Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?

Лидерът на "Атака" напусна 3-то РУ
Обновена: 16 апр 2020 16:20 | 16 апр 2020 16:20, Нели Христова
183
Волен Сидеров: Опасно ли е да казваш каквото мислиш?
Снимка: БГНЕС

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш?" Този въпрос зададе Волен Сидеров на излизане от ареста на 3-то РУ. Той бе задържан след като призова българите да отидат на църква за Великден за да покажат, че Бог е над ген. Мутафчийски. Лидерът на "Атака" определи повдигнатите обвинения като "доста несъстоятелни".

Още по темата

"Обръщам се към премиера, защото той разпределя средствата в държавата - да се направи ремонт тук, особено тоалетната, защото има спешна нужда. А нищо не се знае. Може и да им се наложи и на тях. Не са нужни много средства, а е хубаво да има нормална обстановка", коментира Сидеров пред събралите се журналисти.

По повод поисканата му гаранция от 100 000 лв. Сидеров на въпрос дали подобна гаранция не съответства само на убийство отговори: "Има едно убийство, свързано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре е Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите действително да отпразнуват този празник като най-големия", каза политикът.

"Пак се връщаме на това. Коментар по телевизията. Аз казвам, че Бог е над Мутафчийски", обясни пред репортери Сидеров. Заяви, че е бил задържан без основание и през цялото време не получил никакъв документ. Връчили му го 10 минути преди да го пуснат.

"Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш", попита репортерите Сидеров. И посочи, че по темата трябва да се замислят управниците. Поиска отговори от президента Румен Радев, премиера Бойко Борисов и председателката на парламента Цвета Караянчева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
1
 
! Отговори
от 86 преди 4 години
До 88Пуснали е една думаКакво искаш да кажеш?
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тук чета,че Атака са русофили!Вярно ли е?
84
6
 
3
 
! Отговори
от 89 преди 4 години
Това е гнусна НЕСПРАВЕДЛИВОСТ към г-н Волен Сидеров! Той НЕ трябва да плаща на тези лукави измамници такава сума!
83
9
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
до БГ За кое няма аргументи, изпростял калайски ***?Затова че в неделя сутринта имаше десетки хора влязли в "Ал. Невски" и лaпaхa от една лъжичка на някакъв поп там?Сидеров ли ги накара тия хора да отидат в неделя в храма?Сидеров ли им даваше от лъжичката или попа? Това си е чист опит за заразяване!Защо този поп не е подведен под отговорност?А, да- Сидеров е виновния щото приканвал хората да отидат на Великден на църква, а не попа с лъжичката, която я пъхна в десетки уста, ....?
82
4
 
4
 
! Отговори
Споко Волене преди 4 години
Под пластмасовата маса не можеш се зарази с корона!
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 86Пуснали е една дума
80
4
 
1
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Днес е деня празник на адвокатите - слугите на Дявола !
79
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пусна ли са г-н Волен Сидеров, но из.родите са му дали гаранция от 100 000 лева. Несправедливост! Безчовечни ,проклети, скапани и *** политици, полицаи, и журналисти.
78
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом още не е предизвикал Гешев на дуел значи не е тотално куку.
77
0
 
7
 
! Отговори
БГ преди 4 години
До КоткиЗалагам на второто. толкова са им възможностите на хората от ЮРУШ!Да живее България!
76
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поне през страстната седмица да се смири Сидеров, а не да се има за центъра на вселената.
75
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ми мутрата не всява ли паника за чувалите с трупове него що не го запряха"Малката "подробност" е, че това с чувалите с трупове е фактологически вярно, независимо дали ти харесва или не.
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти си поет, но в ада няма да можешда пишеш глюпавите си стихчета.
73
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опасно е Болене, ако примерно караш тъпия си електорат да се хвърля от моста, а ти се криеш под масата. Четвърти километър отдавна те зове, със или без имунитет...
72
4
 
10
 
! Отговори
Котки преди 4 години
До АТАКИСТСамо от любопитство, този начин на говорене, който ти и другарчетата ти ползвате... Когато се опитвате да сте корави мъжкари, но се получава някакъв обратен, комичен ефект и изглеждате слаби, нелепи и несигурни. Така ви учат от партията, или ви подбират специално такива хора?
71
3
 
8
 
! Отговори
Реплика преди 4 години
Сидеров, много хора печелят като казват това което мислят, а ти губиш когато казваш каквото мислиш...и в това е разликата, която няма да разбереш, докато си жив.
70
1
 
2
 
! Отговори
ъъъ преди 4 години
Какво стана с въпросната мисирка?
69
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много късно и избирателно се сещаш да говориш-- по-време на русофобските и антибългарскиизяви на бойкото защо си мълчеше? За самолетнатасделка как гласувахте в парламента?
68
2
 
6
 
! Отговори
ей,жълтопаветник преди 4 години
До ЕдинПоетОпределено ти липсва казармата,нали!?
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре е и Сидеров и депутатите му да са в ареста при всяко гласуване на вот на недоверие в парламента. Те са си едно цяло с герберастите.