Ще прави ли политически проект Цветан Цветанов?

Той коментира, че с Борисов си говорят делово, не приятелски
21 сеп 2019 12:30, Петя Славова
150
Ще прави ли политически проект Цветан Цветанов?
Снимка: архив, Булфото

Бойко Борисов ме попита дали ще правя политически проект, обяви Цветан Цветанов пред bTV. Цветанов подаде оставка от всички ръководни постове в ГЕРБ на 7 юли и днес е председател на "Евроатлантически център за сигурност".

Той поясни, че онези, които говорят на премиера и лидер на ГЕРБ по тази тема се притесняват, но едва ли и самият Борисов.

"Познавам хората от неговото обкръжение, познавам манталитета, който притежават - казват му това, което иска да чуе, не реалното състояние на държавата и структурите на партията", обясни той.

Цветанов е категоричен, че винаги е бил откровен с Борисов, казвайки му истината, но самият Борисов е взимал решенията.

Той коментира и ситуацията в БНР и поиска директора на БНР Светослав Костов да каже откого са дошли четирите обаждания с опит за натиск.

"Мога да кажа, че някой път се чуваме чисто делово, но ще е лицемерно, ако кажа, че е приятелски" отговори Цветанов на въпрос дали се чува с премиера.

За предстоящите местни избори бившият зам.-председател на ГЕРБ смята, че партията ще загуби там, където не се е съобразила със структурите, а е спуснала административни решения. Загубили са и 15 потенциални кандидати, с които той е преговарял година и половина.

Прогнозата му за битката за София е, че ще има балотаж. "Искам да кажа на Данчето Фандъкова да бъде силна, защото тази битка ще бъде с преминаване на всякакви граници. Стартът на кампанията започна с жълтите новини", отбеляза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РОЖБИТЕ НА ПЛАТЕНА ЛЮБОВ МЕЖДУ РУСКИ ПЛЪХ И БЪЛГАРСКА БУРМА РЕВАТ ПРОТИВ ДОСТОЙНИЯ БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЕЦ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.
37
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този, ако сме нормална държава отдавна да е затвора!
36
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търся да намеря копие на човек като този,но той е уникално противен индивид и надали има втори като него,който да кара хората да мразят някого.
35
1
 
15
 
! Отговори
на вниманието н ДАНС преди 4 години
Партията е финансирана от чужди фондации. Цецо им прай доклади за външно-политическата ориентация на България. Стои в дъното на мошеническата сделка със самолетите втора употреба на цена на космически ракети.
34
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цветанов коментира ли как върви асансьора на апартамента му? Дали скърца и дали вратите се отварят безшумно? Това живо интересува гражданите.
33
1
 
11
 
! Отговори
Историчка преди 4 години
Парите идват от фондация Ханс Зайдел - нацистки офицер, бил се 5 години на Източния фронт и след това министър-председател на Бавария. Каквото кажат шефовете - това ще напави Цветанов.
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 36"Тoзи е aмерикaнски шпионин."Мисля, че точно това е причината Борисов да го разкара. Бойко е зависим от американците, ама не иска шпионите им непрекъснато да му дишат във врата и да докладват и най-малките детайли от това, което върши директно на американците.
31
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Делово разговарят хората, които имат общи дела, общ бизнес. Щом разговорите не са приятелски е очевидно, че има нещо друго, което е тема на разговорите с Борисов и нещо друго, което продължава да ги свързва. Това си е един вид признание за някакви обвързаности между двамата.
30
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тoзи е aмерикaнски шпионин.
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафиота Борисов махна Цветанов заради една реплика - никой не можел да го махне 8 Цвети8 от власта! Вси4ко друго са алабализми на п.Гегб!! в
28
1
 
5
 
! Отговори
ЦЦ преди 4 години
-Подарена къща назад не се връща.
27
1
 
8
 
! Отговори
ВИЦ в Европа преди 4 години
Цветанов може да се кандидатира за Кмет на София , заедно с Джамбски , Сидеров , Пол и Плевнелиев , Каракачанов и Борисов .Гейове има Инвеститори Няма .
26
2
 
7
 
! Отговори
ТикваСъм преди 4 години
Забелязал съм, че НПО-тата с най-завъртяни имена са точно тези, които са 100 процента корупционни каси.+
25
4
 
20
 
! Отговори
Пазвантин преди 4 години
Кога ще върне откраднатото от България?
24
4
 
20
 
! Отговори
Финансист преди 4 години
В затвора незабавно!
23
4
 
23
 
! Отговори
Спонсора е важен! преди 4 години
Господин Цветанов, от къде идват парите?
22
16
 
6
 
! Отговори
народа преди 4 години
Давай Цецо! Ние сме с тебе.
21
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не знае защо се разделиха Борисов и Цветанов. Явно има неща , които само двамата си знаят. Все пак Цветанов е млад и трябва с нещо да се занимава. Какво е и защо е , е негова лична работа.
20
5
 
21
 
! Отговори
Алокакси преди 4 години
Българските престъпници са най-нахалните на света. Хиляда пъти го хванаха в корупция, той пак се бута вместо да си харчи заграбеното на спокойствие. И децата си набута на хубави позиции.
19
6
 
12
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Какъв е бате ви Цветанов ?След Бойко вторият бай *** !