Ген. Румен Ралчев: Снимките са заплаха за Борисов

Възможно е да са дело на съпартиец
Обновена: 19 юни 2020 09:57 | 19 юни 2020 09:57,
171

След записа и публикуваните снимки, за които се предполага, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов, се появиха много сериозни въпроси. Застрашена ли е сигурността на министър-председателя и кой е виновен за компроматите? Бившият служител на НСО и Велик приор на Ордена на Рицарите тамплиери - ген.-майор Румен Ралчев, каза за "България сутрин", че фотографиите са заплаха за сигурността на Борисов.
Още по темата

"Разделението в една резиденция на помещенията, включително и на министър-председател, е свързано основно с три сектора. Сектор за обслужващия персонал, сектор, в който министър-председателят посреща гости, и личното пространство - секторът, в който той си почива. Въпрос на личен избор от страна на министър-председателя е кой може да влиза в този сектор. Най-вероятно от охраната би могъл да бъде само началникът. В тази група може да се включи, но не като последна инстанция, камериерка, която чисти, и хора, които той допусне там", обясни той за Bulgaria ON AIR.

По думите на ген.-майор Ралчев може да става въпрос за папарашка снимка, която "негов познат, съпартиец, близък е направил".

Той отбеляза, че по време на пандемията "престрелките" между Министерския съвет и президентството са затихнали.

"Напрежението, свързано с преминаването през тази криза, вече се отразява и отпушва нова агресивност в техните взаимоотношения", посочи гостът в студиото.

"Това дали спи с пистолет или не - една романтика от Джеймс Бонд. Трябва един много обстоен анализ на случката и да се види къде е тази пробойна", посочи още ген. Ралчев относно публикуваните снимки на Борисов.

"С оглед на неговия нрав, той неглижира някои от правилата, на които е задължен да се подчинява. Примерно, няма право сам да се вози", добави бившият служител на НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
11
 
4
 
! Отговори
9194 преди 3 години
Правилен ход на Борисов - пълно игнориране на такива компромати. Те и на Каракачанов му "монтираха" жълта Била торбичка.
50
7
 
2
 
! Отговори
До 48 QAnon преди 3 години
"exif мета данните с датите и годините на фейк снимките са красноречиви"И що са красноречиви, ти кво разбра от тях??
49
1
 
26
 
! Отговори
отговор преди 3 години
до 47...Тоя Биков дето го споменават е Тома Биков,по жена Волов.Изключително противен и глуповат тип.Навремето плюеше по Бойко,а впоследствие му стана първа прислуга заедно с останалите противняци като Антон Тодоров(Тоню Трудовака или Шайкаджията),Георги Харизанов(Жоро Тръбата),Спас Гърневси(Пацо Гърнето) и др.Когато Баце се усере,тяхната задача е да почистят пейзажа и да оберат срама.
48
1
 
22
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
"Кой е този Биков, когото някой споменава два пъти в коментарите тук?"Една чиста и неопетнена личност, която през 2012-та наричаше Борисов "Карикатура на диктатор" а сега е първи гербаджия и специалист-разкривател на Дийп Фейкове.
47
1
 
7
 
! Отговори
А бе наивници преди 3 години
Не ви ли е ясно какво става?Две различни фракции на някогашната БКП се топят взаимно.Зорът е кой да докопа властта на следващите избори. Едните дори искат, ако е възможно, да предизвикат предсрочни такива.Зорът е дали едните ще ви доят или другите? Няма смисъл да се пените, освен ако не сте на хранилка при едните или при другите. За редовия български гражданин нищо няма да се промени и след изборите, независимо кой ще ги спечели.
46
2
 
4
 
! Отговори
Ненчо Балабанов преди 3 години
Нямам нищо общо със снимките- за другото не отричам!
45
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Тиквата ако не е на записа не иска разследване и да се установи фалшификатора за да го тикнат в затвора? Защо? Много просто- щото на записа е самият Тиквата!
44
5
 
2
 
! Отговори
QAnon преди 3 години
exif мета данните с датите и годините на фейк снимките са красноречиви. времето е притискало техния "редактор" и е изпуснал тази подробност за прикриване.
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е този Биков, когото някой споменава два пъти в коментарите тук?
42
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зайчарника на Радев иска да повярваме, че Деси държи заплатата на Радев в жапката на НСО автомобила и ги пази с пистолет,....докато си прави селфи с Тръмп !
41
2
 
4
 
! Отговори
Афера преди 3 години
Ако бяха умни от афера, преди да публикуват снимките и записа, трябваше първо да направят независимата експертиза във Франция.И тогава лека пързалка, оставят го да се обясняват ББ и ГЕРБ, и после афера отвръща с факти и доказателства, експертиза и тогава няма мърдане и оправдания.Така се правят тези работи.
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакайте да се разберем! Ако е фалшиво всикото това с аудио записа и снимките, защо не се направи разследване за да се установи фалшификаторът, както предложи Президента?Щото Тиквата знае, че всичко е истинско и затова не иска разследване!Толкова е просто и ясно, че няма накъде повече!
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да си гербаджийски тролер има едно единствено и достатъчно условие.Да си по-гламав от вожда.За това поредно извънземно усиране на Светиня му,пак са виновни Радев,Нинова,Путин.Пустите ми бокови ***.Все тия гадове ги цапат.А пустият му дрон как така незабелязано се е вмъкнал в спалнята на Баце докато хърка,отворил чекмеджето и турил няколко милиона евра и няколко кюлчета чисто злато.Честно казано и аз искам някой да ми изпрати в спалнята подобно хвърчило.Даже не шкафче,гардероб отварям.
38
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше фейк аудио записа, Борисов нямаше да изглежда така завчера на пресконференцията и да води 40 човека свита да го подкрепят.Толкова осрааан не съм го виждал НИКОГА- от толкова притеснение плямпаше такива глупости ( Като например че Радев можел да му пусне взрив с дрона), че накрая прегърна Караянчева и я целуна.Тотално осиранЬеее!
37
3
 
17
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Време е Тиквоний да сдава и при Бай Ставри.
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 33И аудио записа е "фотошоп" !
35
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези пари в чекмеджето му не са снимани в един ден. Единият път в шкафчето му има 3-4 пачки от по 500 евро банкноти, а на друга снимка има поне 30 пачки пак от по 500 евро. Това говори, че Тиквата не еднократно е ползвал чекмеджето си за личен "сейф" за милиони евро.
34
1
 
22
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Ген. Ралчев, Борисов и хунтата са заплаха за България.
33
4
 
4
 
! Отговори
Автентичен глас преди 3 години
Този генерал-тамплиер съвсем спокойно може да докара пиянските интонации на премиера, при това доста по-успешно от набедения Ненчо. Означава ли, че записът е негово дело? Като бивш висш служител на НСО той има възможността, мотивите и средствата да пласира такъв запис.
32
0
 
17
 
! Отговори
Нямам вяра преди 3 години
Нали са постъпили в афера, афера да сигнализират Кьовеши, или да се обърнат към Божков, той ще им плати независимата експертиза във Франция.После излизат с експертизата и искат публично извинение, ако записите са халшиви и разкриване на източника.Ако записите са истински - публикуване на експертизата и искане за съд при Кьовеши.В БГ нищо няма да установят, така изчезнаха материалите с Ало Ваньо, отверки дискове и т.н., и бяха наградени извършителите.