
178
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този пък кой го взема на сериозно? Антон Тодоров втори номер. Да не се старае толкова, че и него могат да го похарчат!
177
27
 
10
 
! Отговори
Радев-фигурант преди 6 години
Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?