БСП скочи срещу властта: Не се справят, искаме избори!

Според социалистите европредседателството е провал
15 мар 2018 14:45,
264
БСП скочи срещу властта: Не се справят, искаме избори!
Снимка: архив, БТА

БСП обвини властта, че не справя с управлението на държавата и се обяви за предсрочни избори. Според социалистите и европредседателството е провал, тъй като не се защитават водещите приоритети на държавата.

"Това, че ГЕРБ не могат да начертаят път как да изведат страната от тази икономическа, социална и духовна криза, е техен проблем. Ние сме за предсрочни избори, защото виждаме, че те не се справят", каза червеният Драгомир Стойнев в отговор на обвинението на управляващите, че БСП клатят властта.

Още по темата
"

И водещите приоритети на европредседателството се оказват провал - никой не ни иска в Шенген, никой не ни иска в чакалнята на еврозоната, защото сме корумпирана държава", продължи той и добави, че при посещението си Жан-Клод Юнкер е "ударил звучен шамар на всички" за присъединяването на Западните Балкани към ЕС.

"Евентуално след 2025 г. можело да се мисли. Цяло едно поколение чака да види светлината в тунела", коментира Стойнев.

Той защити и президента Румен Радев, като отговори на обвинението на Цветан Цветанов, че държавният глава разделя обществото и говори като лидер на политически проект.

"Радев е президент на всички българи и съм убеден, че това ще бъде един от най-успешните президенти, дори не искам да го сравнявам с г-н Плевнелиев. Неговата работа е да казва къде са грешките на управляващите и да обединява гражданите, а той умее да го прави", каза Драгомир Стойнев.

БСП обвини ГЕРБ и че изнесените данни за червения кмет на Провадия Филчо Филев са поредният опит на управляващите да отклонят хората от дневния ред на обществото, като вадят случай от 2016 г.

"Г-н Филев е кмет от 2015 г., през 2016 г. има констатирани нарушения от АДФИ. Тези доклади са изпратени на прокуратурата и е нейна работа да прецени дали има нарушения или не. В крайна сметка тук е Народното събрание и трябва да се занимаваме със законодателство", отсече Стойнев.

По думите му кметът на Провадия не е единственият кмет, който очаква произнасяне на прокуратурата.

"Няма подобни показни акции, както ги арестуват кметовете на ГЕРБ. Но има институции и тези институции трябва да бъдат оставени да работят", заяви соцдепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
17
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Я най-добре изтрийте всички коментари против комунистите, че те са забранени със закон!Къде е лъжата в твърдението, че са крадци, и убийци?Вие ДНЕС.БГ САМИ ПИСАХТЕ, ЧЕ 50% ОТ БСП ПОЛИТИЦИТЕ - ВЕЧЕ СА МИЛИОНЕРИ!ПФУУУУУ
16
22
 
12
 
! Отговори
САМО БСП преди 6 години
Само така избори до дупка браво на БСП че притискат властта оставка оставка оставка оставка долу ГЕРБ Бойко тиквата долу показахте за тия 10 години че за нищо не ставатe затова ако обичате дами и господа от ГЕРБ хайде оставката подавайте си я и никога повече да не помиришете властта.Време е вече и БСП да управляват хайде Корнелия с теб сме.
15
7
 
16
 
! Отговори
п преди 6 години
Е сега остава тия крадльовци да докопат властта.
14
4
 
15
 
! Отговори
бспдпс преди 6 години
тоя на снимката нали беше министър на нещо си при някой си, и той не се справи. закриха сумати проекти и цяла тлъста банка фалираха
13
7
 
17
 
! Отговори
Унуфри преди 6 години
Че, ГЕРБ не се справят е ясно. Но ще се съглася на нови избори ако БСП си посипят главите с пепел се саморазпуснат. Няма по-лошо от ***-рублофили-***-родоостъпници ! Като ги няма и зомбита не им гласуват току виж сме дръпнали напредП.П.Същото важи за останалите отявлени рубладжии - А,така, ДПС и ВМРО !
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом Стойнев казва,работата е много сериозна.
11
2
 
13
 
! Отговори
Joko преди 6 години
За съжаление всичките ни политици са истерици ( виж снимката). И като има избори вие на какъв *** се надявате ?
10
6
 
27
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Вие понеже се справяхте страхотно като бяхте на власт. Противни хора жадни за власт и пари. Няма никога да пуснете някой качествен политик да се изкачи. Ще бъде ритан и заплашван от всички.
9
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре бе, не се справяли!?Много по-добре крадът от вас.
8
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП скочи срещу властта: Не се справят, искаме избори!Това Фъфлека го е казвал в продължение на 15 минути. Накрая е успял и глей как се хили от кеф камунето бе :)
7
4
 
24
 
! Отговори
annybody преди 6 години
И като се курдисате във властта, веднага ще ни поискат навсякъде.Асфалтът ще е гладък и ще ни върви като по мед и масло.На екоталибаните ще им се плаща още повече, за да допуснат Крушовица да се бетонира във властта.Партийните другари ще лапат на корем, докато свършат парите, после ще се уригнат и ще заминат за Щатите, Брюксел, Световната банка, по посолствата, в ООН и Юнеско.Ти да видиш - какъв живот!
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Плана е в акци. Редт мозайката. Очакваме скоро нещо или от атака или от синдикатите
5
5
 
26
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Една от грешките на прехода от социализъмът е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщини....
4
6
 
33
 
! Отговори
ужас преди 6 години
и този шапшал иска държавата да управлява
3
29
 
13
 
! Отговори
Знаем преди 6 години
Защо само БСП? Всички искаме да се свали ГЕРБ от властта.
2
9
 
25
 
! Отговори
Леда преди 6 години
Защо ли искате избори,като знаете,че няма да ги спечелите. Електоратът ви драстично намаляване.
1
11
 
40
 
! Отговори
Веселин преди 6 години
Защо Господи ни наказваш с такива като този.....Няма ли кой да ги натовари на един книжен параход и да ги пусне в морето