Румен Радев е бил уведомен, че е контактен на 18.10

Това съобщиха от Министерството на отбраната
Обновена: 22 окт 2020 11:37 | 22 окт 2020 11:33, Нели Христова
236
Румен Радев е бил уведомен, че е контактен на 18.10
Снимка: БГНЕС

По повод многобройни въпроси от медиите, постъпили в Пресцентъра на Министерството на отбраната, Ви уведомяваме, че след диагностицирането на 18 октомври, неделя, на командира на ВВС генерал-майор Димитър Петров с COVID-19 всички длъжностни лица, които са били в пряк физически контакт с него на 16 октомври, петък, за отбелязване на годишнина на ВВС, включително президента, министъра на отбраната, началника на отбраната и други висши офицери са били незабавно уведомени от ВМА на 18 октомври, неделя, съгласно националните и ведомствени процедури.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната.

Президентът се върна преждевременно от посещението си в Естония, което бе прекратено, защото домакините научили, че е бил контактен със заразен с коронавирус. Прессекретариатът му даваше странни обяснения по въпроса бил ли е президентът контактен или не. Поддръжниците на Румен Радев се опитват масово да обясняват по медиите, че всъщност президентът не е знаел за диагностицирането на ген. Петров с коронавирус, когато е излетял. Те се позовават на факта, че РЗИ-София изпратила писмено уведомление до президента чак във вторник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
9
 
! Отговори
БАБИКЯН преди 3 години
ДО ГОСПОЖАТА 86 рейтинегите се определят от сумата на парите платени за сондажа на общественото мнение, на второ място КОЙ провежда анкетите, ако червен Кольо то тримата с най-висок рейтинг в България са фигуранта с подкрепата на Москва, госпожата с 80%+ и г-н Станислав Трифонов от Уйчиндол Чалгар 1 със 7/8 процента
73
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тонката"А Деса тръгнала за Естония с 2 куфара рокли:):):)"Направо ги сцепваш.:))))))))П.П. Сега ще те обвинят, че си говориш сам. Пълен цирк. :)))))
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 83"Не съм политически пристрастна към определена партия .."***, да ти кажа, добре го рпикриваш това, че не си политически пристрасна, особено като защитаваш продажника Фигурант.
71
3
 
11
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
А Деса тръгнала за Естония с 2 куфара рокли:):):)
70
1
 
17
 
! Отговори
до 83 преди 3 години
То президентът сам си го причинява, какво в случая. Пак някой му е а*кал в гащите.
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 74"Пишете, пишете сега, тролочи, че след изборите сте на борсата"Ако някой се озове на борсата (по каквито и да било причини) как да те намери, явно имаш богат опит с отиване на борсата след "писане".
68
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм политически пристрастна към определена партия, но вече ми става смешно, как ГЕРБ се опитват по какъв ли не медиен начин да унижават и изкарват президента, какъв ли не, с какво ли не - пълни смешници.
67
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 79"Или с други думи току що са доказали, че президентът ни лъже народа най-нагло."Не само, че го лъже най-нагло, ами използва лъжите за да клепа хора, които нищо от това , което твърди в лъжите си, не са направили.
66
4
 
16
 
! Отговори
! преди 3 години
Ал Бънди с шут в ГЗ от Естония. Хахаха безценно. Срам !
65
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или с други думи току що са доказали, че президентът ни лъже народа най-нагло. Незабавен импийчмент следва тук в нормалните демокрации.
64
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такъв срам в историята ни не е имало. Друга европейска държава буквално да изгони президента ни заедно с делегацията му по бързата процедура. Съвсем правилно са постъпили. Естонците не харесват комунистически трупове да им обясняват как да живеят.
63
2
 
27
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Лъснаха поредните лъжи на фигуранта. Пресцентъра на президентството се скъса да лъже и да обвинява президента на Естония в лъжи. А лъжеца всъщност се оказа главният интригант на републиката Румен Радев. На всичкото отгоре това лъжливото хасковско овчарче не се посвени да обвини каБинета в активно мероприятие срещу президентството.
62
1
 
26
 
! Отговори
кк преди 3 години
Ал Бънди защо не обясни на естонците че Коронавирус няма и всичко е измислено от Борисов да плаши протестиращите ? Или в Естония не вървят цирковите, комунистическите номерца както вървят тук ?
61
1
 
14
 
! Отговори
уаьяаьяааьяьяаа преди 3 години
да си беше вкъщи пред монитора седяло, не би чудо видяло! Ама некои от Бургаз ни сме ходили у Талина града, та...
60
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67Дефиницията на червените за нормалност води само до трагични резултати, както е видно от държавите, където такава "нормалност" властва.
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 47Я отново провери? Оправдават се официалното съобщение. Военните си имат други канали за оповестяване. Разични от цивилните. А и щаба на Фигуранта, както е нормално следи всяка информация пряко или косвено свързано с него. Та, кой ми ака в гащите. Естония не е България и там правилата са за всички. Ако Фигуранта бе там президент, още след първата изцепка на Деса Мерцедеса щеше да си е подал оставката. Там, че президетнските деца са оставени няколко часа без надзор бе основание.
58
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ни върви на президенти.Като дигна юмрука защо няколко дена след това се снима на софра с емблематичната мутра на прехода Гергов???Да подава оставка, няма да го търпим още цяла година.
57
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 62Аххх, редовната тактика на комунистите: когато нещата се омажат, някой друг, а не собствените ни действия са ни виновни.
56
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво се правите на интересни.Тест за ковид се прави най-малко 4 дена след контакта,до тогава под карантина.Какви тестове размята Радев?Трябва да прави тест на 20 октомври,или той не знае кога се прави тест и е президент.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СТРАНДЖАТАДаже не си прочел статията. Уведомлението е дошло от ВМА, не от МО.