Престрелки Борисов – Нинова: На БСП не им отива да говорят за въстания!

Страната е в икономически растеж и подем, настоя премиерът
Обновена: 30 юли 2019 13:51 | 27 юли 2019 18:33,
200

На БСП не им отива да говорят за въстания при икономическия растеж и подемът, който има държавата. Това каза премиерът Бойко Борисов във връзка с думите на лидера на БСП Корнелия Нинова на събора на Бузлуджа, че народът трябва да се изправи, за да падне ГЕРБ.

„Борисов управлява не защото може и не защото народът го иска и го харесва, а заради страха, в който държи народа, заради апатията, която предизвиква с политиката, която води. Нашият политически опонент е ГЕРБ, но нашият враг е страхът и нашата задача е да отидем до всеки - беден, слаб, онеправдан и унижен, да му подадем ръка, да му кажем: „Народе, изправете се“, и те ще паднат“, каза Корнелия Нинова на Бузлуджа.

Министър-председателят обърна внимание, че будителите на народа в лицето на учителите и директорите, присъствали на срещата на Асоциацията на българските училища в чужбина, в която се включи по-рано и той, са били благодарни за направеното от правителството.

Още по темата

"Учителите, директорите от чужбина колко време чакаха за снимки и колко хора благодариха за направеното от правителството. Като отговор й пуснете това, защото от техните въстания и тази археология е била под земята", каза премиерът във връзка с социализацията на западните пропилеи на Римския форум на Филипопол, чийто напредък той инспектира заедно с кмета на Пловдив Иван Тотев.

"При този икономически растеж, при този подем, който има държавата да говориш такива неща - не им отива", посочи премиерът. Борисов пожела на социалистите в тази жега да се приберат живи и здрави от националния събор на левицата на връх Бузлуджа. Министър-председателят отбеляза, че там има доста възрастни хора.

"Внимателно да карат, защото са натоварени магистралите. Българите се движат непрекъснато. Това мога да им кажа. Виждате градът какъв е бил, какъв става", каза Бойко Борисов за Пловдив. Премиерът заяви, че се знае какви са БСП и как са управлявали. "Опозицията нека си говори", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
3
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
А,не може направо въстание!Първо си требе партизанско движение!Примерно може да нападат къщите им за гости,да им пикаят в басейните,да им повреждат асансьорите и др. такива забавни нещица.После могат да качват снимки и видеа във Фейса-все пак сме 21-ви век.
122
6
 
17
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Суджук,ти си велик.Велик в лъжите и кражбите.
121
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДемократКакво построи Виденов демократе бе ти верно ли си мислиш ,че комуниста може да създаде нещо всичко им е кражба от Запада. Китай са велики ама и те си крадат западни технологии. Човек не може да създаде нищо гениално, когато е със 100 лв комунистическа заплата и го командват милиционери Хората отиват в САЩ, а не наобратно.
120
5
 
17
 
! Отговори
анализатор преди 4 години
Вместо в къщата в Барцелона на остров Белене!Оле как ще му се радват бразилците в партер,ох,ох
119
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След всичко случило се напоследък - само едноГасете ламБите
118
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** с ръцете в джобовете пак играе джобен тенис.
117
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Потурчи ни личните данни, Изтрепа пра светата, Изгони Фолксваген, Изтегли 4 млрд заем за хвърчилата...Какво още?
116
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не употребявай Думата въстание Тя е свещенна !
115
6
 
7
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
Пак чета коментарите и пак делите партиите. Хора,спрете се.Всички пътища, по които пътуваме до ден днешен са направени през комунизма, нека си го кажем. Да, има нови магистрали,нови кръгови,нови мостове-нормално е света се развива,ние също.Градивността и направеното добро винаги трябва да се признават независимо кой го прави.Върху основа граденето е лесно,от нулата е трудно.Плюс това толк заводи станаха руин.Е как всичко да се оправи като птичка пролет не прави?Бербатов за това напусна национала
114
4
 
4
 
! Отговори
към 115 хммм преди 4 години
Благодаря,че казахте истината ! По- добре...едва ли може да се дефинира.
113
4
 
12
 
! Отговори
Зевс преди 4 години
Гръм страхотен удари Банкя казаха в други сайтове
112
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо БСП винаги търси интриги за да свали някой от власт? А като случайно дойде на власт ьняма хора, няма кадри, само глупсоти, фалирали банки.... Вече е Банално червенопитецииии
111
5
 
12
 
! Отговори
Тиквата на кантар? преди 4 години
Колко килограма е Тиквата:Под 165 кг или над 165 кг?Кога Тиквата ще стане 200 кг и ще стане почетен член на японските сумисти?
110
16
 
5
 
! Отговори
Лявите олюгуфряни преди 4 години
Да бе да - при Костов и Борисов България замръзнала, а при Виденов и Сергей летеше. .. към пропаста! Да помниш с по колко загубиха изборите последните двама след изключително успешните ви управления. Червените само дето не изчезнаха след тези загуби. Явно бързо забравят оссирранията си, ...но народа ги помни!!!Никога няма да дойдете на власт!!! Закривааай!!!Цъкайте минуси - това не променя изборния резултат! Олювци! Олюви!
109
4
 
18
 
! Отговори
Й преди 4 години
До VБай тош направи най трудния участък от Хемус-тунели виадукти...а от тогава насам-зеро.Можеше 3 магистрали да направят.Ни една.
108
4
 
10
 
! Отговори
xmmm преди 4 години
добре де,ама то българите за 30г "демокрация" вече са облъчени че само по мутренски се управлява, че само така си недосегаем,богат, уважаван,няма съд затвор и уволнения за мутрите, че нищо не е по-добро от мутрите, те нямат алтернатива и т.н., та кой точно ще свали мутренската власт като чипа на матр'яла е такъв, там е зровено кучето в тъпия матр'ял, затова бегане му е майката, нек си останат ***, турци, мигрант, БГ е тяхна, *** матр'ял това заслужава..
107
4
 
19
 
! Отговори
Фолксваген? преди 4 години
Тикво, коментирай защо Фолксваген избягаха от България и престъпната шайка ГЕРБ!
106
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички там - са един дол дренки
105
4
 
19
 
! Отговори
V преди 4 години
Къде е подема ??? В туризма ли ??? -8 % туристи .В икономиката ли ?Напуснаха корпоративни инвеститори като нестле ,а фолксваген ни каза сменете си диктатора иначе няма да дойдем.Единственият подем е в цената на тока .Два пъти по голяма от източно европейските цени при два пъти по ниски заплати .Или подем има здравеопазването ? Защо при условие че всички факти сочат назадък ,тоз тъпчо ни говори за напредък докато нацията изчезва под натиска на режима и неговата световно известна герберасокорупция
104
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мамят ни застрахователи с по скъпи задължителни застраховки заради 15 братчеда и майстори от същите братчеди ни рекетират с ремонт на покриви и улуци за тях е подема на ГЕПИ------------------------------------------------Менда Стоянова от ГЕРБ оправда вдигането за задължителната Гражданска на колите с 15 брактовчеда взели обезщетение по нея.А майсторите на покриви предлагат евтини ремонти а накрая искат хиляди и Полиция и Прокуратурата на ГУЕРБ СПЯТАз съм готов за въстание кървово