Сидеров се закани: Аз направих Кошлуков шеф, аз ще го сваля!

"Бойко да каже редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка"
Обновена: 5 окт 2019 18:53 | 5 окт 2019 18:45, Анисия Иванова
131

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Както бях решаващият фактор Кошлуков да стане директор на БНТ, така и аз ще го сваля. В понеделник от 11 часа протестът на "Атака“ пред телевизията продължава." Това заяви лидерът на партията Волен Сидеров, на когото миналата седмица генералният директор на телевизията Емил Кошлуков забрани достъп до ефир заради скандалното му поведение в предаването "Референдум“ във вторник вечер.

От решение на УС на БНТ стана ясно, че забраната ще е в сила, докато лидерът на "Атака" не се извини писмено за отношението си към Националната телевизия и нейните служители.

Снощи участието на националиста в "Панорама" беше отменено. Според Сидеров това е цензура, а генералният директор на БНТ е нарушил Споразумението за отразяване на предизборната кампания, което лично е подписал.

"Вчера 5 часа стоях, без да седна, без да пия вода, без да ходя до тоалетна, пред бариери с вериги пред телевизията. Такова унижение досега не съм претърпявал! Да ме държат като нелегален мигрант. Това е непростимо!“, възмути се Сидеров пред "24 часа".

Зарече се, че няма да остави нещата така и ще се бори за правата си - така, както го е правил по времето на комунизма, когато се е сражавал за демокрацията, плурализма и правото да казваш мнението си.

"Бойко да каже това редно ли е да ме държат като маймуна зад клетка и да се гаврят с мен - народен представител, на чиято карта пише, че може да влиза навсякъде на публично място? Да кажат и главният прокурор Цацаров, и президентът Радев!“, призова Сидеров.

Той заяви още, че няма да пропусне утрешния ден, когато ще се яви на заседанието на ЦИК, за да пита членовете на комисията защо прилагат двоен стандарт - като им пише писмо, в което подава сигнал, че е спрян от участия в БНТ - нещо, което противоречи на закона и на сключеното споразумение за отразяване по време на кампания, те му отговарят, че не са страна. А наред с това го глобяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До до ПроСоТое пак може да има някяква полза,уважаеми.Зер Мао така и не се напъна да уточни какви "достойни и честни люде" требе да фърлят камикот..както казах:-Нека да ръшка гламавия!..Тая "държава" има нужда от здраво разтърсване!!!..Макар че доколко е гламав е въпрос..По-скоро ми мяза на хитрец....Но както и да е...Има една прастара и суперпроста максима:-"*** народ-слаба държава"....Представяш ли си до къде сме паднали след Симеон Велики,примерно?...
75
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров е участвал в предаването на БНТ не като лидер или представител на своята партия, а като кандидат за кмет на София. ПП "Атака" не е издигнала друг кандидат за кмет на столицата. Затова БНТ не може да иска замяната на Сидеров с друг представител на неговата партия. Участието на Сидеров може и да е било морално укоримо, не съм го гледал, но досега никой не го е обвинил в извършването на подсъдно деяние по време на предаването. Стигне ли се до дело, Сидеров има всички шансове да осъди БНТ.
74
0
 
8
 
! Отговори
Антон преди 4 години
До Феодор ДостоевскийВсъщност Николай Василиевич Гогол!Да се чете повечко трябва - интернета не е достатъчен!
73
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В "Референдум" ми се струва, че беше пиян. После на протеста не беше, виждаше се.
72
8
 
24
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
Не може пред камерите на националната ДЪРЖАВНА телевизия да се правиш на шут. Това е Национална телевизия и дори логото на екрана е авторитет и показател за Държавността. Аз съм турчин и гледам държавната турска ТРТ. Там нивото е много високо. Малко реклами, публицистика, документални, HD качество и качествени гости. Това не е Планета пайнер или Roma tv. Всеки да си знае мястото.
71
2
 
10
 
! Отговори
до ПроСоТо преди 4 години
Мао казваше:-"От време на време трябва да се хвърля камък в блатото"..-----------За тази цел са необходими Честни и Достойни лидери, здрава - морално и нравствено - интелигенция, горд народ!Де ги, бе колега?А, това побеляло Старче, освен да размерише "блатото" за друго не става, пък и електората му доста се стопи!
70
9
 
10
 
! Отговори
До 71 преди 4 години
Мойто момче, замисляш ли се, че така може да дойде момент и за твоето отстрелване? Като почнете да се отстрелвате, не се знае до къде ще стигнете и дали ще можете да спрете.А и понеже си млад и глупав, да ти припомня кой е Сидеров, когото така нахално искаш да отстрелваш - той е главния редактор на вестник "Демокрация". Тоест по-полека с квалификациите кой червен, кой син.
69
4
 
13
 
! Отговори
До 72 преди 4 години
Там е работата, че няма да съберете и една група, понеже народа се нагледа на подобни преврати по времето на СДС.Тогава държавата я съсипа група *** като тебе с промити мозъци от пропагандата на САЩ. Напълниха Цариградско шосе и закопаха България. Сега повечето от участниците в тази глупост се проклинат за това и едва ли ще повторят тази *** ск а постъпка.
68
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този червен скорец няма ли кой да го отстреля?
67
1
 
16
 
! Отговори
Само СПОКО! преди 4 години
През 1990 год - Кошлуков - шеф на студентите в СДС, Красимир Кънев - зам.председател на СДС, Сидеров - главен редактор на "Демокрация", Дянко Марков - депутат от СДС, а всички се питат защо е така? Отговор: Така е защото Вие убихте държавността и ще дойде време и Красимир Кънев да пита защо с него се случват престъпления! СДС - безотговорни елементи и врагове на българската нация.
66
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 52Ако се дрогираше щеше да си проличи. Човека говори интелигентно. Гледал съм го в неговото шоу на Алфа тв.
65
2
 
6
 
! Отговори
Бау преди 4 години
хахах на 6та снимка какви симпатяги са протестиращите :D Със сигурност не са взели пари :D
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров може да плати на някой рапър да направи песен за незачитането на свободата на словото от БНТ.
63
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 35България е на 111-то място по свобода на словото. Цензурата и голяма в нашата страна. На народа не му пука - пазарува евтини кремвирши и вари ракия.
62
9
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
да пожелаем успех на Сидера!ие викате:-"Ама тоя е марионетка"...Добре,и така да е..Но БЛАТОТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДРУСА!!!!!!!а кой ще направи по-добре това,от Мунчото на 21-ви век?!АЗ ГО ПОДКРЕПЯМ.Та самия Мао казваше:-"От време на време трябва да се хвърля камък в блатото"..И нека некои не си мислят,че под "***" имам предвид нещо като Банкянския ***!НАПРОТИВ!..Тия,които са чели "Под игото" знаят как завършва .-"Само един /***/ се осмели да протестира..Обесиха го пред касапницата"
61
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дядката го гони много яко старческата деменция!!!!-)))))))Викайте психиятрите и младата му булка да си го приберат!
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 46Той Волен е гледал американски филми и затова аправи дете на бившото гадже на доведения си син
59
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До !!!Сидеров нещо не е направил че да се извинява.
58
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз съм за закриването на БНТ. Не виждам полза от този канал.
57
4
 
4
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Защо няма един журналист който да пита Сидеров много *** въпрос: "Можете да пратите ваш представител или да се извините и ще бъдете поканен обратно в студиото - как това се равнява на цензура?"