Борисов настъпи Слави: Няма такава държава - да се рекламираш безплатно по ТВ

Най-накрая Трифонов постъпил честно, Борисов искал да му види екипа
Обновена: 8 окт 2019 09:15 | 8 окт 2019 09:15, Камелия Цветанова
254
Борисов настъпи Слави: Няма такава държава - да се рекламираш безплатно по ТВ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов не скри възмущението си от шоумена Слави Трифонов, който преди да се реши да учреди партията си, макар и при пълно медийно затъмнение, години наред от телевизионния ефир се изказваше политически пристрастно.

А дали името на новия политически проект "Няма такава държава" е обидно, лидерът на ГЕРБ не пожела да коментира.

Още по темата

"1300-годишна е държавата основана от нашите ханове, с невероятна история и археология, а всеки може да си кръсти партията както иска, но няма такава държава всяка вечер да си промотираш партията безплатно, да имаш едно тесте въпроси към нас, какво е свършено и какво не, има ли друг на когото да му е позволено такава безплатна реклама години наред?!", скочи Борисов пред bTV.

Според него Слави Трифонов не се е държал политически неутрално през годините, докато е водил шоуто си.

"Сега нещата са честни, досега не бяха честни, той седеше на върха на своя пиедестал да се рекламира и няма такава държава СЕМ да не го санкционира", отсече Борисов.

Той смята, че сега е важно новият политик да представи екипа около него, защото той носи отговорност за него и от приближените му зависи реално доколко ще пострада рейтингът му.

"Всеки си носи отговорност за хората, той знае защо се губи доверие, защото когато представиш хората си - кандидати за общински съветници, кметове министри, заместник- министри, депутати, изведнъж ореолът изчезва или поне силно ще бъде надупчен, така както и моя", коментира премиерът.

А за предстоящия местен вот Борисов призна, че не се меси в кампанията на кандидатите си.
 
Специално за София Йорданка Фандъкова била получила пълна свобода да подбере сама листата си общински съветници.

"Тя сама управляваше и досега, но се опитаха да й вменят нашата сянка", коментира той.

Борисов обаче не се нае да прогнозира кой ще спечели доверието на столичани – Фандъкова или Мая Манолова, зад която застанаха и леви, и десни.

"Никога не определям резултата, нито съм врачка, нито съм оракул, но ако Мая Манолова спечели, тя няма група, най-голямата е на ГЕРБ, как ще си направи бюджета, а такива глупости хвърля срещу мен всеки ден и си мисли, че ще подвие опашка и ще каже: "Каквото било – било, хайде сега да си работим заедно", скочи той.

Според него обаче от евентуална загуба на Фандъкова, ще загубят софиянци, защото София била станала един от  най- хубавите градове.

"БСП са като кукувици сега и се чудят къде да снесат по едно яйчице, може ли да нямащ кандидат за кмет на София и да си партия, издигни кандидат, загуби достойно, поздрави победителите", възмути се още премиерът. 

Борисов коментира и членството на Северна Македония в ЕС и НАТО.

Според него няма по-добро за България от това съседната ни страна да бъде приета в двете организации.

"Някой като каже: "Историята ни ще ни вземе Северна Македония", ама каква история ще ни вземе? Вкарваме и вдигаме такъв шум и истерия за неща, които в ежедневието изобщо нямат никакво значение", обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 131, грешка ей, не нормални българи, а всички "ОВЦЕ сме зад теб", я излез "навън" и ще разбереш какво мислят интелигентните нации за нас "овце" сме и това е истината ! Ти сляп ли си, глух ли си или си неграмотен, че да разбереш, че 30 години стоиме на последното место по всичко и сме НАЙ-БЕДНИ в ЕС ! Това "давай" е за назад нали, защото пред нас има железобетонна стена от напредващи нации !
133
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Статията е свободно съчинение на автора! Който е искал, е гледал по БТВ оригинала! Гледната точка на автора е сеир да става!
132
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Бойко му е време да си ходи! Опропасти ни хубавата държава! По-мутренска тая държава никога не съм я виждал! Даже 90те не беше така. Сега отиваш от кой зависи разрешението ми за магазина - оп, звънни на тая мутра. От кой зависи строежа на бараката ми - ето звънни на тия момчета, точни са. От кой зависи проверки на данъчни, хеи, митници и тн. Оп, звънни на тея хора и си плати, те ще те ,,оправят,, Мутренска държава! Да си ходи Бойко!
131
2
 
