Ген. Румен Ралчев: Снимките са заплаха за Борисов

Възможно е да са дело на съпартиец
Обновена: 19 юни 2020 09:57 | 19 юни 2020 09:57,
171

След записа и публикуваните снимки, за които се предполага, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов, се появиха много сериозни въпроси. Застрашена ли е сигурността на министър-председателя и кой е виновен за компроматите? Бившият служител на НСО и Велик приор на Ордена на Рицарите тамплиери - ген.-майор Румен Ралчев, каза за "България сутрин", че фотографиите са заплаха за сигурността на Борисов.
Още по темата

"Разделението в една резиденция на помещенията, включително и на министър-председател, е свързано основно с три сектора. Сектор за обслужващия персонал, сектор, в който министър-председателят посреща гости, и личното пространство - секторът, в който той си почива. Въпрос на личен избор от страна на министър-председателя е кой може да влиза в този сектор. Най-вероятно от охраната би могъл да бъде само началникът. В тази група може да се включи, но не като последна инстанция, камериерка, която чисти, и хора, които той допусне там", обясни той за Bulgaria ON AIR.

По думите на ген.-майор Ралчев може да става въпрос за папарашка снимка, която "негов познат, съпартиец, близък е направил".

Той отбеляза, че по време на пандемията "престрелките" между Министерския съвет и президентството са затихнали.

"Напрежението, свързано с преминаването през тази криза, вече се отразява и отпушва нова агресивност в техните взаимоотношения", посочи гостът в студиото.

"Това дали спи с пистолет или не - една романтика от Джеймс Бонд. Трябва един много обстоен анализ на случката и да се види къде е тази пробойна", посочи още ген. Ралчев относно публикуваните снимки на Борисов.

"С оглед на неговия нрав, той неглижира някои от правилата, на които е задължен да се подчинява. Примерно, няма право сам да се вози", добави бившият служител на НСО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
2
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Умните хора, считаме темата з а снимките за приключила. Не раздувайте повече
70
1
 
12
 
! Отговори
До 72 преди 3 години
"Стига с тези снимки и измислени записи"Добре Севде, преставаме. Как е къщата в Бистрица, върна ли заема на банката?
69
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни занимавайте повече с тези снимки. Темата е изчерпана. Пишете за ковида, светски новини, черноморски курорти. Замазвайте там
68
14
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Стига с тези снимки и измислени записи. Даржавата се тресе от коронавируса, благодарение на Борисов даваме минимални жертви. Не ни занимавайте с тези компромати. Няма алтернатива управлението. Рейтинга показва.
67
0
 
12
 
! Отговори
СММ преди 3 години
Отново се размиват нещата. НЕ е важно кой го е снимал, а какво има на снимките. И кога най-после някой "компетентен орган" ще се заеме със записите, снимките и други такива с този ***.
66
3
 
5
 
! Отговори
Лионел Меси преди 3 години
до 64 А ти що не покажеш една къща в Барселона в която живее една 30 годишна "мис Бикини" за 3 милиона ЕВРО- подарък от Тиквата?
65
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен снимките са дело на симитлийски кмет. Сигурно има и такива 18+ ама ще се публикуват само в малките часове на денонощието
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Екстра снимки оригинал истински.Най силното доказателство че са истински е че никаде се не вижда нито една книжка за четене ,а следващото са блясъка на златото и пачките.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 47 К'во не отричаш бе, Ненчо Балабанов? Слави Трифонов още в събота ти е звъннал по телефона да те пита ти ли си на този запис и ти си казал" Е, разбира се, че не съм аз" след което те покани да гостуваш в предаването му. ))))
62
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЪД ЗА ЛОЙКО! МЕЖДУНАРОДЕН СЪД! ЩОТО НАШИТЕ СА КУПЕНИ ДО ЕДИН!!!
61
4
 
4
 
! Отговори
До 62 преди 3 години
"Ти си пропуснал и когато Радев е бил главнокомандващ ВВС'то...помниш го само като шофьор на парашут !"Я покажи снимки на къщата за 1 милион лева на пиарката на Радев и да продължим разговора по същество.
60
2
 
9
 
! Отговори
Цецо шестака преди 3 години
Тия снимки и запис изглежда са дело на вътрешен човек. единствения който бе дооооста вътрешен ( и като министър с нужния СРС ресурс) бе Цветан Цветанов.очевидно Борисов отлично е разпознал отправеното послание и неговия автор и затова не иска да се шуми повече по темата, че кой знае още какво може да се появи в публичното пространство.
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 58Ти си пропуснал и когато Радев е бил главнокомандващ ВВС'то...помниш го само като шофьор на парашут !
58
4
 
7
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
"Всеки средно интелигентен , трезвомислещ човек с обективна преценка , трудно би се повлиял от посланието на материа с подобно долно качество."МатериА се пише "МАТЕРИЯ"! Абе вие в централата на ГЕРБ всички ли сте неграмотни като Горанов бе?!?!?
57
5
 
8
 
! Отговори
До 56 преди 3 години
"А Радев защо игнорира да даде обяснение за шуробаджанащината в армията по негово време ?"Радев кога беше министър на отбраната, че съм го пропуснал тоя момент??
56
12
 
7
 
! Отговори
апо преди 3 години
Фабрикуването и разпространението на компромати е запазена марка на болшевиките , за 30 години видяхме и чухме стотици подобни.Ползата от тази по_мия е незначителна. Всеки средно интелигентен , трезвомислещ човек с обективна преценка , трудно би се повлиял от посланието на материа с подобно долно качество.Доказано е , че подобни акции не носят полза и на авторите си.Това , което остава са петната и вонята върху лицето на България пред света.
55
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 54А Радев защо игнорира да даде обяснение за шуробаджанащината в армията по негово време ?
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 55Защото Черното Суши се оплака,а от Бочката никой не смее или пък му се радват и после по три месеца не се къпят или мият,там където ги е целунал!Все пак три Папи са го галИли по гравето!
53
4
 
16
 
! Отговори
До 54 преди 3 години
"Правилен ход на Борисов - пълно игнориране на такива компромати."Те нека да излязат още, пък той нека си ги игнорира. С нетърпение очакваме какво ще видим следващата седмица, а вие се стягайте за следващата извънаредна пресконференция ))))
52
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо американците наказаха Кубрат Пулев за една целувка, а Бойко целува наред и никой не му търси отговорност.