От ГЕРБ: БСП не е алтернатива на управлението

Служебни министри ли ще решат проблемите, пита Георги Марков
238
От ГЕРБ: БСП не е алтернатива на управлението
Снимка: Булфото

БСП не била алтернативна на управлението, а падането на правителството било равно на политическа нестабилност. Така отговориха депутати от ГЕРБ на вота на недоверие, който от БСП внесоха с обвинение, че правителството се е провалило в областта на околната среда.

Според Георги Марков от ГЕРБ искането на левицата е "пир по време на чума". Той обвини левицата, че иска да докара страната до политическа нестабилност със свалянето на правителството.

Още по темата
"Искате да оставите България без парламент, да управлява служебен кабинет. Служебни министри ли ще решат проблемите в Перник? Искате президентът да решава кризата, а той не е виновен за нея", скочи Марков. Според него не е времето властта да се сменя.

"Нека да чуят избирателите към какво ни тласкате - не да ходи премиерът на България в Перник и да решава кризата, а да се върти конституционна рулетка и да припка с папката при президента. След това г-жа Нинова да припка при президента. Накрая разбира се, ще се намери трета политическа сила, която няма как една година преди изборите да не се направи на национално отговорна", разясни Марков.

Според него обаче кметът на Перник Станислав Владимиров се държи много конструктивно по време на кризата с безводието. Марков смята, че се е създал "дует сиамски близнаци – премиерът Борисов и кмета на Перник".

Бившият екомисистър в кабинета "Борисов" 2 Ивелина Василева пък обвини депутатите от БСП, че това, което казват, не е алтернатива на властта, а самоцелни критики, стремеж за създаване на паника, истерия и подсилване на страховете на хората.

"Към околната среда трябва да се подхожда с много висока степен на отговорност и там, където има слабости или пропуски, всеки носи своята отговорност. Отчитаме стратегическото значение на водните ресурси и залагаме на водещата роля на държавата, както за подобряване на казачеството на въздуха, така и във ВиК сектора", каза тя.

Василева отчете, че десетилетия наред преди управлението на ГЕРБ нямаше инстанции във ВиК сектора, а откакто партията е на власт са изградени 51 преработвателни станции, повече отколкото по времето на целия зрял социализъм.

"От БСП давате заявка за управление, но на практика няма какво да предложите, вашата алтернатива е „Визия за България“, където темата за околната среда е тотално неглижирана. Темата е важна за обществото, но във виждането на БСП не се вижда конструктивна опозиция, а една партия лишена от визионерство", скочи тя.

Според Обединените патриоти също целта на БСП е да дестабилизира политическа ситуация в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
12
 
! Отговори
аС преди 4 години
Нито Герб, нито Бсп и всичките им останали сателитки, от по-крадливи, до най-крадливи! Лошото е, че и армия , за един военен преврат, нямаме! Къде ни е алтернативата?
165
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 10 години управление на Бойко Борисов-България е най-бедна в Европа.Дори и в Албания и в Македония са по добре.Писна ми от Бойко Борисов!!!
164
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 169 Въпросът си отправи към вашия бивш гуру Иван Костов - защото той й даде тая възможност - на нея и на още 15-20 хиляди приватизатори
163
3
 
7
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 4 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
162
3
 
12
 
! Отговори
Къпан перничанин преди 4 години
Програма за управление на чумата ГЕРБ:2018 г. чума по овцете2019 г. чума по свинете2020 г. чума по хората...
161
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Се произнесе другарят Марков.
160
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
....Води ме, Партийо, води ме,във тв-студио и в парламент.Ще татуирам твойто свято имевъв всеки мой апартамент!Като СРС да се прикрия,СРС във дъжд и пек,и аз като Дянков искам да свияпоне половин бюджет.И ще покажа аз Кумецона опозицията озлобена,не съм Цветанов, нито Цецо,аз съм безименна антена...............Благодяря за вниманието!
159
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нета се рее шедьовърът "Към Партията (Ода на Цветан Цветанов)"https://pogled.info/avtorski/Aleksandar-Simov/kam-partiyata-oda-na-tsvetan-tsvetanov.44312
158
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧУМАТА ГЕРБИстината е,че се опитват да свалят ГЕРБ и затова възникнаха много от кризите
157
1
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Този път съм съгласен с агент Николай. Само дето забрави да уточни, че герб нямат алтернатива в краденето и простотиятаВ което е напълно прав!За любопитните - потърсете в Гугъл "Ода за партията (БКП)", автор - Георги Марков. Да, същият!
156
0
 
11
 
! Отговори
asd преди 4 години
тоя е роден със сребърна лъжичка и ше говори за пирове и чуми, бах ти наглостта
155
7
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До 157. Това, дето си го написал, идеално пасва на управленията на БСП. Те избирателите помнят и то си проличава ясно на избори кого искат. Колко пъти?
154
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ли не се сещам за нито един стойностен и достоен човек в партията на шофьора на Тато?Само доносници ,милиционери ,партийни активисти и абсолютни некадърници.Един поне да имаше.Гошомарковци ,Цветановци ,Харизановци ,Антонтодоровци ,Спасгърневци все влечуги и цял кокошарник от теменужки ,николинки ,десита ,катеринки и подобни калинки.И тоя дърт плу.жек седнал да фъфли мъдрости от висотата на собствената си низост...Пфу!
153
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От толкова голям избор във властта, излизат все бивши комунисти, готови за настояща лапачка.
152
2
 
14
 
! Отговори
ЧУМАТА ГЕРБ преди 4 години
Корупция ,кражби ,чума , безводие , ***,цензура , смъртност 1 в света ,бедност 1 в Европа ,Турски поток ,владичество и съжителство ли е НЕАЛТЕРНАТИВАТА -гарантирано от ГЕРБ,агент Николай ? ? ?
151
3
 
17
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Тоя не е заработил и стотинка.....цял живот на държавна хранилка.....много жалък !!!
150
2
 
17
 
! Отговори
неразбрал преди 4 години
Агент Николай /Георги Марков/ сега на кого слугува?Цял живот е бил мишок и като такъв ще си отиде...
149
2
 
18
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 4 години
Тоя дърт измамник е срам дори за бандата на Боку ,ГЕП! Повръща ми се от мизерника-доносник Гошо Подлизурски ,станал под.лога и на Тиквения.Поне 3-4 партии смени през последните 30 години , и всеки път лаеше с пълно гърло в прослава на поредния си господар.По-гнусен е дори от Антон Тодоров и кукления актьор Банов.
148
2
 
16
 
! Отговори
Агента Ники преди 4 години
Агент Николай пак ли дрънка глупости :) Какво нищожество е този... гнусна история.
147
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борбата всъщност си е между сините,от едната страна са ОП,ГЕРБ,СДС,от другата страна Костовистите.Накрая БСП и ДПС ще намажат.