Слави: Чух всякакви сценарии за бъдещето си!

Това е прекрасно, сподели шоуменът и бъдещ политик
19 авг 2019 15:14, Александър Попов
168
Слави: Чух всякакви сценарии за бъдещето си!
Снимка: Dnes.bg

Слави Трифонов за първи път взе отношение по спекулациите и прогнозите, които се правят след неговото финално шоу на 31 юли. От тогава той пази мълчание, независимо че се изписаха слухове за неговият бъдещ телевизионен проект, както и в коя телевизия ще бъде. Замълча и покрай десетките коментари на политолози, както и изследвания на агенции, за неговото политическо бъдеще.

Още по темата

Днес той наруши мълчанието със статус във Facebook, но и с него не разкрива много от това, което предстои.

"В последното предаване на "Шоуто на Слави" обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект. От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си", написа Трифонов.

Днес пък агенция "Барометър" го сравни с Николай Бареков, а проектът му щял да дръпне гласове от "Воля" и "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво каза Слави в последното предаване,че аз не го гледам?Ще свири ли първа цигулка или напротив?
3
8
 
19
 
! Отговори
о, не си чул още преди 4 години
нищо. Колкото повече се фантазираш на обществен фактор, толкова повече ще чуваш. Не знам само сценаристите на прехода толкова ли закъсаха за поръчкови смешници, че те извадиха точно теб. Както би казал Остап : "Идеята е безсъдържателничка, а изпълнението, вероятно, също ще бъде мизерно"
2
28
 
36
 
! Отговори
Момо преди 4 години
Слави, ако покажеш интересен политически проект с интересни хора, които не са омърсени от политиката, то със сигурност ще получиш един глас от мен на следващите парламентарни избори.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А кажете вие с цигулките!