Акция: Прокуратурата и МВР влязоха в офисите на Васил Божков

Проверяват се няколко адреса, също и бивша резиденция на Живков
Обновена: 29 яну 2020 09:48 | 29 яну 2020 08:34, Елка Василева
197

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Специализираната прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков на ул. "Московска".

Още по темата
По информация на БНТ се проверяват и други адреси, в това число и бивша резиденция на Тодор Живков в парк Витоша, ползвана от Божков.

Към момента няма информация каква е причината за претърсванията на полицията и прокуратурата.

От МВР официално не потвърждават, но и не отричат информацията за полицейската акция.

Депутатът от НФСБ Валери Симеонов внесе неотдавна проект за промени в Закона за хазарта, които да забранят частните лотарии, включително и на Васил Божков, който е собственик и на ФК "Левски". Самият Божков заяви, че ако това се случи, няма да може да издържа клуба.

Законопроектът за промените беше приет на първо четене от бюджетната комисия в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро ще се яде ***!!!!!
109
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дори в рекламите му има мутрински елемент. Например мед от злато единият отвлякъл пчелар, а другия го удря с билет за търкане и казва не мед. А мед от злато. И този белет за търкане е с тираж 25 млн бройки всеки един тираж.
108
1
 
5
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 4 години
АМИ КОНФЛИКТА НА ЗЛАТЕН С КМЕТА НА ЕТРОПОЛЕ ПАК ГЕРБЕРИТЕ ВСЕ ПРАВИ ЕЙЙЙЙ
107
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Скоро ще падне нечия глава,поиграхте си с Арабаджиеви но Божков е друго тесто.Очаквайте разстрели по кръстовищата време е да се яде ***.
106
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЯ ме светни защо медиите на Пеевски подкрепят правителството на ГЕРБ нещо не ви е гнус от Пеевски а тролчета гербави Я ме светни как дойде падането на Орешарски с едно кафенце Борисов-Местан. ЕТО ЧЕ ИСТИНСКОТО ЗАДКУЛИСИЕ ГЕРБ И ДПС Е НА ВЛАСТ А ПАТРИОТИТЕ И ВОЛЯ СА БУФОСИНХРОНИСТИТЕ НА ГЕРБ И ДПС
105
6
 
3
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Цъкайте като швейцарски часовници алкашами! Да, сега ви спуснаха заказа от Позитано и ударно браните мафиоза Божков. Защо ли? Защото от вас нищо не става! :))))
104
0
 
5
 
! Отговори
дас преди 4 години
стига сте ревали законност.... ако не са герб ще е бсп и все същото то и като си седите и пишето по форуми и се надъхвате....вместо да сме пред парламента и да ги караме да работят за народа пишете си сега е герб после бсп и т.н ..... айде да видим кой ще напише най якия пост..... кой е най-големия разбирач......
103
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 114Ако си слушал записите "Две каки си говори" ще си наясно, че ГЕРБ не държат Прокуратура и службите. Да ти напомня ли, че ББ и ЦвъЦвъ бяха подгонени от Прокуратурата, когато БСП дойде на власт с правителството на Орешарски? ГЕРБ и патреоти и в момента не държат министерство и половина от правителството. В началото бяха 2 и половина.
102
3
 
15
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 4 години
Тоталитаристите *** на ГЕРБ се загрижили че Божков не внесъл данъци, а не се загрижили че със сделката за скъпите самолети България губи десетки пъти повече пари...Не са се загрижили как ТЕЦ Варна беше даден на Доган бей. От 2008 ГЕРБ е н власт, значи ако някой е дал привилегии на Божков требе да е от ГЕРБ - пак чистичка герберската калинковска шайчеста из ме т
101
1
 
9
 
! Отговори
Гунчо преди 4 години
И тоя го опраскаха...!
100
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грабежът на народа от хазарта е по-голям от този с КТБ-то... Освен това е огромна перачница и с възможности за партийно финансиране не по-малки от посочената банка....
99
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАРОДА СЕ ВЪЗМУЩАВА ЗАРАДИ ПОГАЗЕНАТА ЗАКОННОСТ - ЗАКОНЪТ СЕ ПРИЛАГА ТОЧНО И ЕДНАКВО СПРЯМО ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, НЕ ЗА ПРОСТИТЕ И АЛЧНИ ГЕРБЕРИ ДА Е ЗАКОНЪТ МАЙКА А ЗА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА В СТРАНАТА ЗЛА МАЩЕХА. РАЗБРАХТЕ ЛИ ГЕРБЕРСКИ ПРОСТАЦИИ ВИЕ САМИ ОБЕДИНЯВАТЕ ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИ ХОРА В СТРАНАТА ЛЕВИ И ДЕСНИ СРЕЩУ ВАС, ВСИЧКИ ВИ ПЛЮЯТ ЧЕ СТЕ НИЩОЖЕСТВАА А ВИЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ДЪЖД ВИ ВАЛИ. ИДЕ ВИ КРАЯТ НА КРАЖБИТЕ, ТОЯ ФИЛМ И ВИЕ ЩЕ ГО ГЛЕДАТЕ В РОБЯТА НА БОЖКОВ СТАЙКОВ НА ВСИЧКИ РЕПРЕСИРАНИ
98
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато държавата си гласува закони с които ликвидшра свободната стопанска инициативаТи "свободна стопанска инициатива" ли викаш на ограбването на най - уязвимят сигмент от българското население? Свободна ЧАСТНА лотария няма никъде по света!
97
3
 
16
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 4 години
Поредната схватка между различните кланове на мафията. Кланът ГЕРБ използва държавната машина за надмощие над другите кланове на мафията. Интересно ще стане, когато други кламове *** мафията свалят кланът ГЕРБ от власт и започнат да си отмъщават.
96
3
 
8
 
! Отговори
цъцъцъцъ преди 4 години
До Анонимен 112Каква стопанска инициатива, бре ? Става въпрос за мафиотски бос, бандит, моополизирал с бухалка и тротил този изнес от поне 20 години....
95
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До интернет заглавияЯ ме светни кой предложи и гласува Пеевски за шеф на ДАНС? Я ме светни кой ползва футболни агитки за сваляне на законно избрано правителство. Я ме светни кой пусна донос за фалшиви бюлетини и бусове с двойни дъна в деня за размисъл? Тогава прокуратурата казаха, че в печатницата в Костинброд има 93 работещи камери. Ако си забравил. Все щяха да са записали нещо нередно ако е имало.
94
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Sichtpunkt значи си признаваш че сте заграбили независимостта на прокуратурата? И вие ще доживеете да видите вождовете на шайката как ще търкат наровете в килиите. Каквото правят това ще ги стигне.
93
0
 
6
 
! Отговори
мухххахаххаа преди 4 години
Известният от десетилетия гангстер с прякор "Черепа" сега ще бъде въздигнат с лик на херувимче от корнел-костовистката шлака....
92
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато държавата си гласува закони с които ликвидшра свободната стопанска инициатива това намирисва на нов вид корупция - ПАРЛАМЕНТАРНА КОРУПЦИЯ И КОРУПЦИОННО ПОВЛИЯНИ ЗАКОНИ.
91
8
 
7
 
! Отговори
адмирации преди 4 години
Поздравления за прокуратурата !