Александър Йорданов впечатлен от Цветанов: Голям организатор!

"Демократична България" е с малък резултат, но големи претенции
3 юни 2019 10:20,
47

СДС се коалира с ГЕРБ за европейските избори и изпраща своя представител в Брюксел - шестия в листата Александър Йорданов.
Още по темата

Официално от ЦИК: Ето ги новите ни евродепутати!

"Бях убеден, че коалицията ГЕРБ-СДС ще постигне успех, беше логична от европейска гледна точка коалиция", каза в "България сутрин" Йорданов.

Според него в Европа за пореден път се задава коалиционно управление, а ЕНП е политическото семейство, което най-добре може да управлява в следващите години.

"От кампанията останах много впечатлен от Цветан Цветанов, преди това не съм имал възможност да контактувам с него. Той е организатор, който добре познава кадрите по места, знаеше ги по имена, усещаше се доброто отношение към него", посочи новоизбраният евродепутат пред Гергана Венкова.

Йорданов беше категоричен, че "Апартаментгейт" е медиен продукт, който несъмнено е оказал влияния върху резултатите от евровота, но въпреки атаките от медиите, успехът бил факт.

"Половината кампания мина не върху европейската тематика. БСП практически загуби сериозно тези избори и проблемите са в нейното поле", подчерта събеседникът на Bulgaria ON AIR.

Резултатът на "Демократична България" бил неочаквано малък за големите претенции на тази партия. Те хвърлиха много усилия, говориха много, но накрая получиха само един евродепутат, смята Йорданов.

"Радвам се за избора на Радан Кънев, с когото ще работим в ЕП", посочи още новият евродепутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
25
 
! Отговори
Ваклин корупция преди 4 години
Този дали е взел също едно апартаментче от Ваклин в Младост на специална цена?
12
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гербавият *** "професор" е за спешно въдворяване в психиатрия!Съвсем е изплискал легена!
11
34
 
9
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Цветанов е един колос на българската политика и ще остане в историята с огромните си заслуги за развитието и просперитета на България. Велик Държавник, Патриот, Родолюбец и народен будител. С Борисов взаимно се допълваха защото някои качества на Борисов са по слабо изразени в Цветанов или обратното. Без Цветанов Герб няма да има същия успех според мен. Генерал Борисов се подаде на натиска на комунистите и прибърза с приемането на оставката на Цветанов.
10
2
 
15
 
! Отговори
До Неук преди 4 години
Ако някога през тези 30 години ни управляваха хора, които могат да мислят логично, дали щяхме да сме на този хал? Сега вече е култивиран избор в дълбочина от йордановченца и няма никакъв шанс някога нещо да се промени. Завиждам, ако някой все още пази искрица оптимизъм в тази посока.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Александър Йорданов тръгна от един панелен блок в кв. Надежда на София и Днес отива в Брюксел!
8
3
 
33
 
! Отговори
АНАЛизатор преди 4 години
тоя пък от къде изплува ... че и с претенцииТиквата се стресна от предварителните оценки и направи безмислена от днешна гледна точка колация с тоя плондир. Сега ще го храним и слушаме глупостите.
7
3
 
26
 
! Отговори
Неук преди 4 години
Бих попитал г-н Йорданов колко гласа е спечелил той. Анализаторите никъде не казват и дума, че СДС е прибавило дори един глас към резултата на коалиционния си партньор ГЕРБ. Ерго СДС не е спечелил и един глас. В противен случай ще излезе, че ГЕРБ не е загубил само 100000 гласа спрямо миналите избори, а значително повече. И пак Йорданов ще е виновен. Когато не можеш да мислиш логично е задължително да си налягаш широките парцалки и да мълчиш.
6
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
еее тоя дядка и той се вреди на тлъста европейска заплата
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На "малките" хора всичко им изглежда голямо!
4
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глааааад...
3
2
 
44
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Чудя се кой ми е по-отвратителен тоя или оня???
2
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Па и нагли на всичкото отгоре..."
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За възхищение си е. Постигнал огромни успехи за възпитаник на училище за деца със специални образователни потребности!