Акция: Прокуратурата и МВР влязоха в офисите на Васил Божков

Проверяват се няколко адреса, също и бивша резиденция на Живков
Обновена: 29 яну 2020 09:48 | 29 яну 2020 08:34, Елка Василева
197

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Специализираната прокуратура и МВР влязоха в офисите на Васил Божков на ул. "Московска".

Още по темата
По информация на БНТ се проверяват и други адреси, в това число и бивша резиденция на Тодор Живков в парк Витоша, ползвана от Божков.

Към момента няма информация каква е причината за претърсванията на полицията и прокуратурата.

От МВР официално не потвърждават, но и не отричат информацията за полицейската акция.

Депутатът от НФСБ Валери Симеонов внесе неотдавна проект за промени в Закона за хазарта, които да забранят частните лотарии, включително и на Васил Божков, който е собственик и на ФК "Левски". Самият Божков заяви, че ако това се случи, няма да може да издържа клуба.

Законопроектът за промените беше приет на първо четене от бюджетната комисия в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
4
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Абе уж говореха, "черепа" купил правителството,"черепа" не могат да го закачат. Явно алкашите пак са объркали кондиката.Алкашами ще ядете чумагата!
89
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Акцията се прави в най-удобния ден и час за властта по време на вота на недоверие и по време на гласуване на комунистическите поправки на закона за хазарта уж десни пък ГЕРБ национализирит бизнеси, а това БСП никога не са си го позволявали.
88
4
 
8
 
! Отговори
интернет заглавия преди 4 години
Борисов рекламно лице на хазарта. Божков и Пеевски ...Борисов удари дъното. В работно време отиде да играе футбол, а на игрището се появи с реклама на хазартна фирма на гърдите.Пеевски и Божков преговарят във Виена за ... - БГснайперСарая&"Берлин" водиха битки срещу краля на хазарта Васил Божков, но до ... война между Божков и Пеевски, но ще направи системата по-гъвкава.Валери Симеонов отрече да дава хазарта на Пеевски ...на лъжата на ГЕРБ и НФСБ краката са къси
87
0
 
3
 
! Отговори
Ехо Масквъй преди 4 години
До Анонимен 101Командирааааааа....
86
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 104Незнам дали си левскар, но със сигурно си най-много 6 волтов.....
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 102Ако се получи, както ти казваш, то и Пеевски ще го последва... ....само, че той не е изразявал несъгласие...
84
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ СРЕЩУ "ЛЕВСКИ" ?БОЙКО,ЩЕ ЗАГУБИТЕ....ВЕРВАЙ МИ
83
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма да е изягал само заради регулациите при хазарта....Оня ден хванаха една кола грузински наемни убийци, преди това имаше оплаквания от бизнесмени за заплахи за живота им отправени от "черепа"....
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а КОАЛИЦИОННИЯ ПАРТНЬОР НА герб пееееевски има ли хазартен бизнес или няма, май нещо конкурентна война да смачкат Божков пък хазарта да си остане частен но някой да заеме празната ниша от Божков ще се получи...
81
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ще разследват ли кой му подари лотарията на тоя ??
80
1
 
18
 
! Отговори
двоен мутростандарт преди 4 години
Ако тази акция беше преди властта да пожелае да фалира Божков мойто уважение. Но акцията е след и показва че КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ГАРАНТИРА НЕЗАВИСИМА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРОКУРАТУРА Е СМАЧКАНА. НИЕ НЕ ЖИВЕЕМ В ПРАВОВА ДЪРЖАВА - АЙДУЦИТЕ ОТ ГЕРБ СА НЕДОСЕГАЕМИ А ТЕЗИ КОИТО НЕ СА С ГЕРБ СА ОБЕКТ НА ПРОКУРОРИТЕ..нАЛИ ЗНАЕТЕ КОИ БИЗНЕСМЕНИ СА НЕДОСЕГАЕМИ ЗА ПРОКУРАТУРАТА?
79
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ганстерът Божков от много години е реално монополизирал хазарта в БГ...Отделен въпрос е, че е разрушителен за съзнанието на младите хора, обществото, държават и нацията !Така, че по-доре късно, отколкото никога!
78
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В края на приказката, на-големите тарикати по традиция го отнасят най-много!
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако иска България да се оправи прокуратурата трябва да направи една такава проверка - в министерски съвет. Но Гешев трябва да прояви кураж, все пак веднъж се живее и да въведе истинска законност в страната. Дано като ГЕРБ паднат от власт да ги подхване.
76
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОЙ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ПРОДАВАТ НЕКАЧЕСТВЕНИ ГОРИВА В БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА "ПЕТРОЛ"?
75
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименоТ вАЛЕРИ сИМЕОНОВ БАЛЕВСКИ КОЙТО НЯМА ПОЛИТИК ПО-НАВРЕДИЛ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. И това го прави за да лапнат нечий бизнес, защо не развалят златните концесии. Божков сам си и създал бизнеса не му е подарен от държавата както на разни ЕРП та и концедионери на какво ли не и както строителната гербава мафия.
74
4
 
18
 
! Отговори
СТИГНАХА ДЪНОТОВЧЕРА преди 4 години
Мафия има когато престъпни кръгове се доберат до държавната власт. Те се внедряват в нея и започват да използват държавата както те си знаят за своите цели, да смачкат противниците си в политически икономически и морален план. Тоталитарният режим пък може да достигне до убийство на опозиционни лидери без съд и присъда...Близкото бъдеще ще покаже на заблуждавания народ какви са истинските цели на тези акции.Вчера с това че са подслушвали президента без да има срещу него сваляне на имунитета
73
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Въпреки ,че В.Симеонов не ми е симпатичен с това което внесе в народното събрание за промяна на закона за хазарта трябва да бъде подкрепен,защото вече и непълнолетни взеха да си купуват талончета и стават зависими.
72
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чичо Гешев ми става още по-симпатичен и по-симпатичен! Като отупа БКП1 (БСП) нека поотупа и БКП2 (Герб) и така БКП3 (ДПС) и БКП4 (Патриоти/Воли)
71
1
 
14
 
! Отговори
БАЙ ГАНЬО ЖУРНАЛИСТ преди 4 години
Буфосинхронистите журналисти на ГЕРБ отново дезинформират българския народ за истината по случая. за пари ли за много ли... Защото утре може да бъде опандизен и шефа на тоя сайт ако не ни лъжат както е нужно гнилата власт да се крепи на всяка цена.