Трифонов: Санкциите на САЩ са протегната приятелска ръка от наш партньор

По думите му събудилото се гражданско общество трябва да промени България
3 юни 2021 14:43, Нели Христова
417
Трифонов: Санкциите на САЩ са протегната приятелска ръка от наш партньор
Снимка: БГНЕС

Американските санкции не са друго, освен подкрепа към това, което вече изрази българското гражданско общество. Това се казва в позиция на лидера на “Има такъв народ” Слави Трифонов във Facebook.

Ето и цялата позиция:

Гражданското общество в България е в основата на вчерашната позиция на САЩ. Защото всичко, което е написано в доклада на Министерството на финансите на САЩ, българското гражданско общество го знаеше много преди вчерашния ден и го изразяваше на площадите и улиците. Още преди 8 години хиляди граждани в десетки градове заявиха своето отношение и позиция спрямо Делян Пеевски. И твърдо отстояваха своето отношение и позиция над 400 дни.

Пак преди американския доклад, а именно през изминалата година, гражданското общество в България изрази по един категоричен начин нетърпимостта си към бруталната корупция във всички нива на държавното управление.

Още по темата
Вчерашният американски доклад дипломатично посочва корупцията по най-високите етажи на властта и ролята на прокуратурата в покровителстването на тази корупция. Но тези чудовищни зависимости ги посочи по-рано самото българско гражданско общество. Нима забравихме, че над 200 дни хиляди български граждани в десетки градове у нас, а и в чужбина искаха оставката на главния прокурор и на онзи настоящ политически лидер?

Затова американските санкции не са друго, освен подкрепа към това, което вече изрази българското гражданско общество. Те са протегната приятелска ръка от наш партньор.

Въпреки това съм уверен, че дневният ред в България не се пише от докладите на нашите лоялни партньори, а от желанията и волята на българските граждани. И така ще бъде за в бъдеще.

Не санкциите на САЩ ще променят страната ни, а събудилото се гражданско общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


417
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всички компютри се контролират
316
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма пари НАМА политика
315
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божков играча остана без карти
314
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ива Митева и Тошко без заплата- който дава заплатата той определя политиката
313
0
 
4
 
! Отговори
qwert преди 3 години
Мишките църкат.
312
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
новите партии оставате без подкрепа
311
1
 
13
 
! Отговори
Много преди 3 години
полезно изявление. Показва кой дърпа конците на чалгата.Виждаме също и подмазване на САЩ. Защо не споменава името на Бошков този мастит борец за демокрация. Защото именно кликата прокопиев костов бошков му дърпа конците.
310
0
 
17
 
! Отговори
ега ти преди 3 години
този пак ще управлява през фейса, ами да му плащаме и субсидията на ужким.....Абе, Славчо , това за Емири да не е във връзка с един обвиняем олигарх престъпник...? Ти си политически лидер , втората партия в България, и се криеш като мишка... да не си ти бе онзи от доклада ???
309
0
 
14
 
! Отговори
hitko преди 3 години
Това Славчо да направи партия, не е случайно. Добре племислен план на ***, както по Луканово време създадоха ДПС. Сега, се опитват да разцепват народа с много партии, които ще играят Вабанк срещу ГЕРБ и накрая пак ще се обединят защото далаверката във властта си е винаги печаливша пък Държавата кучета я яли! Но ме радва все пак като прочета, че има много хора с акъл в главата които няма да гласуват за Пипалата на Червения ОКТОПОД. Мислете за децата си , които все още са тук в БГ.
308
4
 
13
 
! Отговори
С един куршум преди 3 години
САЩ хитро не посочиха, кой политически лидер е получавал средства от олигарх, защото са много и всички те сега треперят. Само ГЕРБ си имат достатъчно пари от субсидия и не се молят на никой за пари!
307
1
 
22
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
По-добре да си траеш, Чалгарю! Колчем се изцепиш, ръсиш глупости и нелепици! Скрий се, Чалгарю! Твоите избиратели дори разбраха, че си гола вода ! Време е да ти оповестят сметките и кой ти дава пари да се правиш на ***.
306
3
 
21
 
! Отговори
Политик преди 3 години
А ! И Чалгарят се изцепи ! Докога ще публикувате менталните отклонения на един увреден всякак човечец като мисли ? Та този миндебурин не става дори за ч.е.п за зеле ! Бил "велик" шоумен ? Хайде ,бе! Докога ще възхвалявате такава духовна развалина ?
305
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мишока слави сащ няма да ти помогнат излез и поеми отговорност а не се крий, кажи на хората защо вдигнахте цените с радев? на пенсионерите защо им спря добавките това ли ти е проблема? ония сестри дето протестират защо им взехте парите? много въпроси има към вас така ли ще я карате???
304
2
 
2
 
! Отговори
бомбардировките!!!!! преди 3 години
Черно петно в историята на Америка за България! Предадоха ни на СССР. Късно е сега!
303
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега така говори, но като излезе за аферата Емири - Славунций друга песен ще запее.
302
1
 
14
 
! Отговори
И НИЕ преди 3 години
Слави, така или иначе си се покрил, по добре не се показвай щото като гледам как те плюват ми става жал за теб.
301
2
 
23
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
Я, бай Чалгаря се показа от дупката !
300
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учиндолецо , сега като му спряха парите на Черепа , кой ще ти финансира протестите ?
299
0
 
8
 
! Отговори
Америка, Америка.... преди 3 години
Ти наша хубава страна на мечтите!
298
3
 
22
 
! Отговори
Демек преди 3 години
САЩ удариха здраво рамо на Гешо и сега Славуцка иска да дудуцка на Гешовия тромпет. А доскоро щяха да го бесят с аверите от протесту. Хахахаха