3
 
! Отговори
Владислав преди 4 години
КОНКРЕТНО:Случаят е от дни и се развива в село Балша, Софийско. Три деца са взети две малки са взети от дома им от ръцете на майката. Третото дете Цветелина е било на училище и е взето оттам по думите на родителите и свидетели.Също по техните думи децата са взети по анонимен сигнал.
130
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаш да ни кажеш...че образованите, интелигенцията гласува за ГЕРБ!Не искал е да каже, че облагодеталстваните от власта и не интегрираните гласуват
129
0
 
26
 
! Отговори
334 преди 4 години
Нашият всезнайко не търпи други, освен него, да са популярни. Един лицемер, който го дава фамилиарно с народа, та даже и говори "по народному", а в същността си е един диктатор, а и страхлив/спр.отношенията му с Путин и Ердоган/.
128
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постиженията на Пожарникарят:-строи магистрали за ремонтиране,единствен в българската история "строител" на "ремонт на ремонта след ремонта",въвел старото комунистическо наказание за"злоупотреба"с власт - ОСТАВКА и преназначаване на"по-апетитен пост",безупречно връщане на тоталитаризмът,единственият политик до днес /дори надмина "ятакът" Тошо/ използващ личното местоимение "АЗ" във всяко изречение "носещо"възхвала и връшането на комунистическият"култ към личността"!Евала Пожарна,много си "успял"
127
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мафиотска мутра това е вашият Борисов гербери и нищо друго!!
126
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От ден на ден по добре, от година на година по-зле. Народа е отчаян, държавата ни си заминава. Слави, действай, зад тебе сме.
125
8
 
1
 
! Отговори
GG преди 4 години
До обачеЧовек е критикуван, когато прави нещо. Винаги ще се намерят хейтъри. При БСП нямаше критики, защото не правеха абсолютно нищо! Те си крадяха на богато тихо и кротко... Никога не сме били по добре от царово време, но тогава световната иконокика беше в много голям разцвет и това беше нормално
124
14
 
6
 
! Отговори
на работа преди 4 години
В самото начало на Бойковата политическа кариера аз го наблюдавах под лупа. Исках да видя дали ще се издъни. Той се справи. Сега няма 4-5. Има работа и искам Бойко да я върши. Той от своята позиция, аз, избирателят, от моята, трябва да постигнем силата на България. Нали казвам, работа има много!
123
14
 
3
 
! Отговори
обаче преди 4 години
Знам, че Бойко се е наслушал на негатив по свой адрес. Лека-полека възприема идеята да напусне, понеже има "добри" хора, които му я внушават. По същия начин става и с всеки обикновен човек. Внушават му, че не умее, и той наистина започва да не умее. Внушават му, че му е време за женене, и той се жени не защото е готов за отговорностите, а защото така правят всички. Накрая му внушават, че му е време да умре, и ако не е умрял, а е стар, питат го защо е жив и как се е изхитрил така. Айде стига вече
122
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давай Бойко всички нормални българи сме зад теб !
121
18
 
6
 
! Отговори
бяс преди 4 години
А аз имам забележка към Бойко. Първо позитивната част. Днес пред Хекимян ти, Бойко, поне беше избръснат, което ми харесва. Критиката! Какви са тия отстъпления! Теб ако питаме, завършваш автомагистрала "Хемус" и си отиваш от политиката. Из форумите един гражданин го бе казал точно-преточно: И на кого ще ни оставиш?! Я си стягаюй ***, и си върши работата! Погледни ги! Тръмп, Путин, Си Дзинпин! Да не са млади ергени?! Обаче никой от тях не си отива! На работа, Бойко!
120
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обръщам се към анонимника поставил минус на коментар 118, кое от написаното не е верно ? Ако не ми отговори, тогава нека знае, че е роден ОВЦА и никога няма да може да се промени поне в човекоподобие !
119
0
 
5
 
! Отговори
Слави преди 4 години
А имаше време,когато заедно ходехме на кино,ядяхме пуканки и правехме планове за ГЕРБ ! Но сега ГЕРБ е твой и АЗ искам ПАРТИЯ !!!
118
2
 
21
 
! Отговори
Марин преди 4 години
Радой Ралин е написал:Без ден да протакаш, дори да кървивойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките нас,когато докопа в ръцете си властПо страшен от спина, по-жилав от рака,сега за сега се оказа простака.
117
1
 
14
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Няма ли някоя безработна учителка по Български език ,да го научи на правоговор?
116
1
 
17
 
! Отговори
Към “Кака ви” преди 4 години
С манипулации , с фалшификации, с купуване на избиратели и с много *** народ.
115
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави е по зле от тиквата ,а това не е лесно!