Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет

Премиерът сподели, че предупредил Путин за шпионите, но той продължил
24 сеп 2020 11:55, Нели Христова
200
Борисов: Мен най-много ме устройва експертен кабинет
Снимка: БГНЕС

Светът влиза във втора вълна от коронавируса. В България така направихме с мерките, че не можете да усетите пандемията. С мерките 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%. Това заяви премиерът Бойко Борисов докато инспектираше строежа на автомагистрала "Хемус".

Той отхвърли възможността за увеличение при толтаксите и коментира скандала с руските шпиони, които бяха заловени от прокуратурата на българска територия.

"Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща и всеки, който се опитва да шпионства, по надлежния ред, който е добре описан, ще бъде отпратен. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация", заяви Борисов.

"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат", категоричен бе премиерът.

"Президентът вече също е политически играч. Той не е безпристрастен и това го прави субект. Грешката им беше, че пуснаха клипа със спалнята, когато ме нямаше. Най-близкото му обкръжение го свърши. А неговите записи? Като говорим за едните записи, да говорим и за другите, но смисъл има ли?", каза той по адрес на Румен Радев.

"Единствените указания, които сме дали, са да се пазят хората", обясни той по повод нарежданията към полицаите, охраняващи протестите.

"Засега правителството остава в този формат. Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза Борисов.

 

 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Четвъртък, 24 септември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ви е лесно на позитанците, само трябва да плюете като хиени щото ако кажете кой подкрепяте ще ви се смеят от сърце хахахахх Ама само с плюене не става другари, за това бате Бойко ви бъхти на всички избори като празни чували хахах
14
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко усети дебелия......
13
4
 
17
 
! Отговори
нйи преди 3 години
Много Ви е евтин хумора. Парите свършиха и работата свърши,която имахте за вършене.Много сте пъргави .За една седмица намерихте мястото на 5 милиарда.Браво.Нямате грешка .
12
3
 
6
 
! Отговори
Vako преди 3 години
до 9И аз имам кинти ама тоз не го Ща.....
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Споразумя се с тия дето пускаха компроматите, държат го за тенис топките, той секи ден бълва и гаври народа!
10
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА!
9
13
 
4
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Абе алчен Бойко дай власта на други че и те да забогатеят малко.така ще се увеличи броя на богатите в Бг.не само ти да (ГЕРБИШ) ГРЕБЕШ де.Баланс на интереси бре.
8
2
 
14
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
Нищо добро не може да се направи с некадърници, смятащи се за много велики и изпълнени с огромни претенции - падне ли нещо в техните ръце се превръща в нищо...Тези хора трябва да си отидат от политиката! Когато един некадърен работник прави само проблеми, той бива уволнен. По същия начин трябва да "уволним" тези самозабравили се "гении"...Всякакво по-нататъшно толериране само подхранва техния егоцентризъм и определено прави ситуацията с тях в политическото ни пространство още по-тежка...
7
19
 
6
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Аз си имам кинти, не ми трябва да ходя на протести да хвърлям павета и да плюя Бойко за 50 лв като вас.
6
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой народ? Шепата заблудени кукли на Божков и фигуранта? Или психодесните дето вярват че Да България ще спечели изборите, както вярваха през 2013та че Раданчо ще ги спечели а дойдоха БСП и ДПС?
5
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"дето не можете да намерите някой по добър от него вече 10 години"Ти пък като прибра 50 кинта за да не се налага да мислиш и търсиш си пък най -умен.
4
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди месеци опашки от безработни имаше в бюрата по труда
3
9
 
27
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Платения писач на ГЕРБ, който използва думата "фигурант" по 2 пъти на коментар пак се разписа. Нямат ли от ГЕРБ повече пари, за да наемат някой, който има по-богат речник от 100 думи?
2
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко може да се направи в името на България, но когато има диалог", каза БорисовТи някого от протеста покани ли на диалог бе Магистралко?
1
8
 
25
 
! Отговори
апостроф преди 3 години
А, бг народът най - много го устройва да влезеш в затвора....тиквоний първи.