Смяната на Симеонов щяла да заздрави коалицията

Каракачанов пък иска среща на ОП и да си кажат всичко
Обновена: 22 окт 2018 19:41 | 22 окт 2018 19:37, Камелия Цветанова
34
Смяната на Симеонов щяла да заздрави коалицията
Снимка: Булфото, архив

Оставката на вицепремиера Валери Симеонов няма да доведе до счупване, а напротив - до заздравяване на коалицията. Така председателят на парламентарната група "Обединени патриоти" лидерът на "Атака" Волен Сидеров, цитиран от БНТ, коментира  думите на премиера Бойко Борисов по повод избухналия скандал с изказване на Симеонов.

Още по темата
В декларация на партия "Атака" ръководството ѝ заяви, че сваля политическото доверие от вицепремиера Симеонов.

По думите на Волен Сидеров искането на оставката на Валери Симеонов не е проблем само между патриотите, а и на правителство.

"Става дума за неприемливо, абсолютно недопустимо изказване на вицепремиер на държавата и реакцията в цивилизованите страни, политическата реакция, е оставка. Затова аз предлагам нещо, което е спасителен план за правителството, да се извади от властта вече дискредитираният вицепремиер, да се предложи друг и да вървим напред към по-съществени въпроси", допълни той.

Сидеров каза още, че има кой друг от редиците на патриотите да продължи вицепремиерския мандат на Валери Симеонов.

Лидерът на третият партньор в Обединени патриоти ВМРО Красимир Каракачанов пък съобщи, че е поканил Сидеров и Симеонов на коалиционен съвет утре в 14.30 часа.

Той отсече, че каквото има да каже, ще го каже там, след което ще го каже и на медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен ще се пукне от яд, че колаицията се клати заради Симеонов, хахаха :)Ако не бяха избирателите на Симеонов, Волен щеше да види парламент, ама на кукуво лято.Тя и Деница щеше да го е оставила досега, нямаше да има какво да харчи по моловете просто...Патриотите са в правителство, парламент и т.н. заради НФСБ.И това боли.Волене, вече си никой, драги ми Смехурко!
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен щом взе да разиграва пак театрите, значи стагнация му се вика на това...Явно някой му е спрял кинтите (или нещо друго) и никой не го бръсне за...Волен театри прави само като ще се разваля неговия рахат, той иначе едно обещание към избирателите си няма изпълнено на толкова години.Златния пръст манупулира по неговата телевизия, преди 2 години Баце беше най-черният, сега се спукват да го хвалят.
2
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко зависи от Каракачанов. Той решава. Волен е готов.
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия тримцата от запаса утре като се видят, за 1 час ще изгладят различията при закрити врати (кой знае как ги гладят тия... различия).Накрая ще се цункат на пресконференцията, журналистките ще се кефят...На Баце кръвното ще падне до нормата и всичко е точно...