БСП атакува властта с вот на недоверие следващата седмица

Поводът е несправянето с корупцията
80
БСП атакува властта с вот на недоверие следващата седмица
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Несправянето с борбата с корупцията стана повод за поредния вот на недоверие, който ще внесе левицата. Червената шефка Корнелия Нинова съобщи, че БСП ще внесе вота на недоверие следващата седмица.

Още по темата

„Внасяме другата седмица вот на недоверие за корупция - оставката и падането на кабинета е гаранция за просперитета на България и перспективата пред народа“, отсече тя в декларация от парламентарната трибуна.

Според нея България ще започне да се възстановява и българите ще живеят по-добре, „когато моделът на превзетата олигархично-паралелна държава, олицетворявана от Бойко Борисов, си отиде“.

"Днес внасяме предложението за анкетна комисия, която да установи фактите за закупуването на акции в ПИБ на занижени цени. Защо, кога, кой и как реши това. До дни внасяме предложението за парламентарна комисия за липсващите 700 млн. лв. от хазната вследствие на лобизъм, задкулисие и скрити договорки в хазната", каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП и ГЕРБ са двете уродливи деца на перверзната майка БКП и садистичния баща ДС.
10
2
 
21
 
! Отговори
Митев преди 3 години
Пак ли?! Добре де, не им ли омръзна едни и същи номера? Изтъркани, жалки напъни на нищоправене!!!
9
5
 
18
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Атака, атака Курнелата в атака...Не им ли омръзнаха тези вотове? Нямат алтертива, а и с подобна политика, власт се не взима. ГЕРБ за това са силни, защото политиката им е обединяваща и градивна. И множество се при познава в нейните добродетели и морални ценности. БСП не предлага нищо друго освен гейт-ове и компромати, начело с Румен Бобоков Фатмаков и големооката ***.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а 8-те милиона дългове кой ще ги плаща гуспужа?
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния напън вече е настал...
6
3
 
18
 
! Отговори
asd преди 3 години
Не помня по времетео на Станишев и Орешарски да са си внесли сами на себе си вот на недоверие, а всички еврофондове ни бяха спрени, заради корупция.
5
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Торловете на хранилка при корумпетата се разкрякаха в защита на благодетеля си. Пример как граждани се превръщат в крепостници.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази опозиция дето си вземаше бонуси и субсидии и си вдигаше сама заплатите те ли ще искат вот на недоверие. Тези няма как да са опозиция на никой.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените кхмери затъват още повече! Трътлестата "приватизаторка" отново ще духа супата! Да обясни първо, защо тяхното червено преЦедентче-нищоправец се е забъркал в сделки на търговия с влияние и участва в скандално покриване на сделки на бизнесмени от афери с ***!
2
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 3 години
шматка
1
4
 
16
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Червените кхмери са озверели от глад и правят пореден опит да свалят властта и те да разпределят държавната баница.