Карадайъ от Демир баба теке: Да защитим демокрацията

"Ахмед Доган пръв очерта пътя на демократичното ни развитие"
20 май 2018 17:50, Красимир Ангелов
38
Карадайъ от Демир баба теке: Да защитим демокрацията
Снимка: Пресцентър ДПС

Призвани сме да бъдем на висотата на 89-та година, единни да защитим демокрацията в нашата Родина и да преодолеем всякаква опасност пред нея. Това обяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който участва във възпоменателния митинг-събор в местността Демир баба теке край Исперих.

Още по темата
Той подчерта, че още през 1990 година почетният председател на партията Ахмед Доган е очертал пътя на демократичното развитие на страната, а именно членство в Европейския съюз, което минава първо през членството в НАТО.

„Горди сме от факта, че членството в НАТО през 2004 година се случи по времето, когато ДПС бе част от управлението на страната. През 2007 година, когато България бе приета в Европейския съюз, ДПС пак беше част от управлението на страната, което е още едно доказателство за огромния принос на Движението за права и свободи по евроатлантическия път на развитие на България“, каза лидерът на партията, цитиран от БТА.

По думите на Карадайъ движението върви по „общия ни път, убедени в силата на нашата кауза, затова единни и мощно да защитим демокрацията в България, на Балканите и Европа“.

Той бе категоричен, че всички тези, които сеят противопоставяне и разделяне, както и омраза, нямат място под знамето на демокрацията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
11
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
Навремето имаше такъв лозунг:"Цялата власт-в ръцете на Съветите!".ДПС-вариантът сигурно е:"ДПС-винаги във властта!" а също и:"Цялата власт в съответните региони-в ръцете на ДПС!".Всичко това,естествено,в името на демокрацията.А,още един цитат отпреди:"Цялата младеж,която иска да премине към комунизма,трябва да се учи на комунизъм!" В.И.Ленин.ДПС-вариантът-"Всички,които искат да бъде демокрация трябва да учат турски!"Изобщо всичко ново се оказва позабравено старо....
9
8
 
26
 
! Отговори
Тато из Правец преди 5 години
Етническата партия ДПС на 17 май напусна парламента за да не отдаде почит на мъчениците от Батак ,заклани зверски от турския башибозук ! Мен какво ме интересува някакво теке и някаква 1989г. !!!
8
5
 
16
 
! Отговори
чучолигарчо преди 5 години
А бе тия МУНЧОВЦИ от дУуу-пЕсЕ в кой век живеят/хвалят се с 1989-1990 г./?Альоууу...КараядЪйЪ да те светна малко- вече сме 21 век!!!!!!АНАДЪМНО?
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПП Българска Нова Демокрация(БНД)
6
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Османска *** говори за демокрация!
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния Провокативен Текст , почвам да си мисля че Медията е на Пеевски , манипулацията и дезинформацията тука са на 1-ва линия в тоа сайт
4
3
 
30
 
! Отговори
От Батак преди 5 години
Поклонете се пред жертвите на Баташкото клане и се извинете! Няма демокрация, без да признаете геноцида, който са извършили вашите предци !
3
3
 
16
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Ако имаше демокрация и хората от ДПС гласуваха по съвест, а не под строй, този дали щеше да е в парламента?
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА ЗАЩИТИМ ДЕМОКРАЦИЯТА ОТ БСП
1
3
 
9
 
! Отговори
до Автора преди 5 години
Поредния МАНИПУЛАТИВЕН Текст от една Новина клонирахте други 5 , колко ти плащат за Провокация в тоа сайт , признай си и не се прави на луд , знаем ви номерета