Цветан Цветанов официално учредява партията си

Вече има стотици заявления за членство
27 сеп 2020 10:54, Петя Славова
104
Цветан Цветанов официално учредява партията си
Снимка: БГНЕС

 Цветан Цветанов учредява официално партията си "Републиканци за България".

Събитието е с начален час - 13часа, предава БНТ. Вече има стотици заявления за членство в новата партия, съобщи самият Цветанов. Основна част от тях са бивш членове на ГЕРБ, кметове, областни координатори и депутати.

Формацията на бившия втори в ГЕРБ е позиционирана в център-дясно и има амбицията да бъде представена в следващото Народно събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пускай те му още мотетки в канчето. С тях може да избяга и в Мексико.
43
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много членове на БСП се ориентираха към новата партия"Републиканци за България"
42
5
 
12
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Не може Веселин Маринов да има за приятел лош човек! Дълги години Цецов добросъвестно изграждаше Герб, пребори отвличанията и обираше негативите, а хайлазина Борисовобираше овациите! Късно ги остави! Без него затънаха в лъйна и оцеляват само благодарение на коалиционните си слугини и опростачения български народ!
41
3
 
9
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Добър ден НаивнициБойковисти и Радевисти.Дерзайте
40
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаквано тъжно съществуване. На гледахме се на необикновени зрелища в съдена система, полиция, училища, болници и т. н. Как с доходи от една средна заплата, можеш да си позволиш всичко. Спокойно, това е поредния грабеж.
39
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоЩЕ УСПЕЕ
38
6
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
За Цецо биха гласували и ще гласуват много дясно ориентирани граждани ... Дори и да не успее да влезне в следващият праламент, ще го направи в по-следващият ... Във всеки случай ще има повече електорална маса, от тази крепяща се на платформата на Мая Костинбродска или на тези от катуна на бабикяновците и хаджигенчовците ... !!
37
3
 
8
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Давай Цецо , Борисов се надява на тебе и на Слави и Иво Сиромахов, че другите МУ патерици ще се счупят!
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кметовете от ГЕРБ вече са си поръчали портрет на Цветанов който да закачат на стената в кабинетите им.
35
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 36Точно ченгеджийски номера. Ще го играят доброто и лошото ченге с братиньото Борисов.
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко Алеко 33апартаментите на Цветанов не са закупени по пазарни цени и там е проблемът То е ясно, че документално са наред нещата при него
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виждам как обикновените фенове на ГЕРБ биха гласували за Цветанов . Може би ще вземе гласове от СДС , Москов , Христо Иванов и от други подобни на тях формации
32
2
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Shark ... В затвора трябва да отидат едни приватизатори, дето за жълти стотинки и компенсаторки приватизираха цели външнотърговски предприятия ... "Апартаментите" на Цецо са декларирани в данъчни декларации и закупени на пазарни цени ... В затвора трябва да отидат е едни офошорни елементи, дето след фалита на КТБ се оказаха с офшорни сметки на Вирджините ... !!!
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да си представя в коя друга държава може да се учреди клиентелиска партия при положение, че в миналия четвъртък Джема Грозданова призна, че Цецо апартамента и е помогнал да си реши проблем с незаконно строителство за което е подавала 4 години сигнали до компетентните институции. Сега с новата партия ще се борят точно срещу това. Вместо да ги вкарат в затвора те правят партия. О клета България!!!!!!!!!!!!!
30
4
 
19
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Вместо да е в затвора партия прави.
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отстранете директорите на училища, кметове, болници, които са назначени от последните 12 години, за да спасите и малкото което е останало в България.
28
2
 
12
 
! Отговори
"ей така се пра преди 3 години
Когато те изгонят от някъде, правиш си нова партия, намираш си балъц***и, кооито да те финансират и пак си крадеш на спокойствие. Но за да се направиш на много "променен" започваш да хулиш тези,които са те хранили преди това, за да покажеш, че си друг човек.Който веднъж е бръкнал в кацата с мед не се отказва лесно. А народът е казал, че "Вълкът козината си мени, но нрава- не." Колкото и нови партии да има, уж нови лица, всички са си старите мут***ри с нови имена за заблуда на хората,уж "променени".
27
2
 
4
 
! Отговори
коко преди 3 години
очаквайте цените за жилища да скочат,има милиарди евро пари за усвояване и придобиване на апартаменти
26
2
 
13
 
! Отговори
национал анархист преди 3 години
На какво разчита тоя тупань?Чуя ли за "център-дясно" вече знам,че е поредната червена партия!Интересно ми е кой ще гласува за тоя!?
25
2
 
12
 
! Отговори
Странно преди 3 години
Откакто Цветанов започна да плюе по Борисов, вече не ни занимава независимата журналистика с неговите апартаменти ! Вече не е Цецо физкултурника нито Цецо апартамента ...?....