ГЕРБ блокира заседанието на НС, няма да има отчет на Борисов

Какво повече щели да научат от това, което се говори всеки ден?
Обновена: 21 апр 2020 14:20 | 21 апр 2020 13:07, Камелия Цветанова
196

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Парламентарната група на ГЕРБ няма да участва в извънредното заседание от НС, свикано от председателя му Цвета Караянчева от ГЕРБ по настояване на БСП.

Това съобщи Менда Стоянова от управляващата партия.

Още по темата

С решението си на практика ГЕРБ блокира днешното заседание, защото без депутатите от най-голямата партия няма  кворум.

Според Стоянова причината да бъде свикано днешното заседание, на което премиерът Бойко Борисов трябваше да даде отчет какви мерки се предприемат по време на извънредното положение заради конронавируса, цели единствено БСП да си прави пиар.

„В НС се събират депутатите от 264 общини. За всяко заседание на парламента работят над 200 представители на администрацията на НС и не е добре ние да направим огнище на заразата в НС, което след това да се разнесе в цялата държава“, коментира тя.

Освен това по време на извънредното положение законотворците трябвало да се събират само за решения, които се отнасят до важни решения, отнасящи се до здравето и живота на хората.

„Днешното заседание няма такова значение, за да се събираме. Разбира се няма как от БСП и най-вече тяхната лидерка, да си правят медийните си изяви от трибуната на НС, но пък са поканени в медиите“, скочи Стоянова.

Тя се закани, че ГЕРБ няма служат на пиара на левицата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
16
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
До Анонимен Каква е разликата между ГЕРБ и БСП?Нима сега не се раздава на свои хора или ти си един от тях?
93
0
 
22
 
! Отговори
Българин преди 4 години
До мястото където е седял Милен Цветков линейка от Правителствена болница може да пристигне за около 20 секунди.Къде е била и полицията?
92
4
 
29
 
! Отговори
Таня преди 4 години
Не бива така! Все пак сме парламентарна република, а не Бойковска. Парламентарният контрол не е брифинг с *** и безобидни *** въпроси.Б.Б. освен всичко друго се оказа и страхлив.
91
3
 
30
 
! Отговори
Бубето преди 4 години
Щом не могат да работят - да се махат.
90
1
 
33
 
! Отговори
мак преди 4 години
Как мина почивката ви извън София, гербери? Добре ли прекарахте без да предадете или прихванете вируса? Много е удобно да се оправдавате със заразата, а в същото време да пускате самолети отвсякъде, а софиянци да щъкат по почивки. Смешници, какъв пиар ви гони. Явно вожда ви няма какво да каже, но като става дума за "инспекции", магистрали, ушити 5 маски, давани пари за еди кой си (все едно от джоба си ги вади), появява се през 5 минути по медиите. Гн.ус.
89
3
 
39
 
! Отговори
Ядосан гражданин преди 4 години
Как така няма да дава отчет? България е парламентарна република, щом народните представители искат отчет от правителството, то е длъжно да го даде. Откъде накъде Бойко Борисов ще разиграва цяла държава и ще прави каквото си поиска с живота и парите ни? СТИГА!!!!!
88
2
 
31
 
! Отговори
пожелание преди 4 години
Върхушата на шайката с време да си капарират килии с южно изложение !!
87
44
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако управляваха БСП, държавата щеше отдавна да е във фалит, парите раздадени на маргиналните групи.
86
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде да ви е честита Бойкова еднолична диктатура .Еднолично решава колко да краде и как да ви затваря и да ви запушва устата , а отчет йок.Ееехх българино, овце ли пасеш или всеки за себе си.Да бяхме народ вече щяхме да сме навън с камъни и сопи....
85
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е за як шут из от заде.
84
6
 
32
 
! Отговори
ОСТАВКА БЕ ТИКВУН преди 4 години
Махай се докато ти е здрава ТИКВАТА
83
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** айде дигай ни че не издържаме
82
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НАРКОМАНЧЕТО на ЛЪЧОЗащо да е в затвора??? Убиеца е син на олигарси от БСП и НДСВ. Убиеца, и майка му вече са в следствения затвор, синчето като фактическия убиец, а майка му като собственик на МПС-то, с което е извършено убийството. *** Позитански, не е вярно твърдението на онова професорче от БСП-БКП, че 80% от българите сме ***.и....
81
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герб знаят много добре, че ТОВА Е КРАЯТ ИМ !Притеснени са и това е разбираемо.
80
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова е голяма мръсотия, отврат.
79
5
 
31
 
! Отговори
Не знам преди 4 години
*** какво да каже г-н Борисов,като горкият и хал хабер си нямам,какво става.То момчето от Банкя е толко проостоо,че не е запомнил и какво трябва да лъже.Доллен,гнусеен,дебелл селянинн.
78
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо постоянно се всява страх в населението?
77
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се, за какво заседание на НС става дума???? Нали съгласно въведеното извънредно положение събирането на повече от двама, на дистанция 1.5-2 метра е забранено??? Нали НС работи дистанционно??? И, реално освен да си разменян обиди и г-жа Лъжа да изсипе поредните си лъжи, какво правят на т.н. парламентарен контрол??? И, това ли е най-важно в момента??? На всички, които им липват лъжите на Импексовата крадла-предлагам да гледат БСТВ, или да четат Дума.... Нас, нормалните българи не ни вълнува.
76
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цирка продължава,уж пък БСП ,се възползвали ,,всички там са заедно,защо еде герб не искат,но другите 145 къде са ? Играятни всички
75
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно така на, кого му се гледа фейса на Корнелия Приватизаторска?!