"Отровното трио" и Мая Манолова заедно на изборите

Има принципно съгласие, ще подпишат споразумение
16 дек 2020 15:45, Елка Василева
135
"Отровното трио" и Мая Манолова заедно на изборите
Снимка: архив, БГНЕС

Постигнато е принципно съгласие с гражданската платформа „Изправи се.БГ“ на Мая Манолова и предстои подписване на споразумение за общо явяване на предстоящите избори, съобщи т. нар. „Отровно трио“.

След оповестяването на възможна най-ранна дата за провеждане на парламентарните избори от президента на Републиката „Отровното трио и гражданите“ продължи още по-интензивно неофициалните разговори с демократичните сили и сдружения за предстоящия вот, съобщиха в писмо Велислав Минеков, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Още по темата

Те подчертаха, че основната им цел остава продължаването на протестите и свалянето от власт на правителството на Бойко Борисов.

„Продължаваме упорито да търсим вариант, носещ политически израз на общия ни протест срещу системата. Затова ще продължим да работим за разбирателство и вратите ще останат отворени, не само като предизборен модел, а като трайно желание за общи действия, които да поставят България обратно на основите на демокрацията, законността и модерното икономическо развитие“, пише в писмото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За власт на всичко са готови.
5
3
 
41
 
! Отговори
11 преди 3 години
Мдааа, сега миризливите сърдити старчета си намериха и креслива бабичка.
4
3
 
41
 
! Отговори
Lina преди 3 години
Тези хора не се ли гледат от страни? Наистина ли си вярват, че никой не се сеща каква им е ориентацията ( политическата, де) ? Цяло лято викаха платено, от Дубай. Сега - ПП. С дамата , предложила шишо. Хубава работа, ама... Употребиха протеста на хората и в един момент взе да им личи, да им става студено, не марково , безинтересно сред хората, които използваха. Хаджиге£ова работа+ малко минеков и другия
3
4
 
37
 
! Отговори
трио лапачи преди 3 години
Нали уро дите нямаха политически амбиции?!
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предизборно! Всеки служител от МВР с награда от 500 лв. за "високи резултати. Чистачките и параджиите също.Всеки служител на МВР ще получи иднивидуална награда от 500 лв. Това става ясно от заповед на шефа на вътрешното ведомство Христо Терзийски, издадена на 9 декември т. г., с която Фрог нюз разполага. От нея става ясно, че близо 50 000 армия, която му е подчинена, ще вземе паричния бонус за постигнати високи резултати и съществен принос в изпълнение на целите и приоритетите в дейността на МВР за периода от 1 януари до 30 ноември т. г..Подобно награждаване на всички служители на
1
3
 
39
 
! Отговори
aa преди 3 години
поредните евтини тюфлеци