БСП скочи срещу властта: Не се справят, искаме избори!

Според социалистите европредседателството е провал
15 мар 2018 14:45,
264
БСП скочи срещу властта: Не се справят, искаме избори!
Снимка: архив, БТА

БСП обвини властта, че не справя с управлението на държавата и се обяви за предсрочни избори. Според социалистите и европредседателството е провал, тъй като не се защитават водещите приоритети на държавата.

"Това, че ГЕРБ не могат да начертаят път как да изведат страната от тази икономическа, социална и духовна криза, е техен проблем. Ние сме за предсрочни избори, защото виждаме, че те не се справят", каза червеният Драгомир Стойнев в отговор на обвинението на управляващите, че БСП клатят властта.

Още по темата
"

И водещите приоритети на европредседателството се оказват провал - никой не ни иска в Шенген, никой не ни иска в чакалнята на еврозоната, защото сме корумпирана държава", продължи той и добави, че при посещението си Жан-Клод Юнкер е "ударил звучен шамар на всички" за присъединяването на Западните Балкани към ЕС.

"Евентуално след 2025 г. можело да се мисли. Цяло едно поколение чака да види светлината в тунела", коментира Стойнев.

Той защити и президента Румен Радев, като отговори на обвинението на Цветан Цветанов, че държавният глава разделя обществото и говори като лидер на политически проект.

"Радев е президент на всички българи и съм убеден, че това ще бъде един от най-успешните президенти, дори не искам да го сравнявам с г-н Плевнелиев. Неговата работа е да казва къде са грешките на управляващите и да обединява гражданите, а той умее да го прави", каза Драгомир Стойнев.

БСП обвини ГЕРБ и че изнесените данни за червения кмет на Провадия Филчо Филев са поредният опит на управляващите да отклонят хората от дневния ред на обществото, като вадят случай от 2016 г.

"Г-н Филев е кмет от 2015 г., през 2016 г. има констатирани нарушения от АДФИ. Тези доклади са изпратени на прокуратурата и е нейна работа да прецени дали има нарушения или не. В крайна сметка тук е Народното събрание и трябва да се занимаваме със законодателство", отсече Стойнев.

По думите му кметът на Провадия не е единственият кмет, който очаква произнасяне на прокуратурата.

"Няма подобни показни акции, както ги арестуват кметовете на ГЕРБ. Но има институции и тези институции трябва да бъдат оставени да работят", заяви соцдепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
4
 
! Отговори
Извънредно положение преди 6 години
Напомняме, че пари за деца военни полицаи безработни НЕ СЕ ДАВАТ защото групировките с имена ГЕРБ<БСП И ДПС не могат да крадат милиарди от заплати пенсии и помощи.Известен експерт проучващ редовно всички избори споделя - .НАЙ много милиарди крадат ГЕРБ затова няма шанс да паднат на изборите >ПЛАЩАТ КУПУВАТ ЯКО ГЛАСОвЕ..
36
3
 
10
 
! Отговори
Щъркелов преди 6 години
Този повече ми прилича на Жаблянов.
35
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Б.Б. = най-бедната и корумпирана държава!
34
5
 
4
 
! Отговори
АМАН от наглеци преди 6 години
В република БЪлгария има около 1 000 000 реално работещи.Има над 900 000 издържани с ограбвани пари от народа в тн бюджетна сфера ,останалите са пенсионери ,деца и безработни /без помощи за оцеляване/Нагли престъпници на власт крадат над 23 000 живи лева годишно от работещите .ТАзи соц стъкмистика е перфектно овладяна от соц.. финансистите НЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА раждане и отглеждане на деца.Десетки милиарди ограбени от народа се насочват само към нагло престъпни корупционни схеми..
33
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Това, че ГЕРБ не могат да начертаят път как да изведат страната от тази икономическа, социална и духовна криза, е техен проблем. Ние сме за предсрочни избори, защото виждаме, че те не се справят"===Хайде, хайде, видяхме вие как се справяте, при това не един път. Може да критикува този, който се е справил. Вие вече показахте колко струвате.
32
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Фактпод управлението на премиера Борисов,хората започнаха да се самозапалват и масово да емигрират!ми пали се бе, кво чакаш?
31
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бабешката партия искала да уплавлява айде в пенсионерския клуб там управлявайте
30
8
 
18
 
! Отговори
баце преди 6 години
Тоа на снимката си е баш ***, който си плаче да му направят дълбок анаЛиз на политическата обстановка.
29
20
 
10
 
! Отговори
Факт преди 6 години
България стана най-бедната и корумпирана държава под управлението на премиера Борисов,хората започнаха да се самозапалват и масово да емигрират!
28
5
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Комунягиииииииии, сънувате ли Костов?
27
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко Борисов е лежал осем месец в чешки затвор зради кражба на коли през 1990 г.После е върнат у нас,където е трябвало да бъде съден.Но ген.Гоцев и Луканов потулват делото.Ха сега ми кажете кои са комунисти и кои не са.
26
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вярвайте си, че правите избор пред урните!Толкова ви е пипето.
25
8
 
7
 
! Отговори
Срочно мерки преди 6 години
Искаме извънредно положение за спасяване на БЪлгарите в БЪлгария от нагло престъпни групировки маскирани като партии.С криминални кодове ГЕРБ ДПС И БСП>>Крадат десетки милиарди живи левове годишно от народа на ЗЕЛЕНО..Перат милиардите през подставени партиини компании и КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ..
24
6
 
16
 
! Отговори
Смях преди 6 години
Този пощальон отново чете поредната червена опорка.
23
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Борисов оставката защо се бави от миналата седмица още?
22
8
 
22
 
! Отговори
Ай Сиктир преди 6 години
Дайте да върнем БСП+ДПС и Орешарски. Ново КТБ, Цецо-мустака да пее песни с шефа на БНБ. Ореха да го канят само във Виетнам и Москва. Спрени пари от ЕС.
21
9
 
20
 
! Отговори
Хахахаха преди 6 години
Баси... толкова пъти ги биха на избори и пак искат да ходят. БСП да не е съкратено от Българска Садомазо Партия? И утре да има избори, пак ще сте втори и какво? Само пари да се дават. То да имаше алтернатива на тия умрелтаци от ГЕРБ аз ще съм първия, който ще излезе да ги изгони с камъни. Да искаше обаче избори при същите резултати... за какъв са ни?
20
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че държавата не се управлява добре е факт. Факт е също така ще след вас става потоп. Не ставате даже и за опозиция. Да си председател на ЕС значи да си председател на ЕС, а не на България. Много грешно мислене което го има в цялата държава.
19
18
 
7
 
! Отговори
да не се лъжем преди 6 години
БГ не я приемат в Шенген защото в ЕС много добре знаят колко корумпирани са Борисов, Цветанов и шайката им,докато тези милиционери са на власт България не я очаква нищо добро!
18
5
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Чисто "Новичок" за ***!