Ще прави ли политически проект Цветан Цветанов?

Той коментира, че с Борисов си говорят делово, не приятелски
21 сеп 2019 12:30, Петя Славова
150
Ще прави ли политически проект Цветан Цветанов?
Снимка: архив, Булфото

Бойко Борисов ме попита дали ще правя политически проект, обяви Цветан Цветанов пред bTV. Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове в ГЕРБ на 7 юли и днес е председател на "Евроатлантически център за сигурност".

Той поясни, че онези, които говорят на премиера и лидер на ГЕРБ по тази тема се притесняват, но едва ли и самият Борисов.

"Познавам хората от неговото обкръжение, познавам манталитета, който притежават - казват му това, което иска да чуе, не реалното състояние на държавата и структурите на партията", обясни той.

Цветанов е категоричен, че винаги е бил откровен с Борисов, казвайки му истината, но самият Борисов е взимал решенията.

Той коментира и ситуацията в БНР и поиска директора на БНР Светослав Костов да каже откого са дошли четирите обаждания с опит за натиск.

"Мога да кажа, че някой път се чуваме чисто делово, но ще е лицемерно, ако кажа, че е приятелски" отговори Цветанов на въпрос дали се чува с премиера.

За предстоящите местни избори бившият зам.-председател на ГЕРБ смята, че партията ще загуби там, където не се е съобразила със структурите, а е спуснала административни решения. Загубили са и 15 потенциални кандидати, с които той е преговарял година и половина.

Прогнозата му за битката за София е, че ще има балотаж. "Искам да кажа на Данчето Фандъкова да бъде силна, защото тази битка ще бъде с преминаване на всякакви граници. Стартът на кампанията започна с жълтите новини", отбеляза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
добре, замисляли ли сте се какво работи....какво е това хъбове-мъбове и анализи...не го разбирам, някой да го пита за естеството на работата...сигурно чужд език не владее, завършил е спорното или нещо подобно, какво разбира той от хъбове
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е на ясно с пресата господина! Та нали вече 10 г я държат? И едно телефонче им вършеше работа.Сегс обаче г не.Нещата ще са коренно различни! Този път.Наистина ще има победени!-:)
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Под егидата на Баце беше уютно!Практика и начин на разбиране е да живкаш под сянката на истински лидер. Явно амбициите му не са дали време да се погледне отстрани - НЯМА НИКАКЪВ ШАНС.Визията на вечно втори е неизбежна, малко е чел и не е научил,че най-големия ти противник е Онзи в огледалото!
15
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
работата му е да снася на чужда служба какво се случва в България...това разбирайте под хъбове-мъбове и анализи
14
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Особени заслуги има г-н Цветанов по времето на мракобесното управление на Орешарски. Тогава той мобилизира ГЕРБ за може да се даде решителен отпор на БСП, които вече бяха фалирали две банки. Отървахме се от поредната национална катастрофа.
13
1
 
19
 
! Отговори
Тихомир преди 4 години
Малко по-малко, дойде момента, в който хората прогледнаха какво представлява Фандъкова, Цецо. Тя е един миловиден параван, зад който керванът на схемите си върви. Да сигурно наистина не е корумпирана, но тя си е дала г*за под наем и си прибира голямата заплатка и облагите. Много умел ход е винаги използването на подобен параван, защото хората се лъжат по миловидни образи, както беше Софиански, едно време. Ще видим как ще гласуват хората, но си мисля, че ще има интересни резултати!
12
2
 
19
 
! Отговори
Курти преди 4 години
Пъпеша, скоро ще е при Мишо Бирата. Бита карта е. Цяла Европа знае, че е Корумпиран и е руска ***.
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чували сме за изкачване на стълба в политиката, ама за пръв път чуваме за асансьор в политиката.
10
33
 
5
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Изключителен! Това е човека, който отдавна трябваше да поеме управлението на България в ръцете си. Що за заблудени твари сме, ако не му дадем шанс. С теб сме г-н Цветанов!
9
25
 
3
 
! Отговори
Професор преди 4 години
Горе главата Цецо, народа е зад теб и те подкрепя мачкай комунистите!
8
19
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Рожбите на платената любов между московски коч и социалистическа крава ревнаха против Цветанов
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той и Миро Шата се пробва, ама нищо не станаБита картаАма що ли се заиграва с термина сигурност, а?;)
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наахахахах къв проект вижте му физиономията като бавно развиващ е. Интересното е кой му дава парите на този плазмодий .....
5
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко че заради една клевета и завист такъв стойностен политик като Цветан Цветанов трябваше да се оттегли. Нека по скоро ср се върне в ГРРБ и да работи за България!
4
6
 
17
 
! Отговори
Народен преди 4 години
Това е положениет - тикви и пъпеши ще ни управляват.
3
6
 
16
 
! Отговори
haha преди 4 години
А, затвора?
2
14
 
5
 
! Отговори
ЦК на ГЕРП преди 4 години
Ох дано направи,че Бойчето стана много тоталитарен...
1
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха червените яко се гърчат като го видят