Радев от Гълъбово: Премиерът очевидно губи самообладание

Шефът на НСО напуснал, защото получил по-добро предложение за работа
Обновена: 27 авг 2019 20:09 | 27 авг 2019 20:00,
117
Радев от Гълъбово: Премиерът очевидно губи самообладание
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Необяснимо и недопустимо обаче е нахвърлянето на премиера на президентската институция без повод и с измислени доводи. Притеснително за всички ни е, че премиерът очевидно губи самообладание. Това каза президентът Румен Радев от Гълъбово по повод поредните скандали, които се разразяват между него и Бойко Борисов.

Още по темата

Преди дни премиерът коментира напускането на ген. Данчо Дяков от поста директор на НСО и каза, че то се дължи на скандалите в президентската институция, без да уточнява какво точно има предвид.

"Генерал Дяков получи много добро предложение за работа след толкова много години в системата за сигурност. Нямам право да го задържа", обясни днес рокадата Румен Радев.

Държавният глава добави, че решаването на тежките проблеми, пред които е изправена най-бедната държава в ЕС, изисква силно лидерство и реални действия, а не самохвалство и скалъпени интриги с цел бягство от отговорност.

"Ролята на премиера е да осигурява по-добър живот, борба с престъпността, геноцида над пенсионерите", категоричен е Румен Радев.

В отговор на въпрос за изнесената информация за силното замърсяване на въздуха в град Гълъбово президентът заяви, че това системно обгазяване означава или че държавата е слаба и не може да изпълни контролните си функции, или зависимост от частни корпоративни интереси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
11
 
23
 
! Отговори
PILOT до долния преди 4 години
Много *** , явно избори идват ! При тази корупция каквото и да тролите никой не ви вярва! Евала на президента , а не като синоптичката ! Иде видов ден и внимавайте какво пишете , рано или късно има възмездие !
62
21
 
8
 
! Отговори
Валери преди 4 години
Хе-хе, премиерът губел самообладание. А бе, ***, не разбра ли, че той си върши работата и си гледа кефа, а ти само се плюнчиш в завист и злоба по медиите.
61
20
 
8
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
След като за три години не свърши абсолютно нищо, щем не щем ще трябва да го изтърпим този червен *** още две. След това никой няма да го помни.
60
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как може да имаме толкова *** президент!!!! КАК Е ВЪЗМОЖНО!!!!!
59
14
 
10
 
! Отговори
решетников преди 4 години
Този тъ.панар докога ще ни обгазява с глу.постите си. Нали ви е ясно, че утре никой няма да си спомня какво пак е изръсил.
58
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Borisov, zakrivai bg offshorno prezidentstvo. Tam se varti cherna korumpirana trudova offshorna borsa na komunusticheski chujdi agenti. Tozi personal ne e loyalen na bg narod suveren i na bg darjaven trezor, Borisov.
57
10
 
11
 
! Отговори
Asd преди 4 години
Борисов = Костов = Станишев ... първите двама трябва да се в затвора за държавна измяна...Борисов с дрбните си лъжи само ни проваля...оня ден вика на един работник "баце"...смятай що за човек е да се обръща така към работника
56
9
 
19
 
! Отговори
Asd преди 4 години
Президента отново го сложи на мястото му тоя самохвалко...повче подкрепа му трябва на нашия президент
55
3
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До ДртПрч: Чети конституцията, там е написано.
54
6
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ преди 4 години
Гастроезофагеалната рефлуксна болест (ГЕРБ) се лекува радикално чрез (скъпа и сложна) операция. Изрязва се непоправимо увреденото място и се моделира наново с материя, взета от подходящо здраво място от тялото (на България ;-). Дай, Боже, по-скоро!
53
13
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Ген. Решетников и Поп Киро са настоявали пред Ментолко Ефраимов за организиране на контрапротести в България в подкрепа на жужин...
52
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
45 години се ?разтапяхме?пред един от Правец,сега да не кажеш че Борисов му е бил телохранител,защото пък костовистката дрогарката Корнела му носи цветя на гроба,анадън мъ....Кой е по-гну/сен??Как се припознахте червени и ?сини?*** хахахаха ЛИЛЯВЦИИИ-ПРОКОПИЕВЦИ И КОРНЕЛОВЦИ.
51
9
 
5
 
! Отговори
Радев-балалайка преди 4 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
50
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С кои съседи ни е скарал Борисов??????Напротив,много се лигaви сЪС северяните и сърбите а там си трябват шутове,с Турция сме ОК,с Румъния също,морето е пълно с румънци,с Гърция не знам да сме скарани,питай софиянците със средни дходидето маат *** по гръцките камънаци,та с кой сме скарани ***???
49
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** народ сме.Заслужаваме си съдбата...щом след десет готини управление се разтапяме пред падишаха,обожаваме си мястото в кочинката..пфууууу..
48
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиера са кара джипа , раздават народните пари поне на обещания, после народа ша са гърчи от данъци , такси и цени поне още 20 години. Заемите нали искат връщане, че и лихва има.
47
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 46Хо-хо-хо............тия и двамцата са си лика-прилика..............смешни и жалки! Айде....едния го разбирам, има си брекзита и се чуди що да праи...........ама да питаш другия къде се бута??? Там където не му е работа! Той нали си оправи съседите, дето ни скара със всички и нищо свястно не направи!
46
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А пък аз си спомням една авария в Чернобил,тогава по-големите казваха че на бременните АМА ТАЙНО,НЕ ПО НОВИНИТЕ им казали да абортират ИНАЧЕ ДРОГАРЮ ГАДЕВ СПОРЕД ТВОЯТА БАНДИ/ТСКА ПАРТЯ СИЧКУБЬЕШИНАРЬЕД!!!А ПОМНИШ ЛИ РУСЕ,НИЕ НЕ ЗНАЕХМЕ ,ПОСЛЕ РАЗБРАХМЕ КАК И ЗА ТАМ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ СТЕ МЪЛЧАЛИ,НАЛИ ТАКА ДРОГАРЮ ГАДЕВ!!РАЗБРАХМЕ ЧЕ СИ ОТ БКП БЕ,СТИГА СЕ ИЗЛАГА,ДНЕСКА ВСИЧКИ В ХОР,ПРОЗРАЧНИ СТЕ КАТО СТЪКЛО.КОСТОВ,ГАДЕВ,КОРНЕЛА,МАНОЛОВА-ЦЯЛ ДЕН ОГЪН ПО БОРИСОВ!!ЛИЛЯВИКОМУНИСТИ ТАКИВА.
45
11
 
8
 
! Отговори
мааши на Русия преди 4 години
И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.
44
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиерът се чул с колегата си Б.Джонсън за Брекзит. Президентът не се чул с никой колега(кой ли пък го търси),ама поне в Раднево го чуха..