Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?

Лидерът на "Атака" напусна 3-то РУ
Обновена: 16 апр 2020 16:20 | 16 апр 2020 16:20, Нели Христова
183
Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?
Снимка: БГНЕС

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш?" Този въпрос зададе Волен Сидеров на излизане от ареста на 3-то РУ. Той бе задържан след като призова българите да отидат на църква за Великден за да покажат, че Бог е над ген. Мутафчийски. Лидерът на "Атака" определи повдигнатите обвинения като "доста несъстоятелни".

Още по темата

"Обръщам се към премиера, защото той разпределя средствата в държавата - да се направи ремонт тук, особено тоалетната, защото има спешна нужда. А нищо не се знае. Може и да им се наложи и на тях. Не са нужни много средства, а е хубаво да има нормална обстановка", коментира Сидеров пред събралите се журналисти.

По повод поисканата му гаранция от 100 000 лв. Сидеров на въпрос дали подобна гаранция не съответства само на убийство отговори: "Има едно убийство, свързано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре е Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите действително да отпразнуват този празник като най-големия", каза политикът.

"Пак се връщаме на това. Коментар по телевизията. Аз казвам, че Бог е над Мутафчийски", обясни пред репортери Сидеров. Заяви, че е бил задържан без основание и през цялото време не получил никакъв документ. Връчили му го 10 минути преди да го пуснат.

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш", попита репортерите Сидеров. И посочи, че по темата трябва да се замислят управниците. Поиска отговори от президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов и председателката на парламента Цвета Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
та да уточня за колегата долу,който твърди че съм "изтрещел":-Уважаеми,както казах:-НЯМА БЕЗПОГРЕШЕН човек!!!Единствено Безгрешен е Господ!..-На тая основа ЕДИНСТВЕНОТО приемливо решение за ВАЖНИТЕ въпроси на едно общество могат да се решат САМО от обществото!-Нарича се "референдум"...Ако ЦЯЛОТО общество вземе погрешно решение,то си е за негова сметка...Но ЕДИН ,при това..да речем счетоводител,или друг чиновник се опита да НАЛОЖИ мнението си,вече става ОПАСНО за обществото.
125
8
 
16
 
! Отговори
Иван преди 4 години
БОЛЕН МОЗЪК.
124
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До До простотоде да бех изтрещел!..въпроса е ПРИНЦИПЕН,що са праиш че не разбираш?ВСЯКА ДИКТАТУРА ,още от времето на Соломон (НЕ "паси"!) се ОСНОВАВА на "ПРАВИЛОТО" :-"Всичко казано против нас,е..НАКАЗУЕМО"..НИКОЙ от сегашните,миналите и бъдещите "величия",съчиняващи си "законите" в България, НЕ Е безгрешен!!!!!!Това,че деменцията "Янаниев" бил "заповедал" нещо НЕ означава нито че е имал основание да го направи,нито че има някаква логика в "заповеданото" !Просто ИЗМУКАНО ОТ ПРЪСТИТЕ
123
12
 
21
 
! Отговори
Интелектуалец преди 4 години
Волен отдавна не е популист 1 на републиката, тъй като почетната стълбица отдавна е заета от нелепи политици като Румен Радев, Корнелия Нинова, Костя Копейкин, Мая Манолова, Слави Трифонов и сие, така че се чуди какво да измисли за да е отново в светлината на прожектора, но късно е вече либе за китка...
122
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зависи от това какво мислиш,какво говориш и какво правиш.
121
5
 
9
 
! Отговори
Mdaa.. преди 4 години
Не е опасно да казваш каквото мислиш, но ти мислиш ли въобще ? :)
120
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който мисли, че не е опасен вируса да си поема риска, последствията иотговорността пред семейство, приятели и познати.Да се зарази и да направи същото за своето обкръжение. Защото точно това ще стане.
119
7
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
какъвто и да е,въпроса му :-"Опасно ли е да коментираш,да казваш каквото мислиш?" си е направо "ударена камбана",ама...повечето от нас са глухи....Да казват и коментират имат право единствено "штаба" ,Тиквун и неговите мажоретки с билярдни топки вместо глави....Но щом ви харесва....
118
10
 
22
 
! Отговори
БОЛЕН преди 4 години
Отидете на църква! Заразете се! Покажете колко сте ***!Господ няма да чуе молитвите ви извън църквата, защото е на евтин абонаментен план!Не носете маска! Господ ще се обърка и няма да ви познае!Обичай ближните си! Заразете ги с COVID-19!Помощ! Репресират ме! Къде е свободата на словото?
117
5
 
20
 
! Отговори
681 преди 4 години
Таз фурнаджийска лопата, тоз безпринципен човек говори истини, когато му потъмнее славата и и поизтлее аурата! Не може да бъде лидер и да води народ , не му обръщайте внимание повече!
116
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен ако не дрънкаше само глупости и да си показваше психическите разстойства навсякъде, можеше някой да му обърне внимание, но поне на мен ми е дошъл малко в повече. Не разбрах защо трябва и него да го натрапват покрай всичко друго, което гледаме по цял ден.
115
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено, че е опасно да казваш какво мислиш.
114
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спазвайте карантината че само на няколко стотин километра от нас в Турция броя на новозаразените е с най-голям ръст в света спрямо заразените и ще стане 2 пъти по-зле от Италия!
113
5
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до 112 Форумен чekиджия, , най- много можеш да направи това- да пиеш една ракия пред клавиатурата и да си лягаш.Друго не можеш да направиш, кaвaл!
112
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иначе и аз съм против общи лъжички и струпване на хора+изказвания ала Волен. Господ е милостив. Но с тази изкуствена истерия срещу църквата нищо няма да постигнете и можете да.си таковате намери и да.лаете у форума колкото си искате.
111
18
 
6
 
! Отговори
Деян Стоилов преди 4 години
Поредната репресия на фашистката власт над свободата на словото. Мафиотите са недосегаеми, в ареста са опозиционери, това е 100%ова диктатура и тоталитаризъм. Монархофашизма и комунизма са родители на Бойковизма.
110
4
 
5
 
! Отговори
БГ преди 4 години
До Анонимен 118За ПП ЮРУШ и сидер ага друго няма как да напиша. след като златният пръст уж патриот крепеше БСП и ДПС на власт, А сега кого ли крепи...Да живее България!
109
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В БГ - да.
108
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До GGНа тебе уханския вирус ти е разкатал играта. За теб само два варианта има - до живот в ци.га.нската ти панелката в махалата и без право на излизане от там или другата опщия да се мяташ от някъде.....
107
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 115 БГКаза ,че не ползваш турцизми пък пишеш " Ага", пишеш "Юруш"Малко си смешен, не усещаш ли?