Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет

Премиерът сподели, че предупредил Путин за шпионите, но той продължил
24 сеп 2020 11:55, Нели Христова
200
Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет
Снимка: БГНЕС

Светът влиза във втора вълна от коронавируса. В България така направихме с мерките, че не можете да усетите пандемията. С мерките 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%. Това заяви премиерът Бойко Борисов докато инспектираше строежа на автомагистрала "Хемус".

Той отхвърли възможността за увеличение при толтаксите и коментира скандала с руските шпиони, които бяха заловени от прокуратурата на българска територия.

"Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация", заяви Борисов.

"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат", категоричен бе премиерът.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята, когато ме нямаше. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?", каза той по адрес на Румен Радев.

"Единствените указания, които сме дали, са да се пазят хората", обясни той по повод нарежданията към полицаите, охраняващи протестите.

"Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза Борисов.

 

 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
10
 
5
 
! Отговори
До 37 преди 3 години
Само дето Тато не си е давал оставката и като го събориха и гледаше като попарен. Бойко 2 пъти си дава оставката и бие на всички избори където участват и други партии, не само една като при Тато.
34
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото повече остарява, толкова повече заприличва на Тато - като две капки вода са! И не само на външен вид!
33
14
 
11
 
! Отговори
хахахахаха преди 3 години
Ама не се ли разбра? Всъщност шкафчетата са на Радев - там в Бояна мебелировката е еднаква и няма доказателство, че сниманите са на Борисов :) А от друга страна изказването на Разединителя звучи като "Напълнете ми и на мен едно шкафче" хахахахахаха Ама много е ... офицер този Смрадев
32
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24"Тамън неговите хора няма да броят бюлетините да видим къв ще е резултата."Предния път когато имаше такава ситуация пак ли "негови хора броиха бюлетините"?За един прЕател питам.
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ба, бил предупредил Путин. Това и да го вида нема да го повервам.
30
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех да падне Бойко и да ни дойде някой да ни оправи да ни дигне доходите и да караме само джипове джиели 4матик купе!
29
4
 
6
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 26Празни приказки - на пазара! Говори с аргументи и факти или може би ти съдиш по себе си и по тези които познаваш - БСП, вероятно, доколкото мозъкът ти явно работи на тяхна вълна...
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В подмандатната територия управителят се назначава от "началниците" и не може да подава оставка когато си реши.
27
2
 
8
 
! Отговори
Ми то преди 3 години
За да си добър политик е точно това да вървиш по ръба на бръснач на интересите на Великите сили в полза на Родината! Ама на кУмуне акъл... Щом не си с Русия си предател...!
26
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Президентът може да назначи само служебен кабинет и то след отказ за съставяне на кабинет от различните партии, участващи в парламента!
25
11
 
18
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До пак неподготвенИ каква беше тази политическа програма на Радев, моля? Да призовава към връщане на държавата му, да престъпва Конституцията от всякъде? Излъга ни Радев! Излъга целия ни народ и най-вече с факта, че на изборите остави БСП в сянка, представи се за кандидат на целия народ, знаещ какво прави..Какво се оказа - рдно БСПарско ***, което дори не знае задълженията си и което е толкова страхливо, че дори ареста на неговите съветници го изправи на нокти. А може би има нещо повече там
24
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
при баце говоренето не е функция на мисленето , докато говори мисли в евро и злато....ако не беше смешен щеше да си жалък г- борисOFF........
23
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До нйине бе то тези 5 милиарда са изхарчени още преди да са изтеглени като заем!а иначе сега товарищ путин в момента си няма друга работа та с бойко борисов се занимава и "руските шпиони" дет се въртят в главата му!
22
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подава си оставката и президента назначава експертен кабинет .Така беше и преди защо сега да е различно ??? Тамън неговите хора няма да броят бюлетините да видим къв ще е резултата.
21
17
 
13
 
! Отговори
CIA преди 3 години
Русия шпионирала БГ ..Майтап бе Тикво !!! Теб най-много те устройва служебна килия с южен изложение , при бай Курти .... Щом заговори за кабинети , работата му е " изуй *** " ..
20
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая тиква като приказва дали се че чува какво говори
19
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-1, не е ли същото,ако тиквата го назначи.
18
1
 
18
 
! Отговори
Tangra преди 3 години
Бате Бойко ще иде жертвено агне и то от неговите приятели от ЕНП. Просто гледайте мача. Както се е огъзил и на руснаците и на американците.А срещу един морален човек, няма какво да направи освен да пробва да го омърля.
17
9
 
19
 
! Отговори
1 преди 3 години
другари гербери,вашия вожд откри топлата вода,президента го е "сготвил",сигурно и той му е пълнил чекмеджетата,сега го слушах по БТВ то.
16
4
 
22
 
! Отговори
пак неподготвен преди 3 години
Решение 25/21.12.1995г. на КС.Президентът според Конституцията не е деполитизиран държавен орган. Той участва в президентските избори със своя политическа програма.Държавният глава има политически функции и има право на политически изявления. Това негово право е закрепено и в Конституцията - чл.98, т.2 му дава право да отправя обръщения към народа и Народното събрание. Националното единство не означава политическо единомислие.И т. н.