Радев поздрави българите и призова да се борим с изпитанието на 2020 г.

Да се обединим срещу опасността, призова президентът
19 апр 2020 10:07,
255
Радев поздрави българите и призова да се борим с изпитанието на 2020 г.
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев поздрави българите по случай Великден.

"Възкресението, проправило път към вечността, е съхранената от мракобесие вяра и оцелялата в изпитания надежда", написа Радев във Facebook.

Той припомни, че на днешния празник се борим с изпитанието на коронавируса.

Днес сме призвани да надмогнем изпитанието на 2020г., да търсим най-верния път и съгласие за справяне с дългосрочните последици от кризата. Не с насаждане на чувство за вина, страх и разделение. А с осъзната отговорност и грижа за ближния, с обединени усилия срещу опасността и вяра в утрешния ден", написа президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев," Мълчанието е злато"!
132
7
 
1
 
! Отговори
хаха преди 4 години
и защо гледате все назад той комунизъма си отиде и Радев ще си иде ама не оставяйте комфорт на Бойче щот е малко съмнителен инак ми е все едно за Радев и Деса поетеса
131
3
 
7
 
! Отговори
Четете преди 4 години
"Днес сме призвани да надмогнем изпитанието на 2020г., да търсим най-верния път и съгласие за справяне с дългосрочните последици от кризата. Не с насаждане на чувство за вина, страх и разделение".На кого това не му харесва? Опорната точка ли му пречи на някого.
130
15
 
8
 
! Отговори
ссср преди 4 години
абе каква интелигенция са ти избили комунистите бе празноглавец кво идеализирате изостанала аграрна България по царско време вие глупави ли сте бе та комунизъма постави основи изгради училища университети даде нов живот на хиляди *** нареди България в списъка с индустриални държави с прилична икономика макар и социалистическа и си отиде да комунизма социализма си отиде заводите му и панелките му си останаха дар за вас бившите аграрни царски поданици и още тъгувате по некви интелигенции
129
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименОплачи се на държавите победителки САЩ,СССР,Англия,Франция и евреите за убитите фашисти и убийци след ВСВ в България.За мен те са били убийци и са получили това,което са залужавали след ВСВ.Дори в България са били най-малко убитите в сравнение с други пострадали държави от фашизма.
128
5
 
3
 
! Отговори
Не е за Чебурашки преди 4 години
До Чебурашка: Историята не е за Чебурашки. Не я чети като дявола евангелието. Това е дълга тема, писано е много по нея. А 9-ти май е влязъл в историята, това е била световна война с милиони жертви. В Русия е национален празник, но в много държави я отбелязват като историческа дата.А днес е Великден, не 9-ти май.
127
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пазете се от Лукавия Радев! Рогата...!
126
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига писа глупости за атентата бе ! Кой оправдаваш? Антихристите?
125
12
 
20
 
! Отговори
Избирател преди 4 години
Радев, стига с тези борби, 1944 отдавна мина. Явно мухлясалият ти речник толкова ти позволява.
124
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев пак си показа рогата!
123
9
 
4
 
! Отговори
премиер преди 4 години
кво става бе последните няколко години президентите нещо никак не ме кефят Плевньо беше отврат тоа *** нещо не ме кефи а Бойче не е нищо особенно ама хубоо лошо засега той е звездата
122
15
 
10
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 145: А по другото време редовно ли ги четеш? Жалки сте, гербаджии. По корумпирана и некадърна партия в България не е имало. Крепите се на един бивш полицай и охранител с пожарникарско образование.
121
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЩеревЩерев не пише лъжи,минали са сто години от това събитие и може да поискате английските архиви,ако ви ги дадат,за да видите кой е поръчал атентата в църквата "Света Неделя",нито са нито българи,нито са руснаци, но мисля,че добре са направили с този атентат,защото тези убийци на народа си, са залужавали смъртта си!
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А без нас българите щяха да са поганци до днес! Дадохме им писменост и култура!
119
5
 
13
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До АнонименБез руснаците нямаше да ви има единствено вас, русофилите, предатели от петата колона на Москва. И недей забравяй, че от 23 август 1939 до 22 юни 1941 година болшевишка Русия и нацистка Германия бяха съюзници и Русия снабдяваше Германия със стратегически суровини а вестниците възхваляваха силата на германското оръжие.
118
5
 
12
 
! Отговори
дада преди 4 години
повече залагах на Радев ! ...много от българите искаха да има коректив на Бочко който да е различен от злободневните дрънканици на Курнеля и компания а Радев си прецака шанса със твърде много приказки и тая Деса хич не му носи плюс д се беше развел с нея дразнеща ***
117
8
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Анонимен 143: Да остави хората да празнуват? И кой ти пречи да празнуваш? Но не се отказваш и да постваш нещо по гербаджийската опорна точка дори и на Великден.
116
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днеска е Великден,не девети май байно! И днес не ни интересуват учебниците по пропаганда и агитация в Русия!
115
7
 
3
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Hmlf: Комунист и вяра? За бат'си Бойко ли говориш? Ако е така, може и да си прав. Има хора, които казват, че бивш комунист и бивш н'егър няма. А и комунисти в България отдавна няма, освен в някои пенсионерски клубове.
114
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Партията му е БСП,а знака му е звезда,не кръст! За това нека да остави християните да празнуват днес!