Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет

Премиерът сподели, че предупредил Путин за шпионите, но той продължил
24 сеп 2020 11:55, Нели Христова
200
Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет
Снимка: БГНЕС

Светът влиза във втора вълна от коронавируса. В България така направихме с мерките, че не можете да усетите пандемията. С мерките 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%. Това заяви премиерът Бойко Борисов докато инспектираше строежа на автомагистрала "Хемус".

Той отхвърли възможността за увеличение при толтаксите и коментира скандала с руските шпиони, които бяха заловени от прокуратурата на българска територия.

"Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация", заяви Борисов.

"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат", категоричен бе премиерът.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята, когато ме нямаше. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?", каза той по адрес на Румен Радев.

"Единствените указания, които сме дали, са да се пазят хората", обясни той по повод нарежданията към полицаите, охраняващи протестите.

"Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза Борисов.

 

 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"президентът" ти нищо не е извоювал освен тр*ипер от Деса.В Росенец точно той изпрати НСО срещу хората.НСО е на негово подчинение
54
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е няма как Бойко да не е субект и след 2021.Просто е добър човек!Тоеа толкова липсва в Бг ,че сравнен с останалите той си е цвете!
53
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията."Тоест признаваш, че кабинетът ти е съставен от некадърници и аматьори. Не че не го знаехме, но друго си е когато идва от източника.
52
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споко то и тато навремето неговите хора го устроиха това го чака и тулупа ще гледа с невярващ поглед, че вече е никой.
51
4
 
10
 
! Отговори
Муxль0Бойко преди 3 години
. Ако действително имаше запис на Радев на секундата би наредил на бухалките си НОВА ТВ, БЛИЦ и ПИК да го разпространят .На това му се вика - блъфиране. Оказа се слаб играч. То и затова след толкова години нищоправене кукловодите му го сменят.
50
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя път защо го нямаше автобуса с дежурните клакьори на крадеца?
49
5
 
5
 
! Отговори
do Diana21 преди 3 години
Нито си Диана, нито си на 21, нито си 21 набор. Поредният неграмотем Герб ***. ***, *** та дрънка.Поне опорките спазвай, ще звучиш по-добре. ТГК
48
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са се разработили герберските *** тук. Нали Боко изтегли много заеми, има и за техните заплати.
47
3
 
1
 
! Отговори
бюлетините преди 3 години
До Анонимен няма никакво значение кои и как брои бюлетините. 500 хил. в кърпа вързани, въпреки че никой не знае точния брой на всичките държавни и общински служители на които им вдигнаха заплатите с 30%. Системата не ни убива, ТЯ ни осъжда на вечно робство и несправедливост.
46
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леко бре, леко с напъванията че ще пометнете бе ***. Кой ви пита какво мислите!? Продължете с порното в нета и с еднополовата любов. За друго не ставате:)))))))))
45
3
 
7
 
! Отговори
свидетел преди 3 години
Народът отново освирка фигуранта с ушите.Този път в Граф Игнатиево и той отново избяга като плъх ,да се крие по дупките Жалък страхливец
44
4
 
2
 
! Отговори
Брей! преди 3 години
Тоя кво ми ходи, все едно е 100 кила? Кво ходи на педесетолевки?
43
9
 
5
 
! Отговори
ПелДиПай преди 3 години
ОСТАВКА!
42
10
 
7
 
! Отговори
SP преди 3 години
Интересно кой те пита ТЕБ какво те устройва! Въпросът е да устройва народа в тази окрадена и разфасована държава!
41
11
 
11
 
! Отговори
тиквеник преди 3 години
Не се обяснявай, а подавай ОСТАВКА !
40
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко отново създаде работа за т'ролчетата, които вече изнемогват, какви глупости да напишат срещу него...
39
0
 
1
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 30Ако Партията се саморазпусне, членовете й в Парламента стават независими депутати до края на мандата, правейки ги независими от решенията "от горе" и приемливи с променената си позиция - не че не могат да продължат с простотиите си, но сянката на грешките на БСП повече няма да лежи над тях, а може би и те ще си вземат някакви поуки - вече всеки ще поеме собствена отговорност за себе си, което променя много неща,а и дори нищо да не промени - може да се изтърпят до края на мандата
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо герб промениха закона за хазарта за да има лафки за Доган Пеевски и Божков ? А защо боко не отиде при хората когато хората и президента ни отвоюваха заедно залива росенец отново за нас от окупаторите ? Защо тиквата не беше там ,а президента беше ? Макар че медиите не го даваха ? Защото герб е дпс ;) Гладуваш ааа гласуваш за герб Доган получава нов голяам сарай + залив от боко .Да не говорим за ТЕЦ овете и резервите и булгартабаците .герб е дпс
37
5
 
7
 
! Отговори
МУТРИ ВЪН! преди 3 години
ОСТАВКА !
36
0
 
6
 
! Отговори
тъжно преди 3 години
Вече и по света службите не са същите... :( Преди, за толкова издънки досега да го бяха думнали агента Радев, я руснаци, я Грипеновци, я Божковци, а сега - нищо :( Упадък.