Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е

Не е проблем да бъдем опозиция, допълни той
17 апр 2021 12:42,
229
Добрев: Парламентът се занимава с реваншизъм, напук е
Снимка: БГНЕС

Парламентът два дни се занимава с реваншизъм. Това казапред БНТ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. Той подчерта, че напрежението вчера се е повишило, защото системно на ГЕРБ е отказвана думата.

"Новите управляващи говорят за повишаване нивото на парламентаризма в България, в същото време те правят всичко възможно да отнемат думата на опозицията, каквито се явяваме ние", заяви Добрев.

По думите му всичко се прави "напук" и даде пример с кандидатурите за председател на здравната комисия, при които кандидат е бил и проф. Григор Горчев, един от шестимата в света с най-висока квалификация по роботизирана онкология.

Според Делян Добрев не идват никакви облаци над ГЕРБ, във връзка с предложението за ревизия на управлението на ГЕРБ от последните 10 години.

"Ние нямаме нищо, от което да се притесняваме", категоричен беше депутатът от ГЕРБ.

Той коментира, че вероятно има неточности при гласуването в Народното събрание.

"В старата сграда на парламента, където 2 дни се провеждат заседанията, не може да се засича времето, не могат да се броят гласовете, защото няма електронна система, избирателите не могат да видят как се гласува. Не мога да разбера какъв е този инат да се заседава в старата пленарна зала, където няма никакви условия. Условията в новата са по-добри, старата се използва през последните 30 години и това не доведе до особен напредък в държавата, за да се счита, че този символ на парламентаризма трябва да продължи да бъде такъв. В някои случаи е много по-добре тази стара зала да остане паметник на културата", посочи Делян Добрев.

По думите му определението на Слави Трифонов за ГЕРБ, че е "токсична партия" и тя да бъде заличена, е с цел да се отклони вниманието от една много по-важна тема.

"Партията на Слави Трифонов се отметна от референдума за мажоритарната избирателна система. А ние чухме, че може да има мажоритарна избирателна система, но някой друг път", коментира Добрев.

"Ако продължи противопоставянето срещу ГЕРБ на останалите партии в парламента, не е проблем да бъдем опозиция", каза още Делян Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
-предприятие--ДПУСЯ- смяна на тръба дължина 7 метра с 300 мм ФИ - и кран за 350 лв спирателен - и шахта бетонна за крана - направена за 2 дни - РЕМОНТА Е 1,5 МИЛИОНА ЛВ ЗА ЯЗОВИР - СЕЛСКИ- ЗА НАПОЯВАНЕ!! фирмата е - ГЕРБерска!! и това е само за един ден грабеж - парите са _наши - държавни!
79
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дезертьор! Жип-жип ура!
78
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, почнаха да ми липсват преките включвания от джипката. Ще си пусна някое старо, на запис, да си спомня за добрите времена. Даже ще си пусна онова, дето Ботокса се возеше отзад и инспектираше тунели по време на епидемия. Хахахаха.
77
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маскава дава пари и всички подлезурковци против тиквон,нато и ес. Хайде вън и от валутния борт и хляба милион лева след 2 месеца. Комунисти и икономика са от различни планети.
76
1
 
6
 
! Отговори
БОЕЦ преди 3 години
До АнонименНЕВЪЗМОЖНО Е----ВЧЕРА И ТЕЗИ ПЪЗЛЪОВЦИ СЕ ЗАКЛЕХА ПРЕД КРАВАТА ЧЕ ЩЕ СЛЕДВАТ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ
75
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е,как да не разследваш 15 млн лв на километър?Кое е реваншизъм?Ами дайте ми и на мен един км,ще го асфалтирам сам за един месец.
74
5
 
3
 
! Отговори
до 66 преди 3 години
Има си нова сграда, просторна огромна. Защо не заседавате тамзащото тази "нова" сграда е пропита със Сталинизъм. И на бай Тошо партийните конгреси. Държава която държи на демократичните ценности трябва да уважава символите на демокрацията. А и все пак старата сграда не амфитеатъра в Пловдив строен от римляните. Хайде по народно да ти го кажа, да накараш левскарите да си сменят Подуене и Герена....
73
1
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
много е Просто какво трябва да се направи-Първо всички виртуални частни Болници трябва да се закрият и откраднатите пари да се върнат! всички чужди турски фирми да се махнат от строенето на магистраливсички Фирми спечелили Обществени Поръчки а нямащи дори 5 работника и един трактор дори-да връщат паритевсички пишман земеделци- да връщат парите-всички измамници с житото -износ и внос в БГ - на мегдана всички близки до Властта Олигарски-да плащат откраднатоЛукойл е все на загуба -ДОКОГА?
72
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако зависеше от мен, Делянчо Добрев и всичките му любовници щяха да бъдат изхвърлени от палатите им без една стотинка в джоба, в името на народа!
71
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е,че дебелия инспектор го няма.Кефя се максимално.Птичките пак пеят,слънцето изгрява и земята се върти.
70
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБавите калинки ни призовават да не се занимаваме с реваншизъм.Да забравим и да простим 12-годишното ограбване и кражби.
69
1
 
10
 
! Отговори
БОЕЦ преди 3 години
До АнонименПРАВИЛНО----ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА---НИКАКВА ДАВНОСТ КОСТОВ Ф ДИМИТРОВ И ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ ДО СЕГА----НА СЪД С ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАТВОР
68
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е момента България да напусне ЕС и НАТО!!
67
4
 
17
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Не мога да повярвам че Делян Добрев има достъп до Народното Събрание , като Депутат ???Колко Пари плати Борисов на ромите в Хасково за да го Назначат отново ???
66
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Диляне,на каквото си постелиш,на такова ще легнеш чедо.Вие за вечни ли се мислихте?Сега ще мигате пред трибуната и ще се чешете по врата.Хайде сега *** да буташ жипа,че му е паднал нещо акумулатора от 04.04.
65
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е, прекалено голям реваншизъм имат тези новите.Създадоха комисия да разследеа герб - окей, ако има нередности да ги съдят.Но да не се фокусират само върху това, да мислят как да подобрят икономиката и да вдигнат доходите.Това са нещата, които интересуеат хората.
64
4
 
12
 
! Отговори
НС преди 3 години
Генарала може ли да бъде съден за дезертьорство пред народа?Някой експерт по конститкционно право да каже.
63
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Русенско вчера 10 фирми са прекратили работа, пуснали са общо 780 души на борсата.Очакват от новото правителство реакция, но то се занимава с реваншизъм и изслушване на премиера Борисов, който от две седмици вече не заема длъжността.Какво ще направите за хляба на тези семейства, протестъри?
62
1
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ПРИ ВОЙНА -първите Дезертьори са били винаги -ГЕНЕРАЛИТЕ!!! КАКТО И ПРИ КАПИТАНИТЕ- КОГАТО КОРАБЪТ ПОТЪВА -ВИНАГИ ПРЪВ БЯГА КАПИТАНЪТ!! ТОВА Е РЕАЛНОСТТА!! (ПАСАЖЕРКИ КОРАБ КОСТА КОНКОРДИЯ -ТАНКЕР МЕСТА И НА МНОГО ДРУГИ КОРАБИ Т,Н,)
61
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали искахте да излезем от ЕС, сега като спрат субсидиите ще докарате отново България до фалит.Путин обещал по 100 рубли на калпак от българите!