Славчо Атанасов: Местните избори са най-важни за партиите

Общините имат голяма независимост
11 сеп 2019 21:20,
5

Пореден скандал в семейството на патриотите, след като Волен Сидеров поиска името "Обединени патриоти" да бъде заличено. Председателят на "Атака" и част от депутатите от политическата група бяха изключени, а други напуснаха сами. Затова Сидеров смята, че обединението вече не е валидно. Според Валери Симеонов и Красимир Каракачанов обаче основания за официален политически развод между тримата няма.
Още по темата

След оттеглянето от ОП: Явор Нотев вече не е зам.-шеф на парламента

"Въпреки скандалите в "Обединени патриоти" управлението е стабилно. Доверието към една партия се вижда по време на избори. Всяка такава има право да формира своя собствена политика. За да успееш обаче, е необходимо да намериш баланса", коментира в студиото на "Денят ON AIR" депутатът от НФСБ и кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов.

Той отбеляза, че случващото се се дължи на евроизборите през месец май.

"Трите формации трябваше да се явим заедно на тези избори. Тогава безспорно щяхме да пожънем успех. За съжаление излязохме отделно и това не се случи. А поведението на депутатите от "Атака" беше недопустимо. Най-вече на лидера на партията Волен Сидеров", подчерта гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Пред Bulgaria ON AIR Славчо Атанасов бе категоричен, че най-важното за една политическа сила е участието ѝ в избори. А местният вот бил най-важният в България.

"Навсякъде по света общините имат изключително сериозна автономия. И когато те са силни поотделно, тогава и местната власт е силна, както и цялата държава", каза още депутатът от НФСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Славчо, Славчо и ти си едно голямо ***.....монтирано във властта благодарение на баща ти офицер от ДС.
4
1
 
3
 
! Отговори
Minuva42 преди 4 години
Жалък ***. Хората колкото и да забравят, на този простотиите трудно отшумяват.
3
0
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Я па си мислех досега оти изборите са най-важни за народа...
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напоследък си пожелавам повече и по-често избори!Като наближат и кмета на родния ми град започва да асфалтира улиците - нещо, което от 40 години не бяха правили!
1
0
 
9
 
! Отговори
Неучен преди 4 години
Поредните игрички. Не ви ли писна да им вярвате бе хора?!?!