Цветан Цветанов официално учредява партията си

Вече има стотици заявления за членство
27 сеп 2020 10:54, Петя Славова
104
Цветан Цветанов официално учредява партията си
Снимка: БГНЕС

 Цветан Цветанов учредява официално партията си "Републиканци за България".

Събитието е с начален час - 13часа, предава БНТ. Вече има стотици заявления за членство в новата партия, съобщи самият Цветанов. Основна част от тях са бивш членове на ГЕРБ, кметове, областни координатори и депутати.

Формацията на бившия втори в ГЕРБ е позиционирана в център-дясно и има амбицията да бъде представена в следващото Народно събрание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
5
 
! Отговори
иеи преди 3 години
И със стотици ще си останете на изборите....съмнявам се и хиляда гласа да хванете. Единственото, което ефективно правите в момента с тази партия е репутационен проблем на ГЕРБ.....
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наглосттат няма граници. Неналапа се с апартаменти ...
22
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩОМ КОМУНИСТИТЕ РЕВАТ, ЗНАЧИ ЦВЕТАНОВ Е НА ПРАВ ПЪТ.
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ли милиционер?Единия още не си е отишъл и идва другия.
20
2
 
19
 
! Отговори
Голяма Мимикрия преди 3 години
Много противен човек, с това, че плюе по това, което е твърдял и вършил до вчера в рамките на позицията, която е заемал в ГЕРБ ! Не ви вярваме другарю Цветанов !
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То , ако такива мислят , да се намърдват на мястото на Борисов , ми че да си стои Може да се е постреснал от протестите и да спре да краде той и кръгът около него чак толкова много .
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партия или борса, крепост на бизнеса, където ще продължава да се решава съдбата на трудещите се българи, докато не ги разсипе психически и физически.
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина не знам какъв *** трябва да си, за да си мислиш, че след като цяла България те знае що за тарикат и архикрадец си, някой ще гласува изобщо за теб. Явно си мисли, че като ходи да превива гръб в САЩ и някой там му е дал финансиране, тук хората ще приемат възторжено този мазен плужеек и титан на словото. Много ми е жал за българската политика...напоследък утайката изплува.
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По какво тъгува Джема Грозданова и кое е наклонило везните за напускането на ГЕРБ , отпреди 3 дни "Нямахме силата да ратифицираме споразумението с Канада,не се присъединихме към пакта на миграция за ООН и третото - Истанбулската конвенция, за която аз съм работила много", конкретизира Джема Грозданова."Въобще както се очаква , политиците ни са тотално скъсали връзката с хората. Работят си по някакви си техни програми , които са в унисон с интересите на новия господар - САЩ
15
2
 
14
 
! Отговори
От Аржентина преди 3 години
Този потомствен *** е поредната жалка ***, взела пари от еврейското, ционистко котило да работи в техен интерес за разрушаването на християнството и българщината. Така, както предаде Борисов, който навремето буквално го измъкна от калта, този *** доказа, че е жалка политическа ***. Сега, с финансирането си от еврейския Кабал отново го доказва. За съжаление евреите няма да допуснат да има правосъдие за него, но в съдния ден няма да му се размине от Бога. Анатема.
14
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е отпреди 2 дни по Нова "Попитан дали ГЕРБ са възможен коалиционен партньор, Цветанов бе категоричен: В тази конфигурация и с това си управление - не. Попитан дали визира премиера Борисов, той заяви, че да."Ама кой знае , ако вземе да прескочи 4-те процента , може изведнъж да претърпи катарзис и да се коалира с Борисов . Колко видни гербери претърпяха катарзис и от върли противници на ББ , станаха негови глашатаи
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В партията на Цецо-Кумецо ще се влиза само с изкарано и нотариално заверено родословно дърво. Самата партия има амбицията да се яви на изборите със символичния номер 6
12
2
 
13
 
! Отговори
мак преди 3 години
Кой му вярва на този мошеник и отмъстителен лицемер? Такива, които се надяват на някакви облаги, плъховете напускащи баце и герб. Съмнявам се да има свестни хора и такива, които искрено му вярват след аферите с негово участие и "дейността" му след като баце го изрита.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най добре да се казватЦВЪКИ И ШАЙКАТА МУ
10
6
 
5
 
! Отговори
БРАВО НА ЦЕЦО! преди 3 години
ЦЕЦО Е ИСТИНСКИ РЕПУБЛИКАНЕЦ И АКО ЗАПОЧНЕ ДЕЙСТВИЯ ПО СЪБАРЯНЕ ПАМЕТНИКА НА КРЕПОСТНИТЕ ОКУПАТОРИ И ИМПИЙЧМЪНТ НА РЕШЕТНИКОВИЯ ИЗБРАНИК И АЗ ЩЕ СЕ ЗАПИША ПРИ ЦЕЦО. бг
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цвъки се оцвъка вече и официално
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ 2, който е създаден за да се коалира с ГЕРБ 1 по логиката, че два ГЕРБа са повече от 1.
7
3
 
14
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
Цецко винаги ще си остане втори... Никой не е забравил нито цецомобила, нито всички гннусотии, които вършеше за ГЕРБ. Няма значение как се нарича новата партия, тя е едно и също с ГЕРБ. Още по-грозно е, че той започна да плюе по тия, с които години наред краде и сриваше хорски съдби рамо до рамо, само за да издрапа партията. Цецко с честите му похождения в едно посолство и една страна зад атлантика е повече от ясно, чии интереси ще прокарва и защитава.Ясно е и от къде му идва финансирането.
6
2
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 3 години
взе ли си петдесетарката спокоен си
5
0
 
7
 
! Отговори
Медиите мълчат?! преди 3 години
Доц. д-р Александър Парашкевов, който в продължение на няколко месеца беше начело на Университетската болница в Русе, е отзован от поста посланик в Пакистан.Това съобщи 24 часа. Причина за отзоваването на военния хирург, който бе назначен по предложение на президента Румен Радев, е скандал с внос на луксозен автомобил в Пакистан, без за него да са платени мита и данъци.По информация на 24 часа, Парашкевов поискал да му бъде разрешено да внесе луксозен автомобил Бентли за нуждите му като посланик. Така колата е била освободена от данъци и мита, получила и дипломатически номер. Впо