Плевнелиев: Кабинетът работи за преизбирането на популиста Радев!

Никой досега не бил назначавал за служебен премиер дясната си ръка
417
Плевнелиев: Кабинетът работи за преизбирането на популиста Радев!
Снимка: Dnes.bg, архив

Президентът Румен Радев не е демократ, защото наруши Конституцията. Никога досега един президент на демократична държава не се е опитвал да води по такъв начин битки за властта, по такъв начин да сее разделение в обществото. Той е популист, популистите не са демократи. Това заяви пред БГНЕС президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев.

Още по темата

Разликата между неговите служебни правителства с това на Румен Радев той коментира така: "Това правителство сега работи във време на решителни за президента Радев избори, за неговото преизбиране за втори мандат".

По думите му никога досега българският държавен глава не е назначавал за министър-председател дясната си ръка. Трябва да се търси баланс, а такъв в момента няма, смята Плевнелиев.

"Балансът означава, че държавният глава винаги търси кого и как да сложи на най-висшите позиции, така че да има широко представителство. И левите, и десните - той е президент на всички българи, но не, ние слагаме най-доверения си човек за началник на щаба, за да правим избори, от които зависи моят политическа съдба. Това е президентът Радев. Той е вдигнал високо юмрука, води своите битки", каза още Плевнелиев.

Според него колкото повече е уверен Радев, че ще бъде преизбран, толкова повече ще сбърка в оценката си за ситуацията.

"Сега имаме тоталната абсолютна власт в ръцете на Радев. Всичко започва и свършва с него и ние виждаме, можем да си направим сметка дали това е голямата промяна. Мая Манолова е статукво, дълбоко. Как така изведнъж стана ново начало и промяна в българската политика", попита още Росен Плевнелиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 2 години
До Читателтолкоз ли си ***, за да го верваш ?
288
3
 
4
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Никой не е в състояние,да налее мозък в чугунената кратуна на това недоразумение,за по кратко наречено Роско.А съм от село човек.Имахме кученце с такова име,но то беше хрисимо.Това което е на два крака и носи същото име,е улична превъзходна и не отказва на махленските пасове.Сега по сериозно: Аланкоолу,Р. Радев тази есен,след изборите,ще влезе за втори път на "Дондуков"-2! Той е обичан от народа си,затова избирането му за втори мандат,ще е със съкрушителна сила.Гледай,слушай и се "радвай".
287
3
 
3
 
! Отговори
Мижитурката преди 2 години
Плевнелиев няма ли кой да го сложи в усмирителна риза, и да го закара в Карлуково. Долен и гнусен подлизурко- комунист. Още като студент е станал партиен член.
286
13
 
4
 
! Отговори
радев и лукашенко преди 2 години
Правителството на Радеф и ИТН вкараха през задната врата в правителството васил божков, пеевски, жан виденов, орешарски и куп подобни. Как е добре ли е?
285
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този Дъстин Хофман сам се похвали, че първият му "бизнес" е бил да ползва служебния компютър на Комсомола - тогава единственият в града, за да печата хороскопи и да ги продава за по 30 стотинки. Тогава нямаше интернет и компютрите се ползваха общо взето за текстообработка и за тетрис, обаче нещо, напечатано на "на компютър" (на иглен принтер), изглеждаше като пуснато от Господ.
284
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
режима на радев почва да затъва, вече и в ЕС се повдига въпроса за новия диктатор на балканите, сравняват хунтата на радев с лукашенко и асад-------Защо ЕС да повдига въпроса?Нали имате джобен главен прокурор, който не се притеснява да нахлуе в Президентството - нека и сега да повдигне обвинение.
283
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Служебното правителство на Плевнелиев е уволнило над 2000 човека. Данните са от ТВ Европа днес.
282
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И това плямпало са пуснали да дрънка. Роската е хомосексуалист, да се занимава с неговите приятелки от мъжки пол, с останалото има кой да се занимава.
281
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
режима на радев почва да затъва, вече и в ЕС се повдига въпроса за новия диктатор на балканите, сравняват хунтата на радев с лукашенко и асад
280
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В министерство на финансите е разкрито, че герберуги се понижавали в длъжност за 2-3 дни и после пак ги повишавали на същата длъжност, НО с 300 лв отгоре! Практиката била масова в администрацията. Така се източвали държавни пари с милиони
279
10
 
10
 
! Отговори
ТАКА Е! преди 2 години
Като се има предвид интелектуалното ниво на избирателите му /селски комунисти, Догановите турци и роми/, Радев може и да бъде преизбран за президент, но догодина по това време той ще бъде в дълбока нелегалност...
278
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То Радев има ли жив президент, който да го харесва. На Запад не го канят, че само гафове прави. У нас - преврат.
277
5
 
26
 
! Отговори
Хм !? преди 2 години
А ако знаете това комунистическо ***, когато беше комсомолски секретар във ВМЕИ ,,В.И. Ленин", ФРЕ, какви гадости правеше на колегите и как изнудваше колежки по комсомолска линия... Беше квалифициран доносник и по комсомолска линия взе и диплома. А през 1990 г, лятото, баща му като верен комунист го уреди да получи куфарче с милиони в зелено, с които Луканов назначаваше верните комунисти за милионери.
276
21
 
9
 
! Отговори
жалко наистина преди 2 години
Радев можеше де изкара един хубав благотворен мандат и да го преизберат.Започна с това че ще пребори корупцията. Аз не съм срещал корупция след 2000 г, но си казах: "ще става по-добре". А то кво се оказа. Те искали да си разчистят пътя за да могат да злоупотребяват още повече. Както беше преди 10 ное 1989 г когато в България имаше свръхбогати правоимащи и останалото беше народ. Даже имаше термин: "за народно потребление". Разбирай - нискокачествено, евтиничко.
275
39
 
13
 
! Отговори
поклон преди 2 години
Имахме един честен зовек за Президент и това ме изпълва със надежда че един ден отново ще имаме честен човек за президент. Самото съществуване на Росн Плевнелиев е доказателство че България има бъдеще.
274
39
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РадеФ не е популист, а престъпник...
273
41
 
28
 
! Отговори
Доброто идва! преди 2 години
Правилна констатация!Ще дойдат и добрите времена, в които Радев и кликата му няма да са на власт!
272
17
 
38
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
плевня спри се пред едно от огледалата у вас и ......няма да видиш нищо!
271
6
 
38
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Ех, да ти имам самучувствието. Цялата нормална част от населението те обижда, но ти си ходиш по телевизиите и приказваш глупости. Е това е *** от класа!
270
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Роска,излез и се кандидатирай бе готин,нека да ти видим процента.Ето Стъкито се реши,не бъди скромен.Ти си д,бест-велик си майна.Най-много къдревата Сю да е третата кандидатка.Биеш ги!Хич да не е,ще си в тройката.