Защо се цупи Сидеров? Защото му отказали за Брюксел!

Условието: Подкрепя вицепремиерката и става водач за евродепутат
22 ное 2018 07:20,
94
Защо се цупи Сидеров? Защото му отказали за Брюксел!
Снимка: архив, Булфото

Неудовлетвореното желание на лидера на "Атака" Волен Сидеров да бъде начело на евролистата на Патриотите е основната причина той да напусне по-рано коалиционния съвет във вторник, твърди "24 часа".

Още по темата

Сидеров декларира желанието си да стане евродепутат отдавна. Общото явяване на патриотите на евровота напролет бе сред темите, които допълнително напрегнаха отношенията между партньорите.

За водач се стяга настоящият депутат от ЕП и зам.-шеф на ВМРО Ангел Джамбазки, Валери Симеонов обяви още преди оставката си, че общо явяване няма да има.

Междувременно Сидеров пък официално подаде документи за членство в Алианса на консерваторите и реформистите в Европа, за да направят обща листа с Николай Бареков.

Близо три часа от срещата на патриотите във вторник в Министерския съвет минали по тази тема. Сидеров бил настоятелен, но Симеонов и Каракачанов останали непреклонни. Именно затова Волен си тръгна два часа по-рано.

"Няма нищо какво да ви кажа специално. Аз съм един прост депутат", лаконичен бе той пред журналистите на излизане.

Затова вчера той и неговите 7 депутати липсваха за гласуването на оставката на Валери Симеонов, която самият Сидеров бе поискал. Той не подписа и предложението Марияна Николова да стане вицепремиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
5
 
25
 
! Отговори
Московска заръка преди 5 години
Бялата Златка има заръка от Путин да влезе в Европарламента и там да плюе заедно с Льо Пен и други на тоя акъл против ЕС...затова играе ва б,анк, не го интересува следващия парламент, важното е да се докопа до Европата...
40
4
 
14
 
! Отговори
до 35 преди 5 години
Успяха да заличат , все още не напълно , личността у хората , за да остане само индивида .Абсолютен интелектуален геноцид , по-лош от физическия.с
39
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не дай си Боже този индивид да стане европейски депутат.
38
1
 
47
 
! Отговори
Стъни преди 5 години
Волен е наясно , че кракът му в Парламента повече не ще стъпи и последния му ход за лежане с мн. пари е евродепутатството. Разбира се , че е недоволен -той се настоя , като" обикновен/ ***/ депутат" , но му орязват мерака за необикновен/ сложен/ депутат.Волене, твоите комерсиални планове години заблуждаваха някои от народа , но истинското ти лице сега лъсна , като тиган на месечина.Какъв патриот си ти ? Далавераджия, фурнаджийска лопата,марионетка на ДПС.
37
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 35Успяха да превърнат индивидите в консуматори и толкоз . Без душа-иначе няма да могет да ги управляват.то затова е и борбата по всевъзможни начини за потискане на Аз-а , съзнанието и самосъзнанието на индивида, за да го превърнат в един *** атомизиран елемент, досущ като пчелата от кошера, която продължава и продължава да събира прашец, въпреки, че кошера отдавна прелива от мед, но тяма няма мозък и съзнание, за да "прецени", че върши нещо крайно неразумно и нахалос, а харчи енергия
36
1
 
26
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
"Оправи" България и сега е "мераклия"(най много са на този свят) да оправи и ЕС!!!
35
2
 
42
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Волен скоро няма да е и един...*** депутат в българския парламент.Както върви от доста време,партийката му се е свила в...кибритена кутийка и самостоятелно клони към...нула.За това е...нервен и коалиционите му авери го усетиха и го вземат на...майтап.
34
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко отдавна е пари .Нищо повече няма .Приемете го и толкоз.Тия дето са решили да е така в света не ги и познавате щото е било преди векове.Успяха да превърнат индивидите в консуматори и толкоз . Без душа . Не било лесно ,но успяха .На последните в мисъл ни е трудно да приемем тази матрица ,но е така .Мъчно ни е ,но на тях не им е мъчно .
33
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Условието: Подкрепя вицепремиерката и става водач за евродепутат-национален протест ще има, ако тоя тотален *** стане евродепутат!ако винкела и шкембе войвода уважават себе си - няма да го подкрепят тоя най-мразен от всички т.н. политици!
32
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата патриотщина на Сидеров лъсна, един мандат евродепутат и живота ти е оправен. Има ли още заблудени да гласуват за ОП ? Всъщност мога да задам въпроса и така, има ли още заблудени хора да гласуват за партиите които са в момента в България? Всички партии са изчерпани, затънали и прогнили в корупция, единствено ги вълнува власта и парите, на никой не му дреме за народа. Снощи видяхме и измисления Слави, трябват ни млади образовани хора да милеят за България.
31
3
 
24
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
На мен ли ми се струва, или от както е във власта, баш атакиста заглади косъма, и направи бузки? А го помня, от годините, когато ходеше да агитира по честа, и охраната му беше едва ли не от хора, изглеждащи като клошари...Има един машинен елемент в техниката-самонагаждащ се лагер се нарича.Тоя е такъв...Да сте чули скоро нещо за златото на България, за американските военни бази, да сте чули да плюуе по Баце, както преди? а 1000 лева пенсия и минимална заплата да споменава? Хвана го амнезията и т
30
2
 
21
 
! Отговори
Мечтата Брюксел преди 5 години
Дайте Брюксел ,Брюксел ми дайте." Депутатлъка стана като средното и висшото образование ,само че да си в Брюксел вместо в ки/рливата София ИМА СМИСЪЛ! Българският парламент да влезеш е трамплин към парламента в Брюксел.Сега разбрахте ли след 30 г защо ви накараха да влезнем в ЕС ,защото там е голямата лапачка.Вие какво мислете че работи евродепутата ,че създава закони? Това са просто едни мъпети които им дават пари за да казват да или не по скрито приети директиви и закони те не знаят за какво гласуват.ХЕР Волен видя че дори пр/остия до/ду/к Бареков е по добре от него защото стана ев
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той е един открит руски агент / и уж български патриот/ във властта, изместил българските агенти при патриотите
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
з това ви го казах още преди месеци, ама вие не вярвахте. Воленчо иска да евродепутатството да бъде венец в неговата бурна и неадекватна кариера. Всичко се диктува от младата му женичка. Откакто се ожени, само за пари е отворил уста и други работи.
27
1
 
15
 
! Отговори
евродупеДат преди 5 години
До Анонимен 24Ми какво искаш от един политически семкаджия!?Като искат серсемите да си го избират,няма проблем!Само ме е страх да не почне да краде бравите на европарламента!
26
2
 
32
 
! Отговори
Yoan преди 5 години
"Аз съм един *** депутат"" - да си *** е разбираемо, но да си *** депутат би трябвало и избирателите ти да са прости и глупави.
25
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ined 22Паун Бареков е "филолог" човек, лингвист - сиреч, изящна душа, и е изключително полезен за българо-нубийската кауза - за разлика от Гого Пирински, Плъхчо Станишев и Пепо Курумбашев, които упорито медитират на попрището на безмълвните "мъдреци".
24
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За тоя никакъв Брюксел да си ходи в Москва.
23
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Та значи човека го интересува евро депутатското място. А пък това че хората гласували за него очакват да прокарва политики защитаващи техните интереси е без значение.
22
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво е да си депутат, ама друго е да си евродепутат! Нали толкова радее за Россия, защо не отиде при ***!?