Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е

Не е проблем да бъдем опозиция, допълни той
17 апр 2021 12:42,
229
Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е
Снимка: БГНЕС

Парламентът два дни се занимава с реваншизъм. Това казапред БНТ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той подчерта, че напрежението вчера се е повишило, защото системно на ГЕРБ е отказвана думата.

"Новите управляващи говорят за повишаване нивото на парламентаризма в България, в същото време те правят всичко възможно да отнемат думата на опозицията, каквито се явяваме ние", заяви Добрев.

По думите му всичко се прави "напук" и даде пример с кандидатурите за председател на здравната комисия, при които кандидат е бил и проф. Григор Горчев, един от шестимата в света с най-висока квалификация по роботизирана онкология.

Според Делян Добрев не идват никакви облаци над ГЕРБ, във връзка с предложението за ревизия на управлението на ГЕРБ от последните 10 години.

"Ние нямаме нищо, от което да се притесняваме", категоричен беше депутатът от ГЕРБ.

Той коментира, че вероятно има неточности при гласуването в Народното събрание.

"В старата сграда на парламента, където 2 дни се провеждат заседанията, не може да се засича времето, не могат да се броят гласовете, защото няма електронна система, избирателите не могат да видят как се гласува. Не мога да разбера какъв е този инат да се заседава в старата пленарна зала, където няма никакви условия. Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. В някои случаи е много по-добре тази стара зала да остане паметник на културата", посочи Делян Добрев.

По думите му определението на Слави Трифонов за ГЕРБ, че е "токсична партия" и тя да бъде заличена, е с цел да се отклони вниманието от една много по-важна тема.

"Партията на Слави Трифонов се отметна от референдума за мажоритарната избирателна система. А ние чухме, че може да има мажоритарна избирателна система, но някой друг път", коментира Добрев.

"Ако продължи противопоставянето срещу ГЕРБ на останалите партии в парламента, не е проблем да бъдем опозиция", каза още Делян Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
15
 
! Отговори
Фъкт преди 3 години
Групировката от мишки, калинки и дезертьори се разпада.
59
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.Има си нова сграда, просторна огромна. Защо не заседавате там, има табла, електронно гласуване.Ами то се иска мозък за това, а откъде мозък в протестърска глава?
58
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Човек харесва мажоритарна система, само докато влезне в парламента . Иво СиромаховВсички чалгари скоро ще си видят творението и бога Слави на какво е способен.
57
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.Знам.че хейтът е единственото нещо което умеете вие неграмотните протестъри, които нищо не умеете да работите, това не е изненада.Кажи какво ще направите за икономиката на страната, защото ви чака икономическа криза, здравната и банковата?Или ти не знаеш за какво са тези понятия?
56
5
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ДО 56 -ЯВНО СА ТОЛКОВА БЕДНИ ЧЕ СА ДЕМОНТИРАЛИ ТАБЛОТО -ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СТРУВА ЕДНО ТАКОВА СЪОРЪЖЕНИЕ)) НИЩО!! НА ФОНА НА МИЛИАРДИТЕ В ДЖОБОВЕТЕ НА ГЕРБЕРУГИТЕ!!
55
6
 
4
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
Никоя власт не е гонила българите в чужбина, народа бългаески ги изгони защото на нищо нормално не е способен!
54
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави каза, че ще има мажоритарни избори..Ама друг път.
53
3
 
12
 
! Отговори
Войник на народа преди 3 години
Не съм очаквал от един генарал да дезертира и да бяга от отговорност.
52
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте сега какво става без вожда им, църкат като мишки. Искат си цар плъх, дето избега, да се върне и да им спасява кожите. И това уж били европейци.
51
3
 
10
 
! Отговори
Залагам преди 3 години
5 към 1 ,че Делянчо,Томето Биков и Вл. Горанов ще бъдат първите бушони - клиенти на бай Ставри.
50
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.В старата сграда си имаше електронно гласуване и броене, имаше табло и оповестяване.То беше демонтирано и занесено в новата сграда.Защо не заседавате в новата сграда, там има всичко.Но от протестъри по фланелки и къси панталони какво може да се очаква.Хората ще ви изгонят с шутове, в момента вие уволнявате наред хира в цялата страна.Тези хора скоро ще ви дойдат на гости в София!
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Според вас са ми спрели заплатата на *** :D Защо се мъча още ?"Чакай, парите в чекмеджетата има още дълго да плащат на ***. А има и ***, дето вече мозъка им е ферментирал и продължават безплатно по инерция, хаха.
48
6
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
комсомолки и комсомолци , другари и другарки , и вие пиещи безплатна бира цяло лято протестъри хвърлящи яйца и домати , и вие скъпи чалгарки и чалгари , надявам се че вчера видяхте какви избрахте да ви оправят живота .
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Депутатите на Слави дойдоха с бял автобус. Тренират вече!
46
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То тиквата свали вас през 2014 г с Орешарски.Помниш ли белия автобус как се беше наакал вашият министър на финансите Чобанов, предложен от ДПС?
45
5
 
2
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 46Според вас са ми спрели заплатата на *** :D Защо се мъча още ? :D Не са ви обмислени много обвиненията. :D
44
4
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ДО 45 -В СТАРАТА СГРАДА ГЕРБ БЯХА 10Г - АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ!!!- ГЕРБЕРСКИ ***!! 10 ГОДИНИ СЛУШАХ ЗА ИНОВАЦИИ ЕЛЕКТРОННИ АДМИНИСТРАЦИИ ЕЛЕКТРОННИ ПРЕЗИДЕТСВА -НАКАРЯ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО- КАТО РАЗРЕЖЕШ ЧЕРУПКАТА НА ГЕРБ ОТВЪТРЕ-- СЕ ПОЯВЯВА ЕДНО ГОЛЯМО---- НИЩО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
43
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нема реваншизъм оти мишоко избега.
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, сто хиляди души със собствените си автомобили. Тези, на които вие отнехте препитанието и ги оставихте на улицата!Плюс блокади на магистрали и кръстовища из страната!
41
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.Че то си имаше електронно гласуване, просто парламентът се изнес е в новата сграда, където има такова.Но вие протесърите настоявахте да сте в старата, където няма вече условия напук на ГЕРБ.