Радев поздрави българите и призова да се борим с изпитанието на 2020 г.

Да се обединим срещу опасността, призова президентът
19 апр 2020 10:07,
255
Радев поздрави българите и призова да се борим с изпитанието на 2020 г.
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев поздрави българите по случай Великден.

"Възкресението, проправило път към вечността, е съхранената от мракобесие вяра и оцелялата в изпитания надежда", написа Радев във Facebook.

Той припомни, че на днешния празник се борим с изпитанието на коронавируса.

Днес сме призвани да надмогнем изпитанието на 2020г., да търсим най-верния път и съгласие за справяне с дългосрочните последици от кризата. Не с насаждане на чувство за вина, страх и разделение. А с осъзната отговорност и грижа за ближния, с обединени усилия срещу опасността и вяра в утрешния ден", написа президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
12
 
20
 
! Отговори
Не може преди 4 години
да бъде?!Изчакайте до довечера,а може би до утре да съмне,да не стане земетресение или потоп,щото от мордата на тоз чорап да се откъсне свястна дума,това си е природно чудо!?
152
3
 
21
 
! Отговори
Чикаго преди 4 години
Каква икономика са рестартира ли американците?СПРЕТЕ ДА ДЕЗИНФОРМИРАТЕ,***!
151
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
американците вече рестартираха икономиката си...европа бавно отпуска мерките за борба с коронавируса.само бай *** чака някакви си пияници да се приберат в столицата...и това е новина номер едно от няколко дни.днес е великден,утре също!какво правим във вторник?какво ще рестартираме-хазарт в най-долнопробен вид,ще търкаме пак билетчета,нови чалгаджийки ще изгреят на небосклона,нови провинциалисти ще се юрнат към софия с цел да се показват по телевизията...кава икономика.
150
17
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
И сега държавата чрез репресивна структура като КПКОНПИ мачка неудобните и стимулира доносите !
149
27
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко само заради последните издънки от срам не бива да се показва пред хората.Водопровода в Перник и изхарчените милиони,също и зейналата дупка на скъпоструващия булевард във Варна.Пари хвърлени на вятъра за които трябва да даде отговор.
148
21
 
35
 
! Отговори
Хахо преди 4 години
Този е за съжаление завалията .Добре че от него нищо не зависи . Бойко да си вземе поука,от грешката която направи Никаква власт на ***. Дори и президентството което няма власт.Но има представителни функции, които те използват за пропаганда и влияние.Което по конституция е забранено .Гешев да не го забрави *** след кризата.
147
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колхозната из,,мет такава я върши и в родното си блатото що народ изтрепа
146
20
 
6
 
! Отговори
ссср преди 4 години
още ли тъгувате по тая 'незаменима' царска интелигенция бе хора още ли я идеализирате - ами и на мен ми е криво за всеки качествен човек загинал или убит в минали години ама такава е цялата човешка история пълна е с войни кръв убийства и различни държавни управления сега е важно да вървим напред и да намерим нови умни хора начело на тая държава а не да ровим в останките от света неделя - това е тъжен момент от българската история
145
18
 
36
 
! Отговори
Катя преди 4 години
Боже, спаси ни от този човек!
144
34
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Харесвам президента ни Радев,той е цвете в сравнение с Плевньо,който не го харесва,да се изнесе на палатака и да не го гледа!
143
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям *** е тоя
142
4
 
11
 
! Отговори
кратко и ясно преди 4 години
Пред тая България ссср капитулира в брест литовск
141
20
 
7
 
! Отговори
ане преди 4 години
абе комунистите откак избиха интелигенцията при света неделя само форумни глупандраци ли останахте в тая България бе поддръжници на пожарникаря мутра далавераджия тей ли не родиха нови умни хора по тая хубава земя хех то тъжно бе хора то жално бе !
140
4
 
6
 
! Отговори
Как да се боря преди 4 години
Срещу оръжие за масово поразяване в действие? Някой има ли идея как да се боря срещу такова? Или ще действа докато останем на един километър по един човек?!
139
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧебурашкаСлед ВСВ,американците поставят немските военнопленници в лагери в щатите,които се охраняват и са ги оставили да умрат от глад по същия начин,по който те са убивали с глад концлагеристите в нацистките концлагери.Имало е отмъщение,по същия начин е било и в България и други държави пострадали от фашизма.
138
8
 
6
 
! Отговори
абее преди 4 години
абе ка може всекви дивотии са ставали в историята на светъ и убийства е имало и ще има но ако приемем че комунистите са избили много интелигентни и важни хора при атентата Света Неделя факт да имало е атентат и много хора са загинали тъжно е ама след толкова училища и изградени от комунизма/социализма университети е малко тъжно да нямаме нова интелигенция сега е по-страшна демокрацията дето чалгазира мутризира хората и прокуди интелигенцията
137
3
 
6
 
! Отговори
Не е за Чебурашки преди 4 години
До Чебурашка: Историята е за всички но не трябва да се използва за спекулации. А такива примитивни "мислители" като теб дори и на Великден ги боде отзад да спекулират върху исторически факти, за които е писано много. Имало е и пакт Рибентроп-Мо**лотов, имало е и Мюнхенско съглашение, имало е "аншлюс" на Австрия, имало е "присъединяване" на Чехословакия, имало е обявяване на война от България на САЩ и Великобритания.Много история е имало. А ти вадиш на Великден едно от всичко това по опорна точка
136
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам страхотна идея за Бoko тиквата, вместо да затваря болниците и училищата в малките градове, да затвори полицейските участъци, а гражданите да се въоръжени. Без бездоmнитe непрофесионални kyчетa от МВР ще спестим пари за болници и училища, със сигурност БЕЗ МВР можем да живеем!!
135
2
 
4
 
! Отговори
реалист преди 4 години
четейки историята аз също страдам за избити интелигентни и качествени хора в миналото които са имали различни възгледи от силните на деня но това е живота и османците и фашистите са избивали инаквомислещи интелектуалци и царистите и всички силни власти са минали през трупове въпроса е какво са дали на по-голямата част от населението и на държавата .
134
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Остана му година на завалията ! Оставете го с неговите амбиции! След изборите ще попълни армията на Слави,Бареков,Сидеров,Манолова и Нинова!