Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е

Не е проблем да бъдем опозиция, допълни той
17 апр 2021 12:42,
229
Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е
Снимка: БГНЕС

Парламентът два дни се занимава с реваншизъм. Това казапред БНТ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той подчерта, че напрежението вчера се е повишило, защото системно на ГЕРБ е отказвана думата.

"Новите управляващи говорят за повишаване нивото на парламентаризма в България, в същото време те правят всичко възможно да отнемат думата на опозицията, каквито се явяваме ние", заяви Добрев.

По думите му всичко се прави "напук" и даде пример с кандидатурите за председател на здравната комисия, при които кандидат е бил и проф. Григор Горчев, един от шестимата в света с най-висока квалификация по роботизирана онкология.

Според Делян Добрев не идват никакви облаци над ГЕРБ, във връзка с предложението за ревизия на управлението на ГЕРБ от последните 10 години.

"Ние нямаме нищо, от което да се притесняваме", категоричен беше депутатът от ГЕРБ.

Той коментира, че вероятно има неточности при гласуването в Народното събрание.

"В старата сграда на парламента, където 2 дни се провеждат заседанията, не може да се засича времето, не могат да се броят гласовете, защото няма електронна система, избирателите не могат да видят как се гласува. Не мога да разбера какъв е този инат да се заседава в старата пленарна зала, където няма никакви условия. Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. В някои случаи е много по-добре тази стара зала да остане паметник на културата", посочи Делян Добрев.

По думите му определението на Слави Трифонов за ГЕРБ, че е "токсична партия" и тя да бъде заличена, е с цел да се отклони вниманието от една много по-важна тема.

"Партията на Слави Трифонов се отметна от референдума за мажоритарната избирателна система. А ние чухме, че може да има мажоритарна избирателна система, но някой друг път", коментира Добрев.

"Ако продължи противопоставянето срещу ГЕРБ на останалите партии в парламента, не е проблем да бъдем опозиция", каза още Делян Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега като гледам как мълчат дългия и Тошко африкански, нищо чудно че бТВ спряха шоуто. Тези хора са напълно изчерпани и похабени!
39
9
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
КАКВА АБСУРДНА ДЪРЖАВА ! 2021Г БРОЯТ С ТЕФТЕРИ И ЛИСТИ ДАЛИ ИМА КВОРУМ ДАЛИ ИМА ВЪОБЩЕ ДЕПУТАТИ!! Къде Живеем Въобще?? За какви Иновации и Електронни Институции "говорим" Та ГЕРБ првевърнаха ТЕХ-Парк София в селски събор на кметове и борби за "коча' и биене на зяпачи и случайно минали граждани!! За КАКВА ПАРТИЯ ГОВОРИМ -ТА ГЕРБ НИ ВЪРНАХА 50 ГОДИНИ НАЗАД!! ВСИЧКИ ГОЛЕМИ БИЗНЕСМЕНИ ИЗБЯГАХА -ОСТАНАХА САМО СХЕМАДЖИИ ( ФИРМИ БЕЗ РАБОТНИЦИ) ДА КРАДАТ ОТ ХАЗНАТА ЗАЕДНО С ПОЛИТИЧЕСКАТА ОЛИГАРХИЯ1
38
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-смешен ми беше Джипков, но сега играе на сърдит Петко.
37
5
 
9
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
Народ от пpocтaци избра паламент пълен с пpocтaци че и неписменици, за капак!
36
5
 
15
 
! Отговори
Wanted преди 3 години
Къде се скри дезертиралия джипкаджия? Има ли вече награда за залавянето му?
35
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забавно е когато хора, които заслужават да висят на въжета по стълбовете, мрънкат че някой иска да изслуша какво имат да кажат, преди да почнат проверки!Ама те трябва да са благодарни, че въобще някой си прави труда да ги пита. Щото в едно друго време, даже нямаше да се чака съд и присъда - въобще не си говорим да им търсят обяснения.
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А като се е почнало с ревизиите , защо да не се ревизира целия преход и особенно периода на Костов.
33
6
 
1
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До до бауедно нещо обещаха и явно не са го обмислили ... Хората гласуваха за това и против Бойко. Аз не гласувах изобщо. Нямам вожд ...
32
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека се организираме първо в социалните мрежи, а после и на улицата.Това не е демокрация, това е анархия!Не могат вчерашните л умпени от жълтите павета да ни диктуват условията си.Не може тези неграмотници да бъдат оставени да фалират държавата, да ни оберат спестяванията като при предните им правителства и ние да мълчим.Народе, осъзнай катастрофата, която се задава и вземи мерки!
31
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Раздаването на правосъдие и търсенето на отговорност някои хора удобно наричат реваншизим
30
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави се отметна от мажоритарната система , понеже от Варна примерно влезнаха 4 депутати всички софиянци и с бизнес в София, тоест парашутисти. При мажоритарна система тези хора само ще си правят снимки пред парламента. Хората искаха промяна, но всъщност работата стана старите куви в новия бардак. И съвсем скоро ще си проличи какви парашутисти се наместиха на софрата.
29
6
 
12
 
! Отговори
Йосиф преди 3 години
Г-н Добрев имахте думата цели 10-12 години !Изгонихте хората от Р.България нямате право да искате думата В ИМЕТО НА НАРОДА ПРОСТО СЕ ЗАСРАМЕТЕ !
28
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Криминалните престъпници от шайката са възмутени, че народът иска да се отчетат за работата си?Доста странно.
27
13
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
"Партията на Слави Трифонов се отметна от референдума за мажоритарната избирателна система. А ние чухме, че може да има мажоритарна избирателна система, но някой друг път" излъгаха всички.
26
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гаврата с гербавите съсипници е една мноооого малка частица от това, което в действителност заслужават!
25
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дезертьори, крадци и калинки ...има ли някой дч е изненадан?
24
2
 
4
 
! Отговори
И с тебе трябва да преди 3 години
Се позанимаят ,има време-- защо в белите държави когато вкарват лица от правителствата в затворите не му викат реваншизъм ,ами ще ви разгледат управлението и ако има големи щети тогава си има структури който ще се заемат--защо квичите и не сте съгласни и саботирате всичко ,така или иначе ще бъдете проверени-- партиите с това привлекоха народа да гласува за тях --повечето хора искат да се види всичко кое и как се е случило,да не говорим за шкафове ,джуджета и какво ли не,много матрял има това е.
23
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парламента се превърна в едно грозно сборище от индивиди, които викат, обиждат се и леят злобаПревърна се в трибуна на Мая Костинбродска, която окупира трибуната и отне половината от времето в чист ХЕЙТ. Тази злобна женица е позор за парламентаризма, трябваше отдавна да ев затвора за манипулацията -Костинброд, за братя Галеви , за наглото яхване на протеста на майките на деца с увреждания. Сега тази подла змия е слуга и говорител на убиеца от Дубай,заедно с проливният Хаджигенов.
22
5
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Е как може ГЕРБ за 12 г във Властта- да не направиха тази сграда с нормално електронно гласуване ?? нали са много 'ИНОВАТИВНИ И ЕЛЕКТРОННИ" ИЛИ ЗА ТЯХ ТЕХПАРК Е МЯСТО ЗА БОРБИ И БИЕНЕ НА ХОРА??- МОГА ДА ВИ КАЖА ЧЕ ТОЧНО ЗА 1 ДЕН МОЖЕ ДА СЕ СЛОЖАТ УСТРОЙСТВА ЗА ГЛАСУВАНЕ !! ЖИВЕЕМ 2021 Г ЗАБОГА!! ДРУГИТЕ НАЦИИ ПРАЩАТ СОВАЛКИ КЪМ МАРС!!
21
2
 
9
 
! Отговори
Макаренко преди 3 години
Боят се счита за възпитателно средство в изправителните лагери.