Радев поздрави българите и призова да се борим с изпитанието на 2020 г.

Да се обединим срещу опасността, призова президентът
19 апр 2020 10:07,
255
Радев поздрави българите и призова да се борим с изпитанието на 2020 г.
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев поздрави българите по случай Великден.

"Възкресението, проправило път към вечността, е съхранената от мракобесие вяра и оцелялата в изпитания надежда", написа Радев във Facebook.

Той припомни, че на днешния празник се борим с изпитанието на коронавируса.

Днес сме призвани да надмогнем изпитанието на 2020г., да търсим най-верния път и съгласие за справяне с дългосрочните последици от кризата. Не с насаждане на чувство за вина, страх и разделение. А с осъзната отговорност и грижа за ближния, с обединени усилия срещу опасността и вяра в утрешния ден", написа президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев ми припомни призиви отпреди 30 години: Да се борим, да строим живота нов...И някои хора го построиха, други...в следващия живот!
172
0
 
1
 
! Отговори
до 176 преди 4 години
Кои са тези южни славяни?Хан Кубрат е роден в сегашна Украйна без коментар Ти явно си някой който няма да узнае никога кой си и от къде си дошъл тука
171
2
 
8
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До ognyanzЯ си припомни кой стартира приватизацията?Кой измисли РМД-тата и раздаде боновите книжки? А? Румен Гечев!Виденов сключи стенд-бай споразумение с МВФ - валута срещу приватизация!В топ 10 бяха Нефтохим, БГА Балкан и Кремиковци!Другаря Красимир Премянов заяви през 1996 година, че на Изток България граничи с Премянов!Или удобно си забравил тези факти, а товариш?
170
2
 
8
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До ognyanzЯ като си почнал да броиш ми кажи колко овце е имало в Царство България?Ще ти дам жокер - по брой овце на кв. километър, България е пред Франция, Италия, Испания и т. н.Да не споменавам факта, че плащаме репарации в агнешко месо на Гърция и Югославия след проклетия ви 9 Септември, когато Сталин ни постави сред държавите загубили ВСВ, нищо, че дадохме над 30000 убити млади мъже по фронтовете!Само каракачаните са имали над 10 милиона овце!Петолъчник смотан.
169
1
 
1
 
! Отговори
Стабилно бедни преди 4 години
До Гладни сме: Колко са стабилно бедните (тия, дето според теб се изнесоха с джипове) го каза самият финансов министър с коледните си добавки през 2019г:"40 лева допълнително ще бъдат изплатени на пенсионерите, на които пенсията или сборът на пенсията заедно с добавките и компенсациите към тях за месец декември е в размер до 363 лева, до размера на линията за бедност за 2020 година".И са преброени: "С добавката ще бъдат подпомогнати около 1 276 200 пенсионери".А "работещите бедни"?
168
4
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Тодар Правешки: Да, нищо не е забравено. Но през 1989 година ние имахме 13 милиона овце, племенни породи селскостопански животни. От ликвидационните комисии гражданите получиха кой овца, кой две-три и какво ги направиха. Продадоха, изколиха. Не се знае дали остана и една десета . А това е само в селското стопанство. А по времето на Иван Костов? 80% от приватизираните предприятия са ликвидирани. И то не само такива, които са били пред фалит, а и такива като Полимери-Девня, ККЗ и колко още.
167
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До TOP SECRET"Защо продължават да ни мешат с Славянските Народи един Господ знае"Не само един Господ, умнико! Науките генетика, история, лингвистика и др. също добре знаят защо сме от групата на южните славяни
166
1
 
7
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До ognyanzМъчиш се да правиш с чужда пита майчин помен, комрад! Я по добре прочети доклада на другаря Петър Младенов от 1989 година, по специално частта, посветена на селското стопанство!Дори аятолах Тодор Живков в последния си доклад, за селското стопанство повтори думата "руши се" пет пъти подред!Нищо не е забравено, товариш!Следите остават!
165
5
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До gosho: От Позитано разбили икономиката? Хайде де. Ликвидационни съвети в селското стопанство по времето на Филип Димитров и бандитска приватизация по времето на Иван Костов, и те ли са от Позитано? Или от СДС. Нищо не е забравено и никой не е забравен.Не че има връзка с това, което е казал президента Радев. Но трябва да се напише нещо и срещу него. Какво да се прави - опорна точка.
164
8
 
4
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Ятак: Моли се на Господ да ни спаси от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка. В тях ни е проблема. Другото са опорна точка на гербаджийските *** (като теб).
163
2
 
5
 
! Отговори
до всички преди 4 години
До всички истински и умни българи Не пишете тук ,няма смисъл ,защото от 240 коментара поне 80 са изтрити и тук вилнеят няколко платени серсема без култура и знания!
162
1
 
0
 
! Отговори
БомбардировачътДобри преди 4 години
До Ятак VENSEREMOS
161
6
 
13
 
! Отговори
Ятак преди 4 години
Боже спаси ни от този човек
160
15
 
10
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Благодарим г-н Радев ,българите откакто са родени трябва да се борят иначе няма спасение,цял живот са борци да живееш с малко пари е БОРБА.Вие подсказахте някой неща но Горанов -ГЕРБ не чува преструва се и говори глупости има кой да му вярва.
159
14
 
2
 
! Отговори
TOP SECRET преди 4 години
Велик ден не е типично български празник защото Българския Народ е насила християнизиран/славянизиран от Византия през 866г.На чужди езици дори пише Византийско-православна Църква , на български дори няма информацияЗащо продължават да ни мешат с Славянските Народи един Господ знае
158
4
 
20
 
! Отговори
Гладни сме преди 4 години
Те понеже българите са огладнели се изнесоха с джипове с пълни багажници на 500км от София, голям глад ей
157
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов още веднъж доказа,че е невеж, снощи както повелява вярата вместо да остави свещичката да изгори сама той я угаси,което е грехота.Жалко,че ни е премиер.
156
31
 
23
 
! Отговори
Браво г-н Президент преди 4 години
Ясен, разумен, стратег!Като огладнеят българите, като си разсипем икономиката, тогава ще се сетят къде е истината и кой профука 2 милиарда за американски самолети, кой ни товари с нов дълт, на кой му поправят новите кръгови булеварди само след месеци, кой похарчи милиони за ремонта на Графа в София и го преправя по сто пъти и кой прави безплатни тестове за коронавирус на неплащащи здравни осигуровки...
155
34
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев както винаги е точен.
154
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре ве *** от Днес, Радев според вас е *** но Вожда е пример за управление...ба хти логиката.Мен също ме дразни понякога Радев с празните си приказки, но какво очаквате от президент с ограничени правомощия...?Да не би Плевнелиев да приказваше смислено ?Поне Радев е доказан пилот военен а не просто плю нка като Плевела.Каквито и съмнения да съм имал към него, щом му нападнаха семейството по най грозния начин, ми е ясно че им е трън в за дника